Videoyu izlerken ben utandım adam birde haklı gibi videoya çekmiş. Kendi yazmış araç yürümüyor diye birde adamı ifşa etmeye kalkıyor.Dükkanın önünü babasının yolu sanan bu sözde esnaf bozuntusu ,cesaretide olmadığından camın arkasından fısır fısır konuşuyor. Bu adam işte sanayilerde hep bahsedilen ,biri gelse yolsam diye düşünen esnaf kendi kendin ifşa etmiş. Birde insanlara akıl veriyor arayın randevu alın diyor ulan şanjımanın ne zaman bozulcağı bellimi oluyor randevu alsın.Adam kalmış kitleniş harket edemiyor işte En çok üzüldüğüm ise bu tip insanların bu işten ekmek yemesi,kendini usta sanması. Videonun altında kendini savunmak için yazdıklarına bakın :) Daha komik. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettin_79 -- 9 Ocak 2021; 17:7:16 > |
Dükkanın önünde araç arızalandı die zırlayan SÖZDE ESNAF bozuntusu
-
-
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Pert araçlara dikkat çektim yollarda dolu ve bu adam daha öncede bana saldırmıştı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benzer bir araba tapu müdürlüğü önlerinde tapu paralarını kap kaç yapanlarınkine benziyor
quote:
Orijinalden alıntı: sahin1001
Yorumları Google’da da görelim, herkes foruma girmiyor neticede.
https://www.google.com.tr/search?safe=active&client=safari&output=search&q=Aslan+Rot+Balans+Lastik+Jant+D%C3%BCzelir+A%C3%A7%C4%B1+Sens%C3%B6r%C3%BC+Reset&ludocid=10340529217453827338&ibp=gwp;0,7&lsig=AB86z5WEGExuIynNn2M8RXF9DRGP&kgs=eceff22d386cbfeb&shndl=-1&source=sh/x/kp/local&entrypoint=sh/x/kp/localBu linkteki yorumlar herseyi anlatiyor aslinda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: sahin1001
Yorumları Google’da da görelim, herkes foruma girmiyor neticede.
https://www.google.com.tr/search?safe=active&client=safari&output=search&q=Aslan+Rot+Balans+Lastik+Jant+D%C3%BCzelir+A%C3%A7%C4%B1+Sens%C3%B6r%C3%BC+Reset&ludocid=10340529217453827338&ibp=gwp;0,7&lsig=AB86z5WEGExuIynNn2M8RXF9DRGP&kgs=eceff22d386cbfeb&shndl=-1&source=sh/x/kp/local&entrypoint=sh/x/kp/localtşkler güzel puanlayıp yorumladım
-
quote:
Orijinalden alıntı: yellohatşkler güzel puanlayıp yorumladım
Alıntıları Gösterkamyon altına girdiğinde bu yaptığına pişman olursun geç olur
quote:
Orijinalden alıntı: aslanotokamyon altına girdiğinde bu yaptığına pişman olursun geç olur
Alıntıları GösterBu nasıl bir cevaptır. Haksızsın dükkanın önünde 1 araç sıgacak kadar yerde var.Her türlü işinide yapabiliyorsun. Esnaflığına yakışacak bir tane bile olumlu birşey yok.Adamın aracı otoyolda kalsa şeriti kapatsa hastası olan olsa daha mi iyi. Senin için tabi daha iyidir üç beş bir şey kazanıcam diye
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A773460ED
Bu mesaj silindi.:D:D hayır 100 yorum var herkes adama hakaret etmiş ,haksızsın demiş adam hala anlamıyor.
Birde video kalitesi nasıl diye soruyor. :D Ya mal söyleneni anlamıyor yada reklamın iyisi kötüsü olmaz die düşünüyor
-
bu arkadaşta ciddi sıkıntı var. yorumları videosu google'daki cevapları sağlıklı kişinin yapacağı şeyler değil.
-
Ben de engelliymiş arkadaş tanımadığım, neden engelli diye merak etmiştim. İşletme sahibinin olduğunu bilmiyordum. Garanti sorunlu birisi
|
:D:D hayır 100 yorum var herkes adama hakaret etmiş ,haksızsın demiş adam hala anlamıyor. Birde video kalitesi nasıl diye soruyor. :D Ya mal söyleneni anlamıyor yada reklamın iyisi kötüsü olmaz die düşünüyor |
Bu nasıl bir cevaptır. Haksızsın dükkanın önünde 1 araç sıgacak kadar yerde var.Her türlü işinide yapabiliyorsun. Esnaflığına yakışacak bir tane bile olumlu birşey yok.Adamın aracı otoyolda kalsa şeriti kapatsa hastası olan olsa daha mi iyi. Senin için tabi daha iyidir üç beş bir şey kazanıcam diye |
Bu linkteki yorumlar herseyi anlatiyor aslinda |
Benzer içerikler
- güncelim dopingi nedir
- arap sabunu ile araba yıkanır mı
- giorgi tevzadze
- ankara"da arabayla gidilecek manzaralı yerler
- sahibinden fiyat geçmişi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X