Şimdi Ara

Dükkanın önünde araç arızalandı die zırlayan SÖZDE ESNAF bozuntusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videoyu izlerken ben utandım adam birde haklı gibi videoya çekmiş.

Kendi yazmış araç yürümüyor diye birde adamı ifşa etmeye kalkıyor.Dükkanın önünü babasının yolu sanan bu sözde esnaf bozuntusu ,cesaretide olmadığından camın arkasından fısır fısır konuşuyor.

Bu adam işte sanayilerde hep bahsedilen ,biri gelse yolsam diye düşünen esnaf kendi kendin ifşa etmiş.

Birde insanlara akıl veriyor arayın randevu alın diyor ulan şanjımanın ne zaman bozulcağı bellimi oluyor randevu alsın.Adam kalmış kitleniş harket edemiyor işte

En çok üzüldüğüm ise bu tip insanların bu işten ekmek yemesi,kendini usta sanması.

Videonun altında kendini savunmak için yazdıklarına bakın :) Daha komik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettin_79 -- 9 Ocak 2021; 17:7:16 >

• Bu nasıl bir cevaptır. Haksızsın dükkanın önünde 1 araç sıgacak kadar yerde var.Her türlü işinide yapabiliyorsun. Esnaflığına yakışacak bir tane bile olumlu birşey yok.Adamın aracı otoyolda kalsa şeriti kapatsa hastası olan olsa daha mi iyi. Senin için tabi daha iyidir üç beş bir şey kazanıcam diye

• Dükkanın önünde araç arızalandı die zırlayan SÖZDE ESNAF bozuntusu

• Pert araçlara dikkat çektim yollarda dolu ve bu adam daha öncede bana saldırmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer bir araba tapu müdürlüğü önlerinde tapu paralarını kap kaç yapanlarınkine benziyor

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yelloha

tşkler güzel puanlayıp yorumladım

Alıntıları Göster

kamyon altına girdiğinde bu yaptığına pişman olursun geç olur

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

kamyon altına girdiğinde bu yaptığına pişman olursun geç olur

Alıntıları Göster

Bu nasıl bir cevaptır. Haksızsın dükkanın önünde 1 araç sıgacak kadar yerde var.Her türlü işinide yapabiliyorsun. Esnaflığına yakışacak bir tane bile olumlu birşey yok.Adamın aracı otoyolda kalsa şeriti kapatsa hastası olan olsa daha mi iyi. Senin için tabi daha iyidir üç beş bir şey kazanıcam diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A773460ED

Bu mesaj silindi.

:D:D hayır 100 yorum var herkes adama hakaret etmiş ,haksızsın demiş adam hala anlamıyor.

Birde video kalitesi nasıl diye soruyor. :D Ya mal söyleneni anlamıyor yada reklamın iyisi kötüsü olmaz die düşünüyor

• bu arkadaşta ciddi sıkıntı var. yorumları videosu google'daki cevapları sağlıklı kişinin yapacağı şeyler değil.

• Ben de engelliymiş arkadaş tanımadığım, neden engelli diye merak etmiştim. İşletme sahibinin olduğunu bilmiyordum. Garanti sorunlu birisi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.