Şimdi Ara

Doğuş Oto servis ziyaretinde gördüğüm ID minibüs ve diğerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün arabayı servise bıraktım. çıkışta araçları biraz inceledim:

-Passat sw: İlk defa gördüm. Kalitesi eski kasadan epeyce bir üst noktada. Üstteki dikişli deriler haricinde kapı içi kumaş da daha yüksek bir kalitede. İçi çok ferah, Sw olduğu için arka tavan mesafesi de çok iyi sedanın aksine. Fiyatı da çok iyi; 1.900. Ancak maalesef hiç şansı yok. Benim araç gördüğüm kadarıyla 1300-1400 ediyor aradan geçen yıllara rağmen, az bir farkla buna terfi edebilirim ancak yine de düşünmem. 5 sene sonra satmaya kalktığımda çok üzer. sedan olsa direk alırdım ama o zaman da fiyatı böyle uygun olmazdı sanırım.

-Yeni Tiguan: Ön kapılarda aynı passat'ta olduğu gibi dikişli deri kalite hissi vermiş. Ama arka kapılar üst bölümlerde bile sert plastik. Bu olmamış. Ferahlığı iyi.

-ID minibüs: Menzili falan yazmıyordu. Altında bol bol alan olduğu için yüksek batarya koymuşlardır ve menzili iyidir diye tahmin ediyorum. çocukluğumda gördüğüm eski VW minibüsleri andırıyordu. başında çok meraklı vardı, içine oturamadım o yüzden. dönüşte içine de bakıcam. çift renki boyası ve tipi çok güzeldi. etiketindeki 3.700 fiyatla işi çooook zor. 3-5 tane satar, o da bazı firmalar çevreci şirin entel dantel görünmek için pr amaçlı işlerinde falan kullanır.

Üçünü de beğendim. Güzel olmuş.

• Az önce Idyi de inceledim. Uzun boyuma rağmen zor bindim. İçi dışı güzel. Kayan kapısı otomatik. O parayı ben vermezdim. Kim verir bilmem.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• I'd kafayı yemişler aynı paraya zkeer alıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

3.7milyon tl yi kim verecek buna hocam :) Tanışmak isterim kendisiyle Doğuş Oto servis ziyaretinde gördüğüm ID minibüs ve diğerleri 

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

zengin bir ciks verir belki. tatile falan çıkar bununla belki hipilere özenip. Doğuş Oto servis ziyaretinde gördüğüm ID minibüs ve diğerleri 

ya da tiki şirketler verir. içine tikileri doldurur sosyal medyaya çekimler falan yapıp paylaşırlar. başka da kimse almaz. tipi falan çok güzel de 3.7 milyon nedir yahu. gerçek bir minibüs de değil. mini minibüs denebilir belki. 5 kişilik. bir de büyük bagajı var.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Hayırlısı hocam bakalım yollarda görecek miyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

smart dediğim tarzda yerlere gidiyor bir şekilde. bu da üç beş satar smart gibi. almanya'da böyle abuk sabuk bir fiyata çıktığını sanmam. maalesef elektrikli araçlarda öyle tuhaf bir vergilendirme sistemi getirdiler ki sırf togg için güçlü bir tesla'nın çok abuk sabuk bir vergisi var. senelik mtv'si dizellerden, benzinlilerden çok daha fazla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.