Şimdi Ara

Dükkan Sahipleri iyi kazanıyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dükkanı olanlar esnaflar için soruyorum. Kazancınız net kar olarak aylık 5 bin tl den fazla geçiyormu?

Şimdi dükkan açmak gidip asgari ücretle veya 500 lira daha fazla calışmaktan daha mantıklı gibi geliyor.

Bugun ilanlara sahibinden devren kiralık ilanlara baktım.Mesela 70 bin tl pastane işletmesi gördüm. Adam aylık ciro 50 bin civarı giderler hariç sana kalan net kar 10 bin tl dedi. Oda piyasa kötü oldugu için dedi.

Mantıken 10 bin çok iyi bir para net kar olarak düşünürsek. Bir kaçınız adam sallıyor diyebilir ama muhasebesini incelersek detay ortaya çıkar.

Ben bir işe girsem şuan 2 bin tl ile sürünecem terfi alsam 3 bin olsun hadi ama elde avucta 50-100 bin varsa dukkan acmak mantıklı geliyor. Eşimin çevresi çok geniş ve açarsam pastane cafe düşünüyorum şahsen tabi konumda önemli.

Bugun bir ilan daha gördüm çiğ köfteci adam 16 bin tl devren kiralık dio aylık net kar 5 bin tl diyor. Bana biraz uçuk geldi okadar net kar vermez bence hadi verse niye 16 bin tl ye satıyor günlük cirosuda 300 tl imiş.

siz neler dusunuyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyguna_iphone -- 16 Ağustos 2019; 16:53:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.