Şimdi Ara

Dukenukem3D yükledim ses alamıyom

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar duke nukem 3 d eski bir oyundur belki bilirsiniz bunu yükledim ama benim ses kartımı tanımadığından ses alamıyorum ne yapmam gerek
    fx5600 ekran kartım

1.Ses sürücülerini DOS'a yükle (W98)
    2.Oyunun revize edilmiş bir versiyonu var internette bir yerlerde valla linki bilsem yazcam ama bilmiyorum. Bu versiyon 30 MB falan civarında. XP falan filan üzerinde çalışsın diye yapılmış. Ve 4.Episod eklenmiş. Harita yapım editörü efsane Build (az harita yapmamıştım) ve online oynama programları falan biraz ıvır zıvır. Bunların olduğu paketi 26KB bağlantı hızıyla 4 saatte falan indirebildim. Ama deydi. Oynarım diyorsan dene bulursun çünkü artık bu oyunun kaynak kodları Build editörü falan filan free hale geldi bildiğim kadarıyla. Yalnız şunu hatırlatırım, 3 boyuttan 2,5 boyuta düşmek (3D alan ama 2 boyutlu yaratıklar) dikkat edince çok rahatsız edici geliyor. Yine de Duke'ün bir efsane olduğu ve şu andaki çok fazla konusuz abuk oyuna 5 basacağı gerçek.

Hadi başla aramaya bence...
    What are you waiting, christmas? :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram Aldım Oyun Açmıyor !
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.