Bildirim
Düğünlerde oynayamıyorum...
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
aş kendini sıkma kendini oyna gitsin ne var bunda. millet sana bakmıyor sadece eğleniyor. _____________________________ Doğayı yıpratmayınız,Yolsuzluk=Yoksulluk.Doğruları konuşmak için en az iki kişi gerekir biri doğru söyleyen, biri doğru anlayan,Allah, kimseyi yanlışı savunacak kadar cahil,doğruyu inkar edecek kadar nankör yapmasın..
Yeteneklerinizi hobi olarak harcamayın,
İnsanlar kazandıkca kibarlaşırmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: computeron
aş kendini sıkma kendini oyna gitsin ne var bunda. millet sana bakmıyor sadece eğleniyor.
hocam bakıyorlar herkesin gözü üzerinde oluyor beceremiyorum istemiyorum da acaba diyorum rüşvet versem de davet etmese mi diyorum çalgıcı_____________________________ -
Gayet normal birsey, ben de oyun havalarindan hoslanmam ve pek iyi de oynayamam ama sevdigin insanlar israr edince kirmamak icin pistin kenarindan el cirpmak yeterli oluyor, en azindan bende ise yaramisti
Öncelikler herkese merhaba...
Arkadaşlar ben oyun havalarından nefret ediyorum ekim de abimin düğünü var ve oynayamıyorum hiçbir şekilde.
Diyorum ki bana tavsiye verseniz eğer oynamazsam düğünde ne olur biraz bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar.
Teşekkürler...
Dans etmek 16.yy da batının buldugu birşey zamanla bizi de etkiledi ve bizde de dans kültürü oluştu.Yani dans etmek yaşam için gerekli birşey değil ben de hiç hazzetmem oyun havası vs geç bir kenara otur istemiyorsan._____________________________ -
Sanırım utanma var biraz hocam. Bu konuyu aşın bence hiç gerek yok böyle bişeye,kimden utanıyorsunuz yani o kişiler akrabalarınız sonuçta
Ayrıca bir daha nerde göreceksin orda gördüklerini kimbilir, takıl kafana göre rahat ol herkes oynuyor dalga geçicek halleri yok ya
Ayak uydurursun yani bi şekilde uğraşırsan
_____________________________ Yiyorum, içiyorum, ...
-Milli Kayınço- -
quote:
Orijinalden alıntı: meco2010
Arkadaşlar ben oyun havalarından nefret ediyorum ekim de abimin düğünü var ve oynayamıyorum hiçbir şekilde.
Diyorum ki bana tavsiye verseniz eğer oynamazsam düğünde ne olur biraz bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar.
Teşekkürler...
Sizin aile veya gelinin aile karadenizlimi ?_____________________________ Youtube Kanalıma Beklerim:YT.com/user/jemetra -
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet C
quote:
Teşekkürler...
Sizin aile veya gelinin aile karadenizlimi ?
imzan kural dışı Quote içinde yazılan yazılar imza olmaz gibi bi kural var değiştir istersen imzanı şikayet etmedim biri eder
Teşekkürler...
bende de aynı sorun var
_____________________________ -
Oynamak zorunda değilsin, neden öyle zorlayacaksın ki kendini? İçinden gelirse istediğin gibi oynarsın, zaten o tür ortamlarda kimsenin umrunda bile olmaz nasıl oynadığın. _____________________________ -
Akrabalarını kırmamak için 3-5 dakika oynamaya çalışırsınız. _____________________________ -
Bende oynamam Oyun bilmedigimdenmidir çekingenliğimdenmidir bilmiyorum. _____________________________ -
Abi bende mezuniyette bir türlü oynayamadım anasını satym
millet bana bakıyor gibi oluyor nefret ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: saldoetealp
quote:
Teşekkürler...
Dans etmek 16.yy da batının buldugu birşey zamanla bizi de etkiledi ve bizde de dans kültürü oluştu.Yani dans etmek yaşam için gerekli birşey değil ben de hiç hazzetmem oyun havası vs geç bir kenara otur istemiyorsan.
Hiç oynamamıştım düğünlerde.Mezuniyette oynadım baştan sona.Bir şey olmuyor rahat ol _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Beats Dr.
oynama abii o zman
dimeimadem istemiyosun oynama napalım yani onu anlamadım._____________________________
Benzer içerikler
- yaş küçültme davası kazandım
- su deposu temizliği
- beylikdüzü nasıl bir yer
- toz böceği
- hesap makinesinde yüzde hesaplama
- macintosh bilgisayar
- nokia lumia 1520
- modern combat 4
- samsung projeksiyonlu telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler