Şimdi Ara

DÜĞÜNLERDE OYNAMAK SAÇMA GELİYOR İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerdeyse her sene bir akrabamın yada tanıdığımın düğünü oluyor ve bizde katılıyoruz. Yaşadığım yerde düğünlerde genellikle ilk önce yemek verilir, sonra oyun havaları , halay, çiftlerin dansı olur. 2-3 saat millet deli gibi oynar. Ama ben nedense hiç bir düğünde oynamıyorum. Saçma gelmesinin yanında biraz çekingenlik birazda becerememe olabileceğini düşünüyorum Herkes oynarken ben oturup izliyorum ve yüz ifadem biraz sinirli oluyor. Milletin beni kaldırmaya çalışmasına filan da aşırı sinir olurum. Asosyal biri sayılmam, arkadaş ortamlarına katılırım ve arkadaş ortamındada utanmam olmaz ama düğünlerde hiç bir şekilde oynamıyoruum, sadece oturuyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz

• bende öyleyim oynamayı bilmediğim için inadına zorla kaldırılar birde onu kamera çekerya nefret ederim düğünlerden evleniceğim zaman düğün yapmıycam boşuna para
  • Ben de düğünlerde oynamaktan nefret ederim. Son derece saçma gelir bana da. Çalan müziklerin tarzıma uymamasının bunda rolü büyük. Yoksa clublarda falan dans ederim, güzel oluyor. Biraz da kafayı çekmek gerek azıcık, ayık kafayla olmuyor

Ben de her gittiğim düğünde otururum. İzlerim, gelip çağırırlar, ısrar ederler falan. İnsanların o oyun havalarından, o müzikler eşliğinde tepinmekten nasıl zevk aldıklarını ise anlayabilmiş değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çevirici Hortlak -- 18 Ağustos 2013; 1:12:42 >
  • +Sonsuz . Bir kere zorla kaldırdılar kalkmaz olaydım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana düğünler bile saçma geliyor. Ne gereği var bas nikahı , git balayına bu kadar.

Normalde gelenekçi biriyim ama bu düğünler umarım azalarak yok olur.

• bende sevmem ama ankara havası cıkıncada affetmem
  • 2 şişe bira iç bi daha otrumassn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yalnız değilsin

• kulaklarini kapat muzigi duyma, yapilan hareketlere gulersin zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: potansiyelfark

yalnız değilsin

aynen buna sevindim
  • 14-15 yaşkarındayken hep kalkar oynardım videoları izleyince
    bida sadece düğünümde oynarım belki

• küçüklük hayalim sampiyonlar ligi muzigi ile evlenmek istiyorum 11 kisi benim ailem 11 kisigelinin ailesi ortada nikah memuru muzik bittikten sonra gelinin ailesinin benim ailemle tokalasmasi. oyun havasi illaki olur ozamana kadar ogrenirim az cok

• quote:

Orijinalden alıntı: HTRK

Bana düğünler bile saçma geliyor. Ne gereği var bas nikahı , git balayına bu kadar.

Normalde gelenekçi biriyim ama bu düğünler umarım azalarak yok olur.

ah be kardeşim ben de aynı düşünürdüm, düşÜnüyorum. ama başındaki hatun olacak derse ; deve de kessen vazgeçiremessin başının etini yer de yer. dırdır ı çekmemel için mecburın gidersin düğün yapmaya :) ...

başıma geldi ordan biliyorum :)))

sonuç mu: 10 bin tl düğün salonuna verdik, hala ağlıyorum, ben o parayla 8 tane 42 inc tv, 15 tanr ps3 alırdım :(( ama öpülmüş elin davası olmaz :))) mecbur yapıyorsun :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cahil köylü saçmalığı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.