Şimdi Ara

DUELLOYU 1 TURDA ALMAMNIN YOLU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bi düşünün elinizi 6 kart geldi ve joeye verdiniz sonra sıra yine size geldi ve nasıl yenersiniz o elinizdekilerle ama 1 elde

• burda duelloyu 1 turda almanın yolu yamıyokiiiii
  • evet haklı
  • zate yazmıcak ben size soruom aslında ben nasıl olduğunu biliom ama sizde biliosnız sizin taktiğiniz nasıl onu soruom bulamazsa kimse ben dicem eline gelen 6 kartı sen seç ve düşün
  • tum kartlar exodıa kartlarıdır mesela
  • öyle bi şans olmaz hiçkimsede 1 turda exodia olmaz olsa bile exodia ilk turda çağrılmaz 1 turda hiç kimse yenemez
  • ben bii yok buldum 80 ve ya 90 tane exodian olcak hiç başka kart olmıyacak destede ve exodia çıkacak ilk o balayacak ve ondan sonra exodiayı koyacan nası ama biraz saçma gelebilir ama iyi 80 tane exodia biriktirmek 2 yıl alabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ListenOfDeath -- 3 Haziran 2007; 16:47:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hadi eline exodyanın 2 tane sol kolu 2 tane başı 2 tanede sağ ayağı gelirse ne olacak
  • YAZDIĞIM YAZIYI GÖRMEDİNMİ biraz saçma gelebilir YAZDIM ZATEN 1.TUR OLMADI 2 TURDA EXODİA TAMAMLANIR
  • hmmmm tüm desteyi okoosi tremendous fire sparks wb. kartlarla döşersek 1 turda yeneriz
  • Bulamadık Sölesene Bende Bütün kartlar var exodia da var ama hiç gelmedi bi kere başı bi kerede sol ayağı geldi
  • bak şimdi ilk turda bir machine canavarı koyarsın sıra ona geçince canavar koymaz.sonra bir machina tipi daha koyarsın atk ları en az 1500 olacak.sonra ard arda 3tane limeter lower kartı oynarsın saldırırsın duello biter
  • evet ama biraz zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: -yu-gi-oh-

evet ama biraz zor

olsun bn zoru severim
  • msn yi açarnısın yada kaparmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ListenOfDeath -- 3 Haziran 2007; 22:02:54 >
  • 6 kart
    1- Soul Exchange
    2- Jinzo
    3- 7Complated
    4- 7Complated
    5- Mage Power
    6- Limiter Removal

İlk El Koydugu Canavar İl Soul Exchange Kullanıp Onun Canavarını Feda Ederek Jinzo Oynanır Arından 2 Tane 7 Complated Baslılır + 1400 puan
    Ardından Mage Power Oynanır + 1500 Puan Ardından Limiter Removal Oynanır Puan 2 Katına Cıkar Saldırıyı Engellemek İçin Bisi Oynarsa Jinzonun Ozel Yetenegi Yok Eder Sadece 1Yöntem Var Bu Olayı Yoketmek İcin Bunuda Siz Bulun

Bu Kartlarla Rahatlıkla Yapılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overmedia -- 3 Haziran 2007; 21:58:14 >
  • neyse ben söliyim

1.YOL
    GEREKENLER:
    1.toon world
    2.toon blue eyes w. d.
    3.summaned skull
    4.summaned skull
    5.multiplx
    6.kuriboh
    yapılacaklar
    1.kuribohu çoğaltalım
    2.summaned skulların ikisinide feda ederek kuriboh çıkalım 3 tane kaldı
    3.blue eyes w. d. yide çıkalım
    4.hepsinle saldıralım
    2.YOL
    GEREKENLER:
    1.toon world
    2.multiplx
    3.kuriboh
    4.blue eyes
    5.despair bilmemne 1000 atak eklio
    6.bi kart adını unuttum sahada her açık canavarın için 800 atak eklio
    yapılacaklar
    1.kuribohu çoalt
    2.blue eyes i çık
    3.despair ekle
    4.o 800 atak ekleyenide ekle
    5.oldu sana 8000 ataklık blue eyes
    6.saldırrr
  • Yanlız Soyle Bisi Var Kuribohu Cogalttıgın Zaman Feda Edemiyorsun
    Eyer Oyle Olsaydı Herkesin Destesinde Günah Geçisi Olurdu

Soyle Bisi Daha Var Ya Adamın Kartı Tuzak İse Bum Patladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overmedia -- 4 Haziran 2007; 15:52:38 >
  • 6 kart olmasada olur.Jinzo,ultima offiring,2 tane limiter removel,herhangi bir 4- yıldız canavar,raigeki.Ultimayı ilk el koyduk.Özelliği istediğimiz zaman 500 can vererek bir canavar koymamıza yarar.Koy o canavarı.Summonla jinzoyu.Raigeki canavarları gitti.Limiter removel ise senin tüm makina canavarlarının atağını iki katına çıkarır.(Ama el bitince bu canavarlar mezarlığın yolunu tutar.)2400.2=4800 ve 4800.2=9600 olay bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowhero -- 4 Haziran 2007; 16:08:59 >
  • bence 1 turda jınzo yu engellemenin yolu günah keçisi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.