Şimdi Ara

Dudağımda aft çıktı, nasıl geçecek yahu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş ne iğrenç birşey, tam üst dudağımın iç tarafında çıktı birşey yer içerken yeminle gözlerimden yaş akıyor şarıl şarıl

Şimdi baktım da alt dudağımda ve ağzımın içinde birer tane daha çıkmaya başlamış felç olmama az kaldı.

İlaçlar vs varmış da sadece geçmesini hızlandırıyormuş, daha önce olan var mı ?

• gemiş olsun felç derken?
  • Öncelikle geçmiş olsun. Kenacort al ve gece yatmadan önce aft üzerine sür.Çok hızlı iyileştirir.
  • her sabah yüzünü yıka bu şeyler pislikten çıkıyor
  • En az, 1-1,5 hafta aft ile yaşamaya şimdiden kendini hazırla.
  • dert yapıncada cıkıomus bendede cıktı 3tane var yemek yiyemıom 3gündür
  • Bağışıklık sistemin çökmeye başlamış demektir aft çıkıyorsa. Bende de çok çıkardı, artık çıkmıyor çok şükür. Yukarıda da söylendiği gibi eczaneden "Kenacort-A Orabase" adlı aft kremini alıp gece aftın üstüne küçük bir damla sür. Birkaç güne iyileşir. Tabi beslenmene çok dikkat etmelisin. Vitamin bombası yap kendine, çabuk iyileşmek istiyorsan. Meyve, bol vitaminli yiyecekler tüket sürekli. Ve aft geçtikten sonra da bunları tüketmeye devam et bir daha çıkmasını istemiyorsan.

Benim boğazımda, küçük dilimin kenarında bile çıkıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende ağzımın içinde ve dışında abartmıyorum yaklaşık 20-30 tane çıkmıştı. hiçbir şey yiyemiyordum. bi tane ilaç aldım ismini hatırlamıyorum mor renkte bi sıvı. mürekkep gibi bişey ağzını onla çalkalıyorsun. ağzının içi mor oluyor. ilacın ismini şuan hatırlamıyorum. ama bulursan sana önerim onu kullanma hiç bir işe yaramadı
  • Beslenmede sorun yok, günlük kompelks vitaminlerimi vs alırım da geçen hafta kıl dönmesi ameliyatı oldum. Antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyordum onlar yüzünden mi çıktı acaba.

İnanılmaz acıyor yahu gebereceğim sanıyorum, popomdaki dikişler bu kadar acımamıştı
  • dikiş olan yerde doku kaybı olucak ve iz kalıcak ellediğin zaman hissetmiceksin çünkü deriyi kestikleri için oradaki sinirler dokular ölüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.