Şimdi Ara

Dubai hakkında bilgi verirmisıniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önceki postları okudum herkes dolar hesabı yapıyor bende tel. Almayı falan dusunuyorum normal kendi parasını mi alayım dolarmı?bide şehirde neler yapılabilir,ing.var.her yermi lüks?çalışma imkanları varmı 1-2 ay falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar. Ben Dubai'ye geçen Aralık Ayında gittim. iPhone 6 aldım. Ama çok da hesaplı olduğunu söyleyemem. Öncelikle hemen her yerde kendi para birimlerini yani AED kullanıyorlar. Dubai eskiden alışveriş cenneti olabilir ancak şu anki kur buna çok izin vermiyor. Daha hesaplı olması için Al Fahidi caddesinin ara sokaklarına bakabilirsiniz ancak orada da çok güven olmuyor. Çünkü Dubai de orjinali ile bire bir aynı olan Çakma telefonlar da çok. Bir de telefon alırken mutlaka sormanız gereken şey telefonun BAE versiyonu olup olmadığı. BAE versiyonu daha ucuz oluyor ama sadece birleşik Arap Emirlikleri'ndeki kullanabiliyorsunuz dikkatli olun. Şehre gelince güzel bir şehir gezilip görülecek yer çok. Her bütçeye uygun yerler var. Eğer gitmeyi düşünürseniz linkini yolladığım Yazımın size yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Yine aklınıza takılan birşey olursa yardımcı olurum;

http://gezginflamingo.blogspot.com.tr/2015/05/dubai.html?m=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.