Bildirim
Dubai hakkında bilgi verirmisıniz.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Merhabalar. Ben Dubai'ye geçen Aralık Ayında gittim. iPhone 6 aldım. Ama çok da hesaplı olduğunu söyleyemem. Öncelikle hemen her yerde kendi para birimlerini yani AED kullanıyorlar. Dubai eskiden alışveriş cenneti olabilir ancak şu anki kur buna çok izin vermiyor. Daha hesaplı olması için Al Fahidi caddesinin ara sokaklarına bakabilirsiniz ancak orada da çok güven olmuyor. Çünkü Dubai de orjinali ile bire bir aynı olan Çakma telefonlar da çok. Bir de telefon alırken mutlaka sormanız gereken şey telefonun BAE versiyonu olup olmadığı. BAE versiyonu daha ucuz oluyor ama sadece birleşik Arap Emirlikleri'ndeki kullanabiliyorsunuz dikkatli olun. Şehre gelince güzel bir şehir gezilip görülecek yer çok. Her bütçeye uygun yerler var. Eğer gitmeyi düşünürseniz linkini yolladığım Yazımın size yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Yine aklınıza takılan birşey olursa yardımcı olurum;
http://gezginflamingo.blogspot.com.tr/2015/05/dubai.html?m=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X