Şimdi Ara

DUBA PARKINDA KALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aRKADAŞLAR duba parkında tekerlerden birisi hafif dışarda kaldı geri hamle şansım da olmadığından önden müfettiş arabadan indirdi ve ilk sınavımdan kalmış oldum.çok kafaya taktım biraz üzüldüm açıkçası

• Geçmiş olsun hocam, benim sınavım yarın. Bu zamana kadar park da bir sıkıntım olmadı inşallah sınav anında da bir aksilik olmaz. Çok ince detayları soruyorlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TTK YGLort

Geçmiş olsun hocam, benim sınavım yarın. Bu zamana kadar park da bir sıkıntım olmadı inşallah sınav anında da bir aksilik olmaz. Çok ince detayları soruyorlar mı ?

senin herşeyi bildiğini düşündüklerinde detaya girmiyorlar.mesela araç içindeki panelden hiçbirşey sormadılar.yalnız ben bu duba parkını(paralel park) çok iyi bildiğimi zannedip çok rahat hareket ettim sonra bir girdim hamle şansımda kalmadı dışardaki müfettiş kadın(cadoloz) aractan inelim diye işaret etti
  • iyi çalış bu sefer.
  • arkadaş almıştır bence
  • Bende aynı şeyden kaldım ya ne yaptınız ikincide geçebildinizmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fast_rider

Bende aynı şeyden kaldım ya ne yaptınız ikincide geçebildinizmi

ikincide parkı hallettim üstadım ama güzergahta kaldım.adamlar gaza getirip hız yap dediler bende hız yapıp döneceğim noktayı o hızla dönübnce adamlar korktu kenara çek dediler anlayacağın acele etmemek lazım sakin olmalı ne derlerse desinler kendi bildiğinden şaşma.sinyallerini ver yavaş yavaş bitir parkuru.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • duyguluboy kullanıcısına yanıt
    Taa Nisan sonundaymis sınav hocam bakalım inşallah ikincide geçerim ,yoksa yaz sonu şehir değiştiriyorum ehliyet parası yanicak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fast_rider

Taa Nisan sonundaymis sınav hocam bakalım inşallah ikincide geçerim ,yoksa yaz sonu şehir değiştiriyorum ehliyet parası yanicak

bu ayın 24 ve 25 inde yapılıyormuş bugün öğrendim 100 tl bayıldım yine :)

• duyguluboy kullanıcısına yanıt
    İlçede yaşadığım için isguzarlar .Çok uzun aralıklarla yapmaları beni deli ediyor vaktimi çalıyorlar

• naptınız acaba

• volki32ra V kullanıcısına yanıt
    Kavga ettim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.