Şimdi Ara

DUALSHOCK3 BATARYA PROBLEMİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 aydır kullanmadığım playstation ı açtığımda ne göreyim.benim dualshock 3 mortingen strayze.hiç bir hayat belirtisi yok. ps e basıyorum açılmıyor. reset attım, 8 saat şarjda bıraktım,gene yok.oysa toplasan 100-150 saat anca kullanmışımdır. cuma günü kızdım gittim gg den orjinal diye beyaz bir kol aldım, bu sabah elime geçti .malum ilk görüşte anladım orj olmadığını ama bide içini açıp bakayım dedim. hemde bataryayı söker orj ds3 te denerim diye.içini açınca zaten saçma sapan şeyler çıktı. bataryada ds3 lerdeki gibi tak çıkar değil lehimlenmiş. şimdi arkadaşlar merak ettiğim şu

    Ds3 ün bataryası 300 mAH 3.7 volt .2gündür internetten ds3 bataryası arıyorum hiç bişey yok(türkiyedeki sayfalarda)sadece sahibindende var o da tee adanada . Acaba piyasadaki aynı özellikteki bataryalardan bi tane alsam aynı işi görürmü yoksa elimdemi patlar(gerçek anlamda) .:D yoksa sorun tamamen başka bişeydenmi kaynaklanıyordur.birde istanbulda ds3 için batarya satan biryer varmı..







  • 4.leventte feza konsol , eminönü doğubankta prenses store var oralarda ds3 tamiri yapılıyor.20 lira olması lazım.bence uğraşıcagına git bi götür baktır..geri kalan sorularla ilgili bilgim yok
  • Evet bende gördüm tamir yapan yerler var ama hiç batarya problemiyle ilgili bişey yok. bu konuda bişey duydunuzmu.
  • daha önce başıma geldi önce tamirciye bir danış baktın yeni kol fln derse hiç takma 4,7 volt bi adaptör bul nokia şarj adaptörü olur ds3 ü sök içindeki pil soketli zaten sokete 2 tane iğne ile çıkış al artı ve eksisine dikkat ederek pili bağla 3 saat civarı kalsın sonra tekrar ds3 e tak devam et

    kabloları kesip birleştirmekte bir çözüm iğneyle uğraşamam dersen

    basit elektronik pratiğin yoksa hiç bulaşma sorumluluk kabul etmiyorum :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aedx -- 14 Aralık 2010; 18:26:13 >
  • Benim DS3'ün ömrü bitik. Sabah şarj ediyorum akşama bitiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Affliction

    Benim DS3'ün ömrü bitik. Sabah şarj ediyorum akşama bitiyor.


    Artık Ds3'lükten çıkmış,Ks3 olmuş.Kelebek Şok
  • Merhaba arkadaşlar,

    Aynı sorunu yaklaşık 1 yıldır bende yaşıyorum hatta çinden alibaba dan 1 adet pil söyledim tktım nafile.bende oynamıyorum o kol duruyor 2 nci bi kolda sipariş vermedim zaman zaman internete bakıyorum,hatta komik olan şu ki sony e bizzat gidip sordum (cevahir alışveriş merkezi en ust kat yetkili teknik servis) adamlar nasıl yani gibi bir yuz ifadesiyle malesef pil değişmemektedir cevabını aldım.Ben bizzat actım ve soketlerin değiştirilebilir olduğunu gördüm.yorumu sizlere bıakıyorum:)

    Bu araad uzun sure oynanmadığında malesef pil kendini tuketiyor.Önemle bilginize.
  • Evet aynı sorun bendede var. Batarya belli bir süre sonra sarj tutmuyor. Tek çözüm yeni bir kol almak. Tamiriyle uğraşıp 1-2 ay sonra bozulmasını bekleyeceğine, yenisini almak daha bile hesaplı olur. Bu arada piyasada o kadar sahte model varki çok dikkat etmeni tavsiye ederim. Yoksa birdaha paranı çöpe atmış olursun..
  • Bataryanın türüne bak ve piyasada satılan 3.7v 300mAh başka bir batarya tak geç. Hiç bir sıkıntı olmaz. Önemli olan voltajı ve tipi. Ben kolun içini ve pilin durumunu bilmiyorum. Eğer sen içini açtıysan kolun ve pilin fotoğraflarını çek koy. Belki daha yardımcı olabilirim.
  • Voltaj önemli fakat amperi önemli değil. Hatta daha fazla olması şarj bitme süresini uzatır. Fakat bataryayı sony kendi teknolojisine ve tasarımına göre üretmiş olabilir. Yinde fotosunu çekip koysan bizde görmüş olurduk.
  • Mantiken eger sigiyorsa ve ebati uyuyorsa ve elektronikten anliyorsaniz nokia pilini ds 3 e takabilirsiniz.

    Tek kafa karistiran sey ds de hazir takilacak kablolar olmasi (eksi ve arti) digerinde olmamasi.
    Onuda siz ya lehimle (profesyonelseniz) yada saglam bir bandla (acemi iseniz) baglantilari yapmaniz.
    Ayrica Nokia pilde sanirsam (tam emin degilim ) elektirik beslemesinden sarz olmuyor galiba. Onun icin 4 tane ek yeri var. 2 si sarz icin diger ikisi ise cikis yani telefonu besmesi icin. Basit sekilde cikisi bi lambayi yakiyor mu yakmiyor mu diye deneyerek bulabilirsiniz (yakan yer besleme telefona giden eksi ve arti yakmayan yer ise sarz olmasi icin konan yer (sanirim telefonda guvenlik olarak her ikisini ayni kablodan yaptirmamislar )

    Asagida iki pil gorunumu var.

     DUALSHOCK3 BATARYA PROBLEMİ !

     DUALSHOCK3 BATARYA PROBLEMİ !




  • Sanırım ebatda sıkıntı oluyor orjinalinde pil daha kısa piyasada satılanlar ise uzun bir şekilde oturtuyorsunuz ancak bu kezde sarj almıyor,ebatını iyi ölçüp biçip ona göre sipariş vermek gerekiyor bir de içini kontrollu açmak gerekiyor açar açmaz dağılıyor..

    Bilginize

    XBOX360 ın pili uyar diye duydum ama emin olamadım piyasada 360 ın pili mevcut ama PS3 yok denecek kadar az.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.