Şimdi Ara

Dualshock Sol-Sağ Analog (L3-R3) Tepesi Mefta Olanlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar özellikle futbol oyunlarında analog kullananların mefta edebildikleri bölüm..
    Ürettiğiniz çözümler var mı bunun için?
    2 kez japon yapıştırıcıyla tutturdum sonuncu biraz sağlam oldu sanki ama illaki atacak, çünkü biraz fazla zorluyorum analogu Tam kopmadı benimkinin silikonu ama yandan yırtıldı açılıyor yavaş yavaş, ne yapmalıyız bunun çözümü var mı? Yeni kol alacak durumum yok şu an

• Milattan önce kalan PS1'deki kollarım bile hala gıcır gıcır. Dualshok 3'ü siz düşünün.

Orijinalden alıntı: I-C-O

Milattan önce kalan PS1'deki kollarım bile hala gıcır gıcır. Dualshok 3'ü siz düşünün.

Hocam hep fifa yüzünden, bazen onu yardırınca daha iyi oynuyor gibi oluyor insan, bende titizim normalde ama söz konusu fifa olunca malesef ne analog kalıyor ne başka birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

quote:

Milattan önce kalan PS1'deki kollarım bile hala gıcır gıcır. Dualshok 3'ü siz düşünün.

Hocam hep fifa yüzünden, bazen onu yardırınca daha iyi oynuyor gibi oluyor insan, bende titizim normalde ama söz konusu fifa olunca malesef ne analog kalıyor ne başka birşey

Fifa aşkı budur işte. Fifa'da çok ateşlisin ha reis.

• ds3 ler çabuk mefta oluyor be bilader hemen gidiyor ps1 kolu gıcır gıcır ama 2 ds3 pert oldu bende bune be sony nin

quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

quote:

Fifa aşkı budur işte. Fifa'da çok ateşlisin ha reis.

Aynen oyle hocam, gecen japonla yapistirmistim yine sert oynamaya baslayinca atti japon neyseki yarik yeri daha az basinc uyguladigim yere getirdim hizlica ve dikkatlice oynadim kazanana kadar

*** Bu arada biraz arastirdim nette yedek parca satiliyor ds3 icin direk analog alinabilir yada basliklar var hazir 3tl, ben direk analog alicam cok ucuz zaten..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.