Şimdi Ara

DuaL Bios ne işe yarar çok ÖnemlimidiR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar DuaL Bios ne işe yarar çok ÖnemlimidiR?? performans açısından artısı varmıdır? ve ne gibi artıları vardır??
    TeşekkurLer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boRa. -- 6 Ekim 2004, 18:54:22 >

• dualbios bünyesinde 2 adet bios bulundurur.1 i asıl bios , digeri ise yedek bios tur.

performans için değil de eskaza bios un çöktüğü-silindiği durumlarda diğerbios devreye girerek guvenligini saglar
  • her zaman iidir bence yedek bios
  • arkadas doru yazmıs.sen dual bioslu bir kartmı alacaksın markası ne model ne
  • Dual bioslu board normal alacagım board dan 30$+kdv daha fazla o yuzden sordum?
    Ben asus alacam P4 P800se 865 PE 800m 478 atx 102+kdv bir tanede gigabyte var onda bunun özellikleri var artı birde dual bios var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagri105

dualbios bünyesinde 2 adet bios bulundurur.1 i asıl bios , digeri ise yedek bios tur.

performans için değil de eskaza bios un çöktüğü-silindiği durumlarda diğerbios devreye girerek guvenligini saglar

• gigabyte mı almayı düşünüyosun dostum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Defrag nedir ne işe yarar ?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dual bios guvencedir almani tavsiye ederim
  • Evet asus var ama dual bios yok dual bioslu olan gigabyte
  • bişi sorcam
    kullandığın bios bozulduğunda bu yedek bios bozulanın üzerinemi yazıyo?
    ya bu üzerine yazma sırasında elektrik giderse ?
    yedek biosunda bozulma ihtimali varmı?
  • Bende tam olarak bir bilsem ne işe yaradığını o yuzden soruyorum, çok önemli ise dual bioslu board alacam az daha kasıp..
  • boşver gigabyte ı sen Asus dan şaşma.
  • 30 $ farka değmez. asus p4p800 al gitsin zaten çok güzel anakrt forumda bir çok kullanan var fiyatıda daha uygun.
    bios öyle kolay uçan bi şey değil ancak sen bios update ederken falan gider. o da rtık çok kolay windowstan bile yapılıyor.
    30 $ cebinde kalsın.
  • ewet dual bios olayı iidir
    bende bu yok ..
    ondan 2 kere anakartsız kaldım .. bios uçtu da
    yazılıp geri geldi :)
    dual olsa devam ederdik kullanmaya ... ama en kısa sürede yaptırmak vardı tabiki ..
  • Asus şiddetle tavsiye ederim ..
  • asus iyidir fazla parayla ram al
  • Eskiden p3 lü sistemim varken Gigabyte anakartım vardı, dual biosu vardı. Orjinal bios da bir sorun gördüğü zaman 2.biosdan bilgisayarı açıyor ve orjinal biosu düzeltiyordu, güzel bir özellikti. O zamandan bu yana tekrar gigabyte kullanmadım ve yalnızca bir defa biosum silindi. Onuda 3$a yeniden yazdırdım. Yani dula bios güzel ama çokda gerekli değil. Bence 30$lık farka değmez tabi başka bir özellik farkı yoksa...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.