Bildirim
dual axe lvli 66
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
oyunda fazla dual axe char yok skilleride güzel halbuki _____________________________ Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148
MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum -
belkide dual axe sonradan anlasılan charlardan olucaktır fakat 2h daha ii bnce
_____________________________ -
millet artık oyuna giremiyorki duel axe açıp kassın

gaymax 
_____________________________ Intel Core 2 Duo E4600 2.40 GHz | Gigabyte GA945GCM-SL2 | Kingston 2GB DDR2 667MHz (5-5-5-15) | Palit GF8600GTS 256 Mb(DDR3) | Thermaltake TR2-420w | writemaster DVD-RW | AOPEN ES55 Kasa |Segate 160GB SATA2 -
Üst Rehberimde Dual Axe Adlı Konuda Su Var O Cok Dikkatimi Cekiyor
Eğer Siz Dual Axe yi Sevmezseniz O Sizi Hic Sevmez_____________________________
BALIKESİRLİ -
dual axe hem hızlı hemde güzel vuruyor bence warrior arasında en iyi olanı 2h 1h ortası str olmasıda daha bir güzellik katıyo..
_____________________________ Ya ama herşeye imzanız kural dışı o zaman ya imza koymayın yada hiçbişey yapmayın :D
resimlerimizde küçük istediğimiz resmi koyamıyoruz.
şimdilik bunlar si şimdi bunlarıda imzanız kural dışı dersiniz -
cok güçsüz bence ama seri vuruor üstelik manyak comboları var hele o döne döne vuran ona bitiom:D _____________________________ -
Evet gerçekten çok seri skilleri var ve izlerken çok zevkli oluyor birde kullanırken nasıl olur bilemem ama hep aynı skilleride kullanmak sıkıcı olmaz mı? _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: __EFENDİ__
Evet gerçekten çok seri skilleri var ve izlerken çok zevkli oluyor birde kullanırken nasıl olur bilemem ama hep aynı skilleride kullanmak sıkıcı olmaz mı?
tamam dıelım nukecı char actın her vurusunda baska skillimi vurcan:D
mesela roque xbow 80de bıle 7-8 ssklı var hep aynısı vuruo oda_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: K-orn
millet artık oyuna giremiyorki duel axe açıp kassın

gaymax 
oynamazsın olur biter.memnun diilsen başkalarını aşşagılamak zorunda diilsin sana ii hizmet mi vermio?free game olmasına ragmen pre alcaksın mı dio?ya gayret edicek almama konusunda yada oynamicaksın._____________________________
-
-
Warrior zaten yavas kasan uyuz bi char bide axe ile 2 saat dönene kadar ohooo
Bundan yaklaşık 1 yıl önce yanlış hatırlamıyorsam ksroya girmiştim @Flara Felanda oynuyordu.
İlk Charım Axeydi Ve 3 tane cahrım olmasa şuanda kasıcağım charda axedir.
Sizi bilmem ama axenin benim için ayrı bir yeri var.
_____________________________ Eski DH Üyesi -
pvp de Axemanın bana stun çakıp 30 saniye içinde yeri öptürmesine bayılıyorum elimde olsa axe kasacam
neredeyse daggerdan daha hızlı.
_____________________________ Nel mezzo del cammin di Vita Nostra
Emekli -
dual axe güzel ama acıpta kasan yokki böyle nadir cıkıyo _____________________________ -
çalan şarkının ismini bilen varmı
benımde axem var suan lvli 30 bır ara pazarda gezerken axe 32 lvl +5 sos gormustum adam 10m satıyordu parayı bankadan aldım pazarın oldugu yere gıderken dc yedım halen adamı bulmaya calısıyom bu kadar ucuz axe buldugum ıcın elımden kacırdım
-
execiler alınmasın ama bence axe en berbat eurocahar zaten pot süreniz kısıtlı yani işinizi hızlıca bitirmeniz lazın axe ise az az ama seri vuruo seriliği çok güzel bi avantaj olurdu ama eğer pot süresi olmasaydı siz 16 sn de pot basana kadar istediğiniz kadar dönün millet sizi 2 geçirir yere yapıştırır _____________________________ -
2h dururken bu pek cekici gelmiyor millete.. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler