Şimdi Ara

Düğün Hazırlıkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Gecen Gunde SOledığım GIßı Evlencem Dıyordum GIttık Hatunu Istedık Ve Verdıler Ama Sımdı Kız Izmırde ßen Ise Istanßul Ama DUğun Konusunda Tam Karara Varamadık Haftaya ßellı Olcak DUğunu Nasıl Yapcam Ya Izmırde Mı Ist De mı Ikısındede Yapmam Lazım Sanırım Onun Cevresı Orda ßenım Kı ßurda Ortada Kaldık Yaa Napmam Lazım ? ßilgisi Olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratFb -- 24 Şubat 2006 17:53:31 >

• Benim bildiğim, nişan töreni kızın oturduğu şehirde, düğün ise erkek tarafının olduğu şehirde yapılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakoben
    Benim bildiğim, nişan töreni kızın oturduğu şehirde, düğün ise erkek tarafının olduğu şehirde yapılır.

aynen katılıyorum. düğün gibi bir nişan yaparsanız hayır diyemezler.
  • nişan kız evinde yapılır,bir orada bir de istanbulda olmak üzere 2 kına gecesi ve istanbulda düğün benim bildiğim budur....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tırtılcık

nişan kız evinde yapılır,bir orada bir de istanbulda olmak üzere 2 kına gecesi ve istanbulda düğün benim bildiğim budur....

Aynen Iletıcem Soledıklerınızı Olmazsa TIrtılcık Sen Gel Konus Kızın Annesıyle ßaßasıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuratFb

quote:

nişan kız evinde yapılır,bir orada bir de istanbulda olmak üzere 2 kına gecesi ve istanbulda düğün benim bildiğim budur....

Aynen Iletıcem Soledıklerınızı Olmazsa TIrtılcık Sen Gel Konus Kızın Annesıyle ßaßasıyla

ni hah olur ilk tecrübem olucak,genç yaşta :) yani çevredekiler öyle oluyo genelde, o yüzden böyle yazdım,düğün konusunda kız tarafının gönlünü yapın ha,yoksa gözlerim açık gider

• quote:

quote:

quote:

ni hah olur ilk tecrübem olucak,genç yaşta :) yani çevredekiler öyle oluyo genelde, o yüzden böyle yazdım,düğün konusunda kız tarafının gönlünü yapın ha,yoksa gözlerim açık gider

Valla DUğunlere Gıttığımde COk Kolay Dıodum Ama Kolayda Değilmıs Yaff.. Nası Yapcam DUğunu ßılmıyorum ORda Yapsam Cevrem Gelemezx ßurda Yapsam Onlarınkı GElemez ßende Nısan Ve Kına Gecesını Orda Yapaım DUğunu Ist De Yaparım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yılbaşı sabahı polis?
    13 yıl önce açıldı
    Evlilik fotoğrafları
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiçbir şey yapma bas nikahı güzel bir tatile çık o yapacağın fuzuli masraflarla elalemi eğlendireceğim diye canını niye sıkacaksın ki. İstersen yakınlarınla güzel bir yerde canlı müzik dinleyip yer içersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BIYIKLI

Hiçbir şey yapma bas nikahı güzel bir tatile çık o yapacağın fuzuli masraflarla elalemi eğlendireceğim diye canını niye sıkacaksın ki. İstersen yakınlarınla güzel bir yerde canlı müzik dinleyip yer içersin.

HArıkasın Valla Annemde Ole Dedı Vereceğınız O Parayla Tatıle Cıkın Dedı Guzel ßır FIkır.. Ama ßakalım Kız Tarafı DUğunsuz Istermı ? Napcam ßen Ya Ortada Kaldım

• o da mantıklı tabi de maddi konularda kız tarafıyla karşı karşıya gelme sakın ha
  • kolay gelsin abi işin zor
  • quote:

o da mantıklı tabi de maddi konularda kız tarafıyla karşı karşıya gelme sakın ha

Senın ßu Soledıklerını Yaparsam Kız Tarafından Dayak Yıyıp Gerı Donmeyız Dımı
  • quote:

quote:

Hiçbir şey yapma bas nikahı güzel bir tatile çık o yapacağın fuzuli masraflarla elalemi eğlendireceğim diye canını niye sıkacaksın ki. İstersen yakınlarınla güzel bir yerde canlı müzik dinleyip yer içersin.

HArıkasın Valla Annemde Ole Dedı Vereceğınız O Parayla Tatıle Cıkın Dedı Guzel ßır FIkır.. Ama ßakalım Kız Tarafı DUğunsuz Istermı ? Napcam ßen Ya Ortada Kaldım

Yemişim kızın tarafını Ben ve eşim karar verdikten sonra hiç kimseye laf düşmez. Sen başkalarını boşver hanımı kandır bu özel zamanı çok özel bir tatille değerlendirelim, farklı olalım, biz en güzel, özel günümüzde sıkıntı çekeceğimize rahat edelim diye aklını çel. Kına gecesini yapsınlar bırak ağırlığını koy İst. Kadıköy evlendirme dairesinde yapabilsen süper olur gelecek vefalı insan oraya da gelir meraklanma gelmeyecek insan zaten sana değil eğlenceye gelecektir.

• quote:

quote:

quote:

Yemişim kızın tarafını Ben ve eşim karar verdikten sonra hiç kimseye laf düşmez. Sen başkalarını boşver hanımı kandır bu özel zamanı çok özel bir tatille değerlendirelim, farklı olalım, biz en güzel, özel günümüzde sıkıntı çekeceğimize rahat edelim diye aklını çel. Kına gecesini yapsınlar bırak ağırlığını koy İst. Kadıköy evlendirme dairesinde yapabilsen süper olur gelecek vefalı insan oraya da gelir meraklanma gelmeyecek insan zaten sana değil eğlenceye gelecektir.

Nıkah Falan Sorun Değil Yaa Yok aßı Kına Nısan Izmırde Duğun Istanßulda Yada Olmadı DUğun Muğunde Yok ßı Forum Acmıstım 7 Yasında Kız Kopekle Evlendı Dıye ßende Kedıyle Evlenırım Olmazsa

• quote:

quote:

o da mantıklı tabi de maddi konularda kız tarafıyla karşı karşıya gelme sakın ha

yok bea 2 tane abla evlendirdim :) olmaz olmaz,tecrübe konuşuyo....
  • quote:

quote:

quote:

yok bea 2 tane abla evlendirdim :) olmaz olmaz,tecrübe konuşuyo....

Allahım Sen ßana Yardım Et O Zaman Tırtılcığın Lafınla GIdıoz Ama

• quote:

Arkadaslar Gecen Gunde SOledığım GIßı Evlencem Dıyordum GIttık Hatunu Istedık Ve Verdıler Ama Sımdı Kız Izmırde ßen Ise Istanßul Ama DUğun Konusunda Tam Karara Varamadık Haftaya ßellı Olcak DUğunu Nasıl Yapcam Ya Izmırde Mı Ist De mı Ikısındede Yapmam Lazım Sanırım Onun Cevresı Orda ßenım Kı ßurda Ortada Kaldık Yaa Napmam Lazım ? ßilgisi Olan

tebrik ederim
    aynı sorun yazın bende de olacak.kız evinde kına gecesi kendi memleketimde düğün olacak.
    önceden düğün erkek evinde yapılırdı.şimdilerde moda düğünü kız evinde yapmak.ben bunu pek önermiyorum.düğün kendi memleketinde olsun kız evinde kına gecesi yapman yeterlidir.tabi kız tarafıda kendi oldukları yerde de düğün yapmak isterler.şimdiden sana da bana da kolay gelsin.
    Allah bir yastıkta kocatsın

• Ankara'da yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: Desperadoo

Ankara'da yap

ya çok zor işler valla.allah yardımcın olsun.bide herkes karışır şimdi verilecek kararlara.her kafadan ayrı bi ses çıkar.siz bildiğinizi yapın dicem ama aileler sorun yapıyolar illa düğün diye off valla.

• quote:

Orjinalden alıntı: gülen_kız

quote:

Orjinalden alıntı: Desperadoo

Ankara'da yap

ya çok zor işler valla.allah yardımcın olsun.bide herkes karışır şimdi verilecek kararlara.her kafadan ayrı bi ses çıkar.siz bildiğinizi yapın dicem ama aileler sorun yapıyolar illa düğün diye off valla.

Senınde Ole SOrunların Var Sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.