Şimdi Ara

du hast mich ne demek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
8.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • translateden baktımda saçma salak bişey çıktı ne demek du hast mich?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Du Hast Mich Ne Demek?

"Du hast mich" Almanca bir ifadedir ve "Bana sahipsin" veya "Sen benimsin" anlamına gelir. Almancada "du" ikinci tekil şahıs zamiri olup "sen" anlamına gelir, "hast" ise sahiplik anlamına gelen bir fiildir ve "mich" ise birinci tekil şahıs zamiri olup "beni" anlamına gelir.

Du Hast Ne Demek?

"Du hast" Almanca'da "sen sahipsin" anlamına gelen bir ifadedir. "Du" ikinci tekil şahıs zamiri olup "sen" anlamına gelir, "hast" ise sahiplik anlamına gelen bir fiildir.

Mich Ne Demek?

"Mich" Almanca'da "beni" anlamına gelen birinci tekil şahıs zamiridir.

Du Hast Çeviri

"Du hast mich" ifadesinin Türkçe çevirisi "Bana sahipsin" veya "Sen benimsin"dir.

Örnek Cümleler:

• "Ich liebe dich, du hast mich." (Seni seviyorum, bana sahipsin.)
    • "Du hast meine Liebe." (Sen benim aşkımın sahibisin.)
    • "Ich gehöre dir, du hast mich." (Sana aitim, bana sahipsin.)
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sen beni aldın, sende benden var, beni kazandın, beni aldın.
  • benimsin demek galiba
  • bana sahipsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Sen beni aldın, sende benden var, beni kazandın, beni aldın.

Sağol yıllardır merak içindeyim öğrenmek bu güne kısmetmiş
  • Bence; seninim demek
  • Bana sahipsin.
  • bize yalan söyledin diye biliyordum du ben
  • hurenzo ne demek onu bilen var mi alman kızlar bana böyle bişey demişti yazılısi nasıl bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

benimsin demek galiba

bi anlaamdıda habe nin kazanmak..beni kazandın gibi bişey

naptın la manitamı yaptın
  • Halkın kendi kendisini yönetmesidir.
  • Şayze
  • "Du hast mich"in iki anlamı vardır, bunlardan 1.'si "benden nefret ediyorsun", 2.'si ise "bana sahipsin"dir; bunun nedeni her iki anlamında Almanca aynı şekilde yazılmasından kaynaklanır. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerege -- 22 Haziran 2010; 0:15:21 >
  • Arkadaşa sordum. Sen beni ekledin gibi anlamı varmış. Mesela biri seni ekledi mi du hast mich dermişsin.

Not= Ne kadar doğru bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysff_srdr -- 22 Haziran 2010; 0:16:35 >
  • benim sorumada cevap verin hurenzo ne demek bilen varsa söylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerege

"Du hast mich"in iki anlamı vardır, bunlardan 1.'si "benden nefret ediyorsun", 2.'si ise "bana sahipsin"dir; bunun nedeni her iki anlamında Almanca aynı şekilde yazılmasından kaynaklanır. Saygılar.

doğrudur, geçen bir forumda kavga çıktı iki ayrı şey deniyor diye..
  • Doğrusu "zu hast mich" olduğundan yanlış aramışsın arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerege

"Du hast mich"in iki anlamı vardır, bunlardan 1.'si "benden nefret ediyorsun", 2.'si ise "bana sahipsin"dir; bunun nedeni her iki anlamında Almanca aynı şekilde yazılmasından kaynaklanır. Saygılar.

Bilgi dogru degildir , 1. anlami olan benden nefret ediyorsun '" du hast mich " seklinde yazilmaz iki s ile yaziliyor " du hasst mich " bu sekilde ..
  • bak birader, seni uzun zamandan beri takip ediyorum. neden böyle başlıklar açıyorsun bilmiyorum ama benden sana bi öneri, böyle saçma başlıklar açma.
  • şarkının ingilizcesinde o kısmında "you hate me" diyor, ama alakasız da olabilir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.