Şimdi Ara

DTS Demonstration DVD No 2-3-4-5-6-7-8-9-10 Ses sistemlerinizi test edin YENİLENDİ (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
938
Cevap
13
Favori
100.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuya girdiğimde avast her defasında virüs hatası veriyor bilginize :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FranticTr

Bu konuya girdiğimde avast her defasında virüs hatası veriyor bilginize :)

senin avast ta bir sorun var heralde, bende kaspersky kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok arkadaşım...
  • Ben de hem Nod32 hem Norton'un olduğu bilgisayarlardan giriyorum bende de bişey yok
  • Bence de antivirüs programınızın ayarları ile ilgili bir sıkıntı var.

Bende KIS2010 kullanıyorum sorunsuz.
  • aliger acaba eklenecek olarak kalan DVDleri ekleme fırsatın olacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: z740

aliger acaba eklenecek olarak kalan DVDleri ekleme fırsatın olacak mı?

Bunlar eklenmiş olanlar;
    DTS Demonstration DVD No.1
    DTS Demonstration DVD No.2
    DTS Demonstration DVD No.3
    DTS Demonstration DVD No.4
    -
    DTS Demonstration DVD No.6
    DTS Demonstration DVD No.7
    DTS Demonstration DVD No.8
    DTS Demonstration DVD No.9
    DTS Demonstration DVD No.10
    Bunları ben hepsini bu topicten aldım sağolsun Aliger.
    Aşağıdaki kaldı sadece onu da ekler diye beklemedeyiz.

++
    Eklenmemiş komple setten sadece
    DTS Demonstration DVD No.5
  • arkadaşlar eklesemde bir şey değişmiyecek rapidshare silecek 25 GB depo alanından sonraki tüm yüklemelerimi 90 gün içinde indirilmezse benin değil herkezin yani şu an rapidimde 60 GB lık upload var 25 gb olana kadar silecekler
  • Eklenmemiş komple setten sadece
    DTS Demonstration DVD No.5

versen bir de set tamamlansa
  • Hocam sonuçta senin gibi bu DVD leri bulamayanların senin bulana kadar çektiğin sıkıntıları yaşamamaları için paylaşmıyor musun,ben de kaptım demolarımı 903 ü olan bi tanıdığa götürdüm adam ses sistemini yeniden keşfetti.Ne kadar zaman ,ne paylaşsan kardır:)
  • Gerçekten çok büyük emek ve sabır isteyen bir paylaşım.Bunun için önce tebrik ediyorum.Ve tabi haberdar olduğum içinde teşekkür ediyorum.Baktım burada ben gibi download edememe gibi durumları olan arkadaşlar var.Bilmiyorum kendileri ne şekilde çözdüler bunu ama bu dvd lerin vehttp://www.demo-world.eu/demo-dvds/ buradaki dvd leri edinebileceğimiz bir yer/adres mevcut mu?Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...
  • aliger süpersin, dts'nin ve dd'nin film içerikli demolarını indirdim, hepsi şahane, kulaklarım bayram etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

Gerçekten çok büyük emek ve sabır isteyen bir paylaşım.Bunun için önce tebrik ediyorum.Ve tabi haberdar olduğum içinde teşekkür ediyorum.Baktım burada ben gibi download edememe gibi durumları olan arkadaşlar var.Bilmiyorum kendileri ne şekilde çözdüler bunu ama bu dvd lerin vehttp://www.demo-world.eu/demo-dvds/ buradaki dvd leri edinebileceğimiz bir yer/adres mevcut mu?Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...

Adres iyi güzelde sitede tanıtımı yapılan hiçbir demo dvd'nin download adresi yok. Sadece reklam için sanırım site...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 10 Kasım 2009; 0:11:30 >

• YARDIIIIIIIIIMMMMM EDİİİNNNNNN......
    ARKADAŞLAR DEĞERLİ UZMAN KARDEŞLERİM DTS MÜZİK İNDİRİYORUM NERODA WAW OLARAK MÜZİK CD Sİ YAP DAN KAYIT YAPIYORUM DVD ME TAKIYORUM ÇALMAYA BAŞLIYOR AMA SES KESİK KESİK GELİYOR AMFİMDE Bİ SORUN YOK DTS YAZISI ÇIKIYO SESİDE VERİYOR AMA SES KESİK KESİK GELİYO VE BEN NUNA Bİ ÇÖZÜM BULAMIYORUM YARDIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMM
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozlee

YARDIIIIIIIIIMMMMM EDİİİNNNNNN......
    ARKADAŞLAR DEĞERLİ UZMAN KARDEŞLERİM DTS MÜZİK İNDİRİYORUM NERODA WAW OLARAK MÜZİK CD Sİ YAP DAN KAYIT YAPIYORUM DVD ME TAKIYORUM ÇALMAYA BAŞLIYOR AMA SES KESİK KESİK GELİYOR AMFİMDE Bİ SORUN YOK DTS YAZISI ÇIKIYO SESİDE VERİYOR AMA SES KESİK KESİK GELİYO VE BEN NUNA Bİ ÇÖZÜM BULAMIYORUM YARDIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMM

Sanırım 7. sayfada resimli olarak anlatmıştım.
    Son olarak CD yazdırırken yazma hızınızı düşürün.
    max 8x yazdırın.

8. Sayfada imiş.http://forum.donanimhaber.com/m_26363718/mpage_8/key_/tm.htm#27727683

Bu da yine bu topicte de verilen Cue Sheet li DTS dosyasının CD ye yazdırılması resimli
    http://forum.donanimhaber.com/m_26363718/mpage_7/key_/tm.htm#27687797

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 10 Kasım 2009; 12:56:28 >

• evet dostum onları inceledim fakat bugün farkettimki kayıtta bi sorun yok sorun galiba benim dvd de çünki başka bi dvd de çalıştı ama benimki dts filimlerde sorun çıkarmıyor gayet iyi müzikte neden kesik kesik çalıyo anlamadım bi ayar mı yapmak lazım acaba
  • süper bir paylaşım olmuş teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartspy -- 10 Kasım 2009; 20:04:17 >
  • YARDIIIMMM kardeşlerim ben dosya indirip yazdırma konusunda acemiyim ama paylaşımlara dayanamadım indirdim
    şimdi DTS Demonstration DVD No.6 yı indirdim peki bunu neroda dvd ye nasıl yazdırıcam şu kardeşinize bi ışık tutun şimdiden teşekkür ederim dts müzik dinliyemiyorum ne yaptıysam olmuyor kesik kesik çalıyor belki dvd beni tatmin eder
  • bozlee;

DTS Demonstration DVD No.6 Bir DVD filmin içeriği,klasörleri kopyalanıp öyle upload edilmiş.
    Neronun hangi sürümünü kullanıyorsunuz bilemem ama
    Önce indirdiğiniz rar partlarından çıkarın.
    İki klasör oluşacak.
    Kullandığınız yazım programından
    Hazır klaörden bir DVD oluştur seçeneğini tıklayın.
    Sonra o açılan iki klasörü sesçin
    mouse sol klık ile tutun ve yazım programınızın açılan penceresine getirip bırakın.
    Mümkün olduğunca yavaş yazdırın.

Resimli anlatırdım ama artık nero kullanmıyorum.
    ashampoo9 suıt kullanıyorum.
    Buna göre resim ekleyebilirim isterseniz.
  • teşekkür ederim ahmet kardeşim sayende hallettim ilgine teşekkür ederim şimdi tek sorunum dts müzik dinleyemiyorum onu çözmem lazım yaptığım kayıtlar başka bir dvd playerda çalışıyoror ama bende kesik kesik çalışıyo anlamadım gitti fakat cd y, çalıştıran dvd okuma hızı çok yüksek 2 gözlü acaba ondan mı okuyabiliyor siz evde dvd de denediniz mi hiç dts müzik dinlemeyi
  • bu arada ALİGER kardeşim emeğin çok büyük ellerine zamanına emeğine sağlık büyüksün
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.