Şimdi Ara

DTS Demonstration DVD No 2-3-4-5-6-7-8-9-10 Ses sistemlerinizi test edin YENİLENDİ (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
938
Cevap
13
Favori
100.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle süper bir paylaşım için emegi gecen herkese çok teşekkür ederim, benim bir katkım olsun istedim. ilerleyen günlerde 1-2 tane daha album ekleyecem.

http://r apidshare.com/files/315446523/Red_Hot_Chili_Peppers_-_Greatest_Hits__5.1_DTS_Upmix_.part1.rar
    http://r apidshare.com/files/315484729/Red_Hot_Chili_Peppers_-_Greatest_Hits__5.1_DTS_Upmix_.part2.rar
    http://r apidshare.com/files/315367967/Red_Hot_Chili_Peppers_-_Greatest_Hits__5.1_DTS_Upmix_.part3.rar
    http://r apidshare.com/files/314974014/Red_Hot_Chili_Peppers_-_Greatest_Hits__5.1_DTS_Upmix_.part4.rar

Sifre : tura

• linkleri indirmeden önce sormak istiyorum
    bunları usb den WD player ile dinleyebiliyormuyuz?DVD ye yazmak mı gerekiyor illa ki
  • WDplayerda DTS varmıydı?
    Var ise USB den oynatabilirsiiz.
  • DTS çıkışı var ya dostum
    sadece hdmi den DTS ses alınmıyor
  • OK o zaman DTS çıkış eriyorsa ve USB den bağlı HDD deki videoları da oynattığına göre sorun yok.
  • Yalnız WD, bu dosyaların hepsini oynatmıyor. Bu başlıktan ve farklı sitelerden oldukça fazla sayıda demo ve müzik dosyaları indirdim, bazıları img uzantılı falan oluyor, cd veya DVD'ye yazıp sonra HDD'ye atmak gerekiyor, veya sanal DVD sürücü ile CD-DVD harcamadan da HDD'ye atılabilir. ayrıca cda uzantılı dosyalar da olabiliyor, bunlar dvd oynatıcı ile çalmasına rağmen HDD'den WD oynatmıyor. Bu dosyaları da mkv merge programı ile mka (matroska audio) olarak dönüştürdüğünüzde WD çalar.
    Değişik format, uzantı ve özellikte dosyalar olabildiği için bazılarını bir şekilde dinleyebildim WD ile, bazıları ise halen âtıl durumda bekliyorlar.
  • valla hala bulamadım 5. versiyonu inşallah karşımıza çıkar bir ara :)

ahmet uzantı ve playerler konusunda uzmandır arkadaşlar her türlü yardımı yapabilir bizde elimizden geldiğince yaparız..
  • Arkadaşlar DTS türkçe albüm varmı...???
  • MERHABA ARKADAŞLAR

ben bi kaç tane Dts wav uzantılı şarkı indirdim wav olanı sanal dvd yapıp creativenin playerıyla dinleyebiliorum dts yazısıda cıkıo dts uzantılıları açamadım powerDVD indirdim optik bağlantımda war ama bir türlü DTS yazısını göremiorum...k-lite codec packde yüklü ac3 Filterde war :S ne yapmak gerekior yardımcı olurmusunuz...

aliger sunumlar için tşk ederim bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: bwhiteshark

@aliger The Sound of High Definition için yardımcı olabilirmisin?

http://forum.donanimhaber.com/m_29291524/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#36166301 bu topic takip edilmiyorum sanırım. Nasıl olsa silmezler diye birkaç albüm indirebildiğim mojave kapanmış :-(

@arkadaşlar 1. problem için yardımcı olabilirmisiniz? Power-DVD , VLC , BSplayer var. VLC'de pek başarılı olamadım gerçi spdif alerjisi var sanırım. Power-DVD'de MKV tanımıyor :-(

• quote:

quote:

@aliger The Sound of High Definition için yardımcı olabilirmisin?

http://forum.donanimhaber.com/m_29291524/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#36166301 bu topic takip edilmiyorum sanırım. Nasıl olsa silmezler diye birkaç albüm indirebildiğim mojave kapanmış :-(

@arkadaşlar 1. problem için yardımcı olabilirmisiniz? Power-DVD , VLC , BSplayer var. VLC'de pek başarılı olamadım gerçi spdif alerjisi var sanırım. Power-DVD'de MKV tanımıyor :-(

evet power dvd mkv leri çalıştırmaz xp kullanıyorsan BSplayer (dts ses garantisi yok ) Vista ve 7 kullanıyorsan GOM Player (Ayarlardan Audio dan Ses ayarını Spdif e getirirsen %100 AC3 Dts ve Dolby Destekler) kullanıp mkv leri izleyebilirsin

• Benim tek sıkıntım ayarları yaptıktan sonra 5+1 çıkışın kesintili olması.Sesi işleyip çıkarıyo ama bazı sesler kolon değiştirirken bu esnada oluşan farklılık kulakları tırmalıyo.En iyisi sesin işlenmeden ne varsa onun verilmesi sanırım:(
  • GOM Player ile işi çözdüm ancak yüksek işlemci kullanıyor , bu sebeple Media Player Classic Home Cinemayı kullanmaya başladım.( Ekran kartı Hızlandırıcı desteği varmış) Yalnız halen The Sound of High Definition'dan ses alamıyorum.
  • @aliger kardeşime bu arşive ulaşmam konusunda yardımcı olduğu için ve güzel logitech z5500 ziyafeti için çok çok teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 21 Ocak 2010; 17:31:36 >
  • buyrun

DTS Demonstration DVD No 2-3-4-5-6-7-8-9-10 Ses sistemlerinizi test edin YENİLENDİ
  • Rapide üye olmak farz oldu artık. Katiyen indirmiyor artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliger

valla hala bulamadım 5. versiyonu inşallah karşımıza çıkar bir ara :)

ahmet uzantı ve playerler konusunda uzmandır arkadaşlar her türlü yardımı yapabilir bizde elimizden geldiğince yaparız..

İnş.
    Hala bekliyorum.
    İltifat kabul ediyorum aliger ve tsk.
  • quote:

GOM Player ile işi çözdüm ancak yüksek işlemci kullanıyor , bu sebeple Media Player Classic Home Cinemayı kullanmaya başladım.( Ekran kartı Hızlandırıcı desteği varmış) Yalnız halen The Sound of High Definition'dan ses alamıyorum.

Şöyle :

quote:

aliger:

THE SOUND OF HİGH DEFINITION Orjinal HD-DVD dir. indirdikten sonra içindeki ADV_OBJ ve HVDVD_TS dosyalarını nero Express ile ISO uzantılı image dosyası olarak yapmanız lazım image yaptıkdan sonra Power DVD ile izleyebilirsiniz. ancak menulere mouse ile tıklayamıyosunuz yön tuşlarıyla hareket ettirmeniz lazım.

bu şekil izleyebilirsin
  • Üstadlar bu cda uzantılı müziği Popcorn C-200'de çalacak şekilde HDD'e nasıl kopyalayıp atmalıyım acaba?
    Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackice_serkan

Üstadlar bu cda uzantılı müziği Popcorn C-200'de çalacak şekilde HDD'e nasıl kopyalayıp atmalıyım acaba?
    Teşekkürler..

mkv-tollnix ile "mka" uzantılı olarak
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.