Şimdi Ara

DTS Demonstration DVD No 2-3-4-5-6-7-8-9-10 Ses sistemlerinizi test edin YENİLENDİ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
938
Cevap
13
Favori
100.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmzamdaki sistemi yeni kurdum. Demo DVD lerini internetten indirmek vakit alacak, bunları hazır satın alabileceğimiz yerler ya da elinde geniş arşivi olan arkadaş var mı. İstanbul da olan bir arkadaştan uğrayıp alabilirim.
  • arşiv bende tüm hepsi ama maalesef kimseye gönderemiyorum evimde pc yok çekemiyorum dvd lere ama ankara olan varsa usb belleğe atabilirim
  • Abicim vallahi bravo.Hiç bıkmadan usanmadan bizler için upload edip vakit harcıyorsun.Allah senden razı olsun.Allah upload hızını arttıra
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurrapper

Abicim vallahi bravo.Hiç bıkmadan usanmadan bizler için upload edip vakit harcıyorsun.Allah senden razı olsun.Allah upload hızını arttıra

amin amin özgürcüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliger

arşiv bende tüm hepsi ama maalesef kimseye gönderemiyorum evimde pc yok çekemiyorum dvd lere ama ankara olan varsa usb belleğe atabilirim

Topic in tamamını okudum, yardım etme gayretiniz ve çalışmalarınız gerçekten müthiş. Mesajıma hemen yetişmişsiniz ama Ankara da olmanız benim için kötü oldu. Böyle bir arşive kavuşmak isterdim. Belki İstanbul' dan bir arkadaş çıkar.
    Tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archi 67

quote:

arşiv bende tüm hepsi ama maalesef kimseye gönderemiyorum evimde pc yok çekemiyorum dvd lere ama ankara olan varsa usb belleğe atabilirim

Topic in tamamını okudum, yardım etme gayretiniz ve çalışmalarınız gerçekten müthiş. Mesajıma hemen yetişmişsiniz ama Ankara da olmanız benim için kötü oldu. Böyle bir arşive kavuşmak isterdim. Belki İstanbul' dan bir arkadaş çıkar.
    Tekrar teşekkürler.

yani kusura bakma yollamak isterdim şu an çalışmıyorum hem parasal hemde pc yok evde durumum olsa dvd lere çeker yollarım isteyene ama vaziyet uygun değil şu an

• Abi sayende ev sinema sistemi kendini gösterdi saolassın..4 ve 5 'de inşallah kısa zamanda gelir:)
  • Aliger Merhaba,

Yaptigin arsiv gercekten muhtesem.. Yalniz ben isimin yogunlugu geregi bu kadar download'i kesinlikle kasamam. Bilmiyorum uygun olur mu ama lutfen bir DVD'ye kaydedip adresime odemeli olarak gonderebilir misin? Nasil yapariz.. e-mailim zakdogan@hotmail.com

Iyi bereketli calismalar
  • Benim arkadaş indiriyo ve istenirse dağıtabileceğini de söylüyo ama biraz tuzlu DVD başı 5 lira istiyo bilginize...
  • Selam dostlar,

Bende WD HD Player var,
    Bu alet ile .dts uzantılı dosyaları ve bu DEMO 'ları açamıyor muyuz, illa dvd mi yazmak gerekiyor..?
    Halbuki normal şartlarda "video.ts, audio.ts" formatındaki DVD dosyalarını oynatabiliyorum WD Player ile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oak1969

Selam dostlar,

Bende WD HD Player var,
    Bu alet ile .dts uzantılı dosyaları ve bu DEMO 'ları açamıyor muyuz, illa dvd mi yazmak gerekiyor..?
    Halbuki normal şartlarda "video.ts, audio.ts" formatındaki DVD dosyalarını oynatabiliyorum WD Player ile...

açabnilirsin bu dvd lerin bir çoğu vob dosyası olarak zaten yani o sendeki makinenin çalıştırması lazım tabiki dvd ye çekecesin bunların hepsi dvd
  • quote:

Orijinalden alıntı: z740

Benim arkadaş indiriyo ve istenirse dağıtabileceğini de söylüyo ama biraz tuzlu DVD başı 5 lira istiyo bilginize...

DTS Demonstration DVD lerin 1-10 serisi varsa tamamını paket olarak alabilirim. Arkadaşınız nerede oturuyor. İstanbul' da ise irtibat kurayım. İstanbul dışındaysa kargo ile de halledebiliriz.
  • quote:

DTS Demonstration DVD No. 3-6-7-8 eklendi arkadaşlar hayırlı olsun hepimize

Eyvallah üstad
    Eline emeğine sağlık beklentileri boşa çıkarmadın sağolasın.
    ++
    Yalnız birşey soracağım!

Daha önce zaten vermemişmiydin 3 nolu DVD yi :)

ATA@ > Elendil > Ahmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 4 Ekim 2009; 12:55:04 >
  • quote:

Arkadaşlar Bunları Sıraya koydum o yüzden eski indip takip edenler karıştırabilir en son eklediklerim
    DTS Demonstration DVD No.2
    DTS Demonstration DVD No.6
    DTS Demonstration DVD No.7
    DTS Demonstration DVD No.8
    DTS Digital Surround Collection'dir

Aliger;

Üstteki mesajı yazmışsın ancak ben yine senden
    2 ve 3 noluyu indirmiştim.
  • çok dvd olunca karışabiliryor :D
  • Yaw santana'nın albümünü indirdim ama uzantısı bin, dolayısıyla damonla açmak durumunda kalıyorum. bin ve nrg uzantılı dosyaları diğer dts'ler gibi bilgisayara kayıt ederek nasıl dinleyebilirm.bazıları wav uzantılı oluyo bunu dts yapınca çözebiliyorum fakat bin ve nrg'ler yemiyo bu taktiği.
  • bin ve nrg leri iso ya çevrebilirsin şöyle olur demons la açarsın içindeki dosyaları pc ne kopyalarsın sonra nero ile iso ya çevirebilirsin
  • quote:

bin ve nrg leri iso ya çevrebilirsin şöyle olur demons la açarsın içindeki dosyaları pc ne kopyalarsın sonra nero ile iso ya çevirebilirsin

İSO'ya çevirince nolcak k,ayrıca isoya nasıl çeviricem?benim amacım,parçalarıı tek tek PC'ye kopyalamak dts formatnda çalışacak biçmiyle.Anlaşamadık sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 7 Ekim 2009; 16:31:10 >
  • @aliger

kardeşim eline emegine saglıkk, ben ındıreyım dedım ama rapd cok ızdırap :D torrent olsa kolay ama boylse hakıkaten zor,,

ben ank.da yasıyorum , musaıt bı zamanında benm hdd ye atablrmyz yaw? 1 tb. 3.5 inc hdd var bende sanrm yeterlı olur arsıvın ıcın, sadece dts ile ilgili olanlar onemlı,

şimdiden teşekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

@aliger

kardeşim eline emegine saglıkk, ben ındıreyım dedım ama rapd cok ızdırap :D torrent olsa kolay ama boylse hakıkaten zor,,

ben ank.da yasıyorum , musaıt bı zamanında benm hdd ye atablrmyz yaw? 1 tb. 3.5 inc hdd var bende sanrm yeterlı olur arsıvın ıcın, sadece dts ile ilgili olanlar onemlı,

şimdiden teşekkurler...

tabi atabilirim özelden konuşalım :)

Bu arada kötü bir haberim var yakında rapidden silinecek bunların hepsi rapidshare in aldığı yeni bir karar yüzünden 25 GB upload üzerindeki tüm uploadlar 90 gün içinde indirlmezse silinecekmiş benimki 51 GB bu yüzden muhtemelen bir çoğu silinecek.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.