Şimdi Ara

DTS Demonstration DVD No 2-3-4-5-6-7-8-9-10 Ses sistemlerinizi test edin YENİLENDİ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
938
Cevap
13
Favori
100.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • koyacak bi şey kalmadı maalesef elinde olanda parayla satıyor
  • bizbize kaldık yine
  • ben varım yeni çekirge
    ps3 te nasıl dts ses dinleyebilirim gelin bir de burdan yakın
    sistemimi yazayım hemen
    ps3
    yamaha htr 6030 anfi
    quadral quintas 500f hoparlör seti
    aliger
    Elendil
    phoenix20

buyrun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akşahin

ben varım yeni çekirge
    sistemimi yazayım hemen
    ps3
    yamaha htr 6030 anfi
    aliger
    Elendil
    phoenix20

buyrun...

Arkadaşım teknik işlerden ne yazık ki anlamıyorum. elendil ve aliger zannedersem bu işlerde iyi. onlarda birazdan cevaplarlar

• quote:

Orjinalden alıntı: phoenix20

quote:

ben varım yeni çekirge
    sistemimi yazayım hemen
    ps3
    yamaha htr 6030 anfi
    aliger
    Elendil
    phoenix20

buyrun...

Arkadaşım teknik işlerden ne yazık ki anlamıyorum. elendil ve aliger zannedersem bu işlerde iyi. onlarda birazdan cevaplarlar

peki dostum yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: phoenix20

quote:

ben varım yeni çekirge
    sistemimi yazayım hemen
    ps3
    yamaha htr 6030 anfi
    aliger
    Elendil
    phoenix20

buyrun...

peki senin uzmanlık alanın nedir

• uzmanlık alanım yok ki arkadaşım ben eve lg 502-th almıştım. sonra bu dts muzik işlerine merak saldım dinleyince aradaki farkı çok iyi anlıyorsun. sonra bu bölümü gördüm bende aligere yardımcı olmak için ne kadar dts müzik albüm bulduysam ekledim buraya. sadece bu kadar. bizimkisi müzik kardeşliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix -- 11 Haziran 2009; 9:19:22 >

• diğer arkadaşlardan hala ses yok
  • ps3 te dts müzik dinlemeyi çözdüm. akşam eve gidince buraya yazarım.
    saygılar...
  • Valla çözmüşsün işi :D geçmi kaldık yardıma :)
  • selam herkese, ilk sayfadan queen' i indirdim, rar ı açtım, disk kalıbı olarak çıktı,
    mkvmerge ile .mka' ya çevirmek istedim, wd tv player ile dinlemek için, ama çevrilmiyor, wd tv bunu direk görürmü arkadaşlar. şimdiden saolun
  • queen ve love songs cd 1 albümleri indirdim baktım şarkı uzantıları .wav uzantılı
    bunları nero ile müzik cd si yap dedim daha sonra ps3 e taktım bir yazı geldi bende hiç okumadım okeyledim geçtim biraz bekletti ve diski audio cd olarak gördü fakat sssssssss diye bir ses geldi.
    daha sonra ps3 menüsünden
    settings
    music settings
    audio cd output frequency ayarında 48 khz seçili idi bunu 44.1/88.2/176.4 khz yaptım
    ve çalışmaya başladı.

tüm arkadaşlara teşekkürler...
  • @aliger emeklerin için teşekkürler, 6 ay önce dts demo indirmiştim ilk sayfadaki kill bill'in trailer'ının olduğu dvd, geçenlerde dvd'ye yakmak kısmet oldu ve ses sisteminde denedim evdeki tüm çanaklar, vazolar zangır zangır titredi hemde ses seviyesi 30% civarındayken . genelde müzik albümlerini paylaşıyorsun, paylaşacağın dts'li filmler varsa onlarda çok makbule geçer, dts den sonra dolby sarmaz oldu . burda paylaşım yasaksa pmden indirebileceğim yerleri paylaşırsan sevinirim.
  • Aliger;

Şu topiğin sana ihtiyacı var.
    Tekrar şenlendirmeni bekliyor :)
  • Şiddetle katılıyorum :)

quote:

Orjinalden alıntı: Elendil

Aliger;

• quote:

Orjinalden alıntı: Elendil

Aliger;

eyvallah saolun hepiniz. evdeki pc yi kaldırdığım için maalesef takılamıyorum inşallah 1 ay sonra yine buralarda olucam...

bu arada ebayda ve benzeri sitelerde burada eklemediğimiz dvdleri buldum tabi para ile satıyolar maalesef bakalım geri dönüşümde belki süprizler olur :) hepiniz sağlıcakla kalın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: darcon

@aliger emeklerin için teşekkürler, 6 ay önce dts demo indirmiştim ilk sayfadaki kill bill'in trailer'ının olduğu dvd, geçenlerde dvd'ye yakmak kısmet oldu ve ses sisteminde denedim evdeki tüm çanaklar, vazolar zangır zangır titredi hemde ses seviyesi 30% civarındayken . genelde müzik albümlerini paylaşıyorsun, paylaşacağın dts'li filmler varsa onlarda çok makbule geçer, dts den sonra dolby sarmaz oldu . burda paylaşım yasaksa pmden indirebileceğim yerleri paylaşırsan sevinirim.

yani blu-ray filmlerin hepsi dts veya dolby burada vermeye kalksam sayfalar yetmez :D torrent veya rapid adreslerinin olduğu yerler var şu an elimde hali hazırda Matrix serisi Geleceğe Dönüş Serisi Yüzüklerin Efendisi Serisi Star Wars Serisi ve BBC Planet Earth Belgesel Serisi Blu-Ray olarak var

• quote:

Orjinalden alıntı: aliger

yani blu-ray filmlerin hepsi dts veya dolby burada vermeye kalksam sayfalar yetmez :D torrent veya rapid adreslerinin olduğu yerler var şu an elimde hali hazırda Matrix serisi Geleceğe Dönüş Serisi Yüzüklerin Efendisi Serisi Star Wars Serisi ve BBC Planet Earth Belgesel Serisi Blu-Ray olarak var

evet blu-ray lerin bir çoğu dts li ama işte onu benim dvd player oynatmaz :D
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.