Şimdi Ara

DTS Demonstration DVD No 2-3-4-5-6-7-8-9-10 Ses sistemlerinizi test edin YENİLENDİ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
938
Cevap
13
Favori
100.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Queen - Greatest Hits i indirdim de , arkadaşlar şimdi tam olarak ne yapmam lazım bunu dinleyebilmek için
  • Arkadaşlar z5500 ile Dts yazısını alıyorum ama 44 khz olduğu için ses ince çalıyor sizler bu konuda ne yaptınız acaba .

Dvd player ile dinlediğim zaman hiç bir sorun yok....
  • arkadaslar dido white flag in dts sini upload yapabilir misiniz ?
  • emegine saglik
  • Ben bu dosyaları bir türlü digital çıkıştan AVR'ye aktaramadım.
    KMPlayer ile 2+1 de sorunsuz dinliyorum, ama spdif yaptığımda hiç ses gelmiyor.
    KMPlayer+AC3 filter ve WMP10+AC3 filter ile hışırtı alıyorum.
    Power DVD 8 ile dosyadan açarsam takılıp kalıyor, Audio CD den açarsam yavaşlatılmış olarak çalıyor.
    Bir denemediğim VLC kaldı ama onda da olacakmış gibi gelmiyor. Yani bir türlü digital olarak AVR gitmiyor.

CD player dan AVR'ye gönderince sorunsuz dinleyebiliyorum, ama bazen bilgisayardan da dinlemek isityorum.

Konuyla ilgili okumadığım yer kalmadı nerdeyse, ama ben bir çözüm bulamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vitex

Ben bu dosyaları bir türlü digital çıkıştan AVR'ye aktaramadım.
    KMPlayer ile 2+1 de sorunsuz dinliyorum, ama spdif yaptığımda hiç ses gelmiyor.
    KMPlayer+AC3 filter ve WMP10+AC3 filter ile hışırtı alıyorum.
    Power DVD 8 ile dosyadan açarsam takılıp kalıyor, Audio CD den açarsam yavaşlatılmış olarak çalıyor.
    Bir denemediğim VLC kaldı ama onda da olacakmış gibi gelmiyor. Yani bir türlü digital olarak AVR gitmiyor.

CD player dan AVR'ye gönderince sorunsuz dinleyebiliyorum, ama bazen bilgisayardan da dinlemek isityorum.

Konuyla ilgili okumadığım yer kalmadı nerdeyse, ama ben bir çözüm bulamadım.

avr hakkında bilgim yok olan arkadaşlar vardır cevaplıycaklardır muhakkak
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliger

Benim avr ile ilgili sorunum yok zaten, dediğim gibi cd playerdan gönderince sorunsuz çalıyor. Benim sorunum bilgisayardan dijital sesi gönderememek. Yazılım ayarlarıyla sorunum var kısacası. Z5500'e bilgisayardan nasıl gönderdiler anlayamadım bir türlü.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aliger

Benim avr ile ilgili sorunum yok zaten, dediğim gibi cd playerdan gönderince sorunsuz çalıyor. Benim sorunum bilgisayardan dijital sesi gönderememek. Yazılım ayarlarıyla sorunum var kısacası. Z5500'e bilgisayardan nasıl gönderdiler anlayamadım bir türlü.

PC den Z5500 veya AVR ye dijital sesi çözülmeden Bitstream olarak göndermek için PC nizde Dijital Audio çıkış olmak zorunda

HDMI / OPTIC / COAXIAL / S/PDIF (Ses kartınız yok ise anakart desteği de olabilir)

Bunlardan biri var ve Sürücüleride yüklemişseniz gönderebiliyor olmalısınız.

• @elendil elbetteki, dijital çıkış olmadan mümkün olmadığını biliyorum. AVR koaksiyel bağlı. Filmlerde hiç bir sorunum yok zaten. Hertürlü AC3-DTS sesi alabiliyorum. Benim tek sorunum dts müziklerle.
  • quote:

@elendil elbetteki, dijital çıkış olmadan mümkün olmadığını biliyorum. AVR koaksiyel bağlı. Filmlerde hiç bir sorunum yok zaten. Hertürlü AC3-DTS sesi alabiliyorum. Benim tek sorunum dts müziklerle.

Peki DTS müzikleri kaçıncı sayfada hatırlamıyorum eskiden 7. sayfa idi forumda ki değişiklikten ötürü sayfa değişmiş olabilir.
    Bir CD ye yazdırıp denedinmi?
    Örnek PowerDVD ile mesela. ben sorunsuz aktarmıştım.
  • Arkadaşlar p5q-e anakartım var ve logitech x540 ım var dts filmlerden ve müziklerden haz alamıyorum dts dediğin daha sağlam olmalı ses kartım yok onboard kullanıyorum ondan olabilir mi? yada ayar falan mı çekmek gerekiyor?
    Teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultura

Arkadaşlar p5q-e anakartım var ve logitech x540 ım var dts filmlerden ve müziklerden haz alamıyorum dts dediğin daha sağlam olmalı ses kartım yok onboard kullanıyorum ondan olabilir mi? yada ayar falan mı çekmek gerekiyor?
    Teşekkürler..

x540 analog zaten bildiğim kadarı ile.
    Dijital ses kartınız olsada birşey değişmez.
    DTS pC de çözülür.
    Daha kaliteli hoparlörde daha çok hissedersiniz farkı.
    Kaliteli hoparlörünüz varsa ses kartının kalitelisi etkili olur
  • Yani codecle falan farkı hissetmessin diyorsun benim için önemli olan müzik değil film sırf film için almıştım hd filmlerde dts olunca fazla haz duyamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elendil

Peki DTS müzikleri kaçıncı sayfada hatırlamıyorum eskiden 7. sayfa idi forumda ki değişiklikten ötürü sayfa değişmiş olabilir.
    Bir CD ye yazdırıp denedinmi?
    Örnek PowerDVD ile mesela. ben sorunsuz aktarmıştım.

Evet denedim, o zaman da power DVD pili zayıflamış kasetçalar gibi ağırlaştırılmış çalıyor. Ama aynı CD müzik setinden aktarınca sorunsuz.
  • PowerDVD pach lerini güncellediniz değilmi?
    Bende sorunsuz çalışıyordu.
    Şimdi Windows 7 kullanıyorum. Media Center düzgün çalıyor.
  • Bir de güncellemeyi yapıp deneyeyim. Belki codec çakısması falan da olabilir. Olmazsa şimdilik müzik setinden aktararak dinleyebilirim, zaten çok fazla orijinal DTS CD yok. Sonradan yapılanlar da pek hoşuma gitmedi açıkçası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elendil

Anlaşılan herkes topicteki tüm dosyaları indirdi ki
    Kimseler uğramaz olmuş!

evet galiba :)

benim evde pc yok maalesef uğraşamıyorum ::( saolsun arkadaşlar ekliyorlar aslında hepsini 1. sayfaya almak lazım ara sayfalarda DTS albümler var ama vakit yok pc yok bir ara inşallah yaparız
  • evet valla kimseler yok :D
  • evet kimseler yok
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.