Şimdi Ara

DT 9102 HD Alıcıyı Türksat ta kullanma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba evimde bu alıcı dan var, servise para vermeden kendi imkanlarım ile türksatta kullanmam mümkün mü arkadaşlar ? ne yaptıysam olmadı..

• Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    Üyeliğiniz eutelsat üzerinde aktif ise müşteri hizmetleri turksata da acabiliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Üyeliğiniz eutelsat üzerinde aktif ise müşteri hizmetleri turksata da acabiliyorlar.

1 sene oldu üyeliği iptal ettireli sitenin merkezi sisteminden normal yayınlar için kullanmak istiyorum.

• diğitürk servise gidin açarlar..
  • digikartın eutalsat tanımlı ise türksata çevrili çanakla 10-15 tane kanal izleyebilirsin lig tv açık değilse diğerleri zaten izleyebileceğin kanallar değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

diğitürk servise gidin açarlar..

Peki Digiturk aboneliği devam ederken Hotbird için açabiliyorlar mı şifresiz kanalları izlemek için?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cartographer C kullanıcısına yanıt
    Turksata actiklari zaman zaten manüel frekans girmeye aciliyor kutu hotbird e bakan anten varsa gelişmiş kurulumdan manüel frekans girip taratinca kanallar cikiyor mod tuşunu kullanarak kanallara ulasiyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O halde her halukarda digiturk servisine türksata açmaları için para bayılacaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Turksata actiklari zaman zaten manüel frekans girmeye aciliyor kutu hotbird e bakan anten varsa gelişmiş kurulumdan manüel frekans girip taratinca kanallar cikiyor mod tuşunu kullanarak kanallara ulasiyorsunuz

Benimki Türksat'a açık ama Hotbird frekansı giremiyorum. Sadece Turksat ve Eutelsat görünüyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni konu açmadan soruyorum.
    DT9102 HD, Dıgıturk uydu alıcısı var, turksat'a açık, dıgıturk kolay kurulumundan turksat seçildiğinde hd yayınların kapalı olduğunu biliyordum...
    Ancak gelişmiş kurulumdan anten ayarları yaptıktan sonra, turksat otomatik tarama frekansını girdikten sonra, show hd, haberturk hd, atv aspor hd vs baya hd yayın buldu,sorunsuz izliyorum
    Ancak kanal d,star,ntv spor, sports tv hd yayınları çıkmıyor?
    Bu konuda bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.