Şimdi Ara

DSP 23 Haziran'da Kimseyi Desteklemiyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Yok 10 milyon.
    Buna hala inanan kaldı mı ya.
    yeniden sayılsın mı? tabi oy çuvalları yer sıkıntısı ile yakılmadıysa
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

şuan en sosyalist parti akp. dspnin akpyi desteklememesi beni şaşırtırdı. tıpkı tkpnin akpyi desteklememesinin şaşırttığı gibi.

Alıntıları Göster
    Yapılan özelleştirmeler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Oy farkının azalmasının sebebi pusulada daireye basmak yerine logonun üstüne basanlarin sonradan geçerli sayılması ve oy cetvellerine geçirirken yapılan kaydirmalarin düzeltimesi. Sadece Binali Yıldırım'a gelen oy artmadı, Ekrem İmamoğlu'na da bir kısım oy geldi bu işlemler sonucunda.

Bütün ilçelerin sayılmamasina CHP karar vermedi, resmi bir itirazda da bulunmadığı gibi AKP'nin her dediğini kabul ettiler. Seçim günü 31 bin küsür insanın saydığı oyları bir avuç insanın sayması imkansız. Hesaplarsaniz bunun 8-9 ay gibi bir sürede tamamlanması öngörülüyordu. Bu sürede İstanbul'um kaybedeceği zamanı, parayı düşünebiliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Yapılan özelleştirmeler?

Alıntıları Göster
    türkiyede her halta özelleştirme deniyor. kaldıki türkiyede son 10-15 senedir falan adam gibi özelleştirme falan yapılmadı. tam tersi devletleşti.
    bknz birkaç örnek:
    türktelekom hala özelleştirildi zannediliyor. ttkom 21 yıllığına kiralanmıştır.
    bir şirketi belirli bir süre ile birine kiralamak özelleştirme değildir. belirli bir süre sonra kime ait olacağı belli olmayan bir şirkete kimse yatırım yapmaz, şirketi geliştirmek için uğraşmaz. sömürebildiği kadar şirketi sömürür.

yap işlet devret modeli özelleştirme değildir. tam tersi devletçi sosyalist bir modeldir.

özelleştirme yapılıyorsa şirket direk şeffaf açık herkesin katılabileceği bir ihale usulü satılmalı ve bu satış rekabet doğurmalı. eğer doğurmayacaksa şirket parçalara bölünüp satılmalı.

devletin maden, konserve, çay,enerji v.b üretim araçlarına sahip olması sosyalizmdir.
    devletin sosyal tesis altında lokanta işletmesi sosyalizmdir.
    devletin ekmek satması sosyalizmdir.
    devletin soğan, domates, patates, patlıcan satması sosyalizmdir.
    cebinde tuttuğun dolara kadar devletin karışması sosyalizmdir.
    ithalatın ihracatın limitlendirilmesi sosyalizmdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• DSP 40 milyon dolar mı ne para almış seçim öncesi

Bu parti kurma işini ciddiye alalım arkadaşlar, fikrimiz iktidara gelmezse de en azından yolumuzu buluruz (!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 16 Mayıs 2019; 23:31:40 >
  • quote:

türkiyede her halta özelleştirme deniyor. kaldıki türkiyede son 10-15 senedir falan adam gibi özelleştirme falan yapılmadı. tam tersi devletleşti.
    bknz birkaç örnek:
    türktelekom hala özelleştirildi zannediliyor. ttkom 21 yıllığına kiralanmıştır.
    bir şirketi belirli bir süre ile birine kiralamak özelleştirme değildir. belirli bir süre sonra kime ait olacağı belli olmayan bir şirkete kimse yatırım yapmaz, şirketi geliştirmek için uğraşmaz. sömürebildiği kadar şirketi sömürür.

yap işlet devret modeli özelleştirme değildir. tam tersi devletçi sosyalist bir modeldir.

özelleştirme yapılıyorsa şirket direk şeffaf açık herkesin katılabileceği bir ihale usulü satılmalı ve bu satış rekabet doğurmalı. eğer doğurmayacaksa şirket parçalara bölünüp satılmalı.

devletin maden, konserve, çay,enerji v.b üretim araçlarına sahip olması sosyalizmdir.
    devletin sosyal tesis altında lokanta işletmesi sosyalizmdir.
    devletin ekmek satması sosyalizmdir.
    devletin soğan, domates, patates, patlıcan satması sosyalizmdir.
    cebinde tuttuğun dolara kadar devletin karışması sosyalizmdir.
    ithalatın ihracatın limitlendirilmesi sosyalizmdir.

Alıntıları Göster
    Süresi bitince tekrar özelleştirecekler. Devlete geçince tekrar özelleştirecekler. Yöntemin farklı olması özelleşmediği anlamına gelmez ki. Domates, soğan satması mecburiyetten oldu. Yoksa bunlar satmazlar. Bu özelleştirme biçimi amerikadan, avrupadankinden bile daha liberal hatta. Abdde kendi vatandaşı işletir, kazandığı karla abdye geri yatırım yapar. Türkiyede araplar alır, karı kendi ülkelerine götürür. Yabancılara bu kadar sınırsız liberal başka bir ülke göremezsin belki de. Açık pazar.

Dspnin akpyi desteklememesine nasıl şaşırıyorsun anlamıyorum. Burası türkiye. Siyaset ekonomik model üzerinden değil din üzerinden yürür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Yani sizi de anlıyorum ama şunu sormak istiyorum.
    Şimdi bilindiği gibi oyların tüme bakınca oldukça azı tekrar sayıldı ve İmamoğlu her açıklamasında fark 20 bin, 19 bin ,18 bin ,17 bin,16 bin diye diye düşürdü. CHP'nin itirazları sonucu oylar sadece belirli yerlerde sayıldı. Tekrar sayılan oylar iki tarafın da daha da titiz daha da kalabalık müşahidlerin gözlemi altında sayılıyordu gizli hiçbir şey yoktu. Madem matematiksel sonuç her halükarda imamoğlu tarafına kalacaktı neden tüm ilçelerin sayılmasına karşı çıktınız itiraz ettiniz?
    Ben bi ak partili olarak düşünüyorum ki hepsi sayılsa yıldırım seçilecekti. Ama tamamının sayılması engellendiği için bu doğru mu değil mi test edemedik. E o zaman göz göre göre seçimi bırakmamak için akp de tekrar istedi. Normalde seçim yenilenmesi ak partinin daha çok zararına.

Yani ortada bir gasp olduğunu düşünmüyorum. Eğer düşünseydim bunu tarafsız bir şekilde dile getirirdim. Vicdanımı ve aklımı dinleyen biriyim partizanlık peşinde değilim. Zaten bu bozuklukları sadece chp de yaptı demiyorum. Akpnin içinde olup kendini belli etmeyen hücreler var. Ve yani böyle şeyler yapmadıkça onlar tespit edilmesi çok güç. Akpnin kazanmasını istemeyenlerin bu işte ortak paydada buluştuğunu düşünüyorum.
    İstanbulun 39 ilçesinin 23 ünde akepenin seçtiği 57 tane sandıkta tekrar tüm oylar sayıldı. Eğer bir hırsızlık söz konusu olsaydı bu oylarda aşırı ve eşşeğin kulağına suyu kaçıran bir fark olmalıydı. Oylar neredeyse eşit çıktı normal düzenden farklı bir şey çıkmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Süresi bitince tekrar özelleştirecekler. Devlete geçince tekrar özelleştirecekler. Yöntemin farklı olması özelleşmediği anlamına gelmez ki. Domates, soğan satması mecburiyetten oldu. Yoksa bunlar satmazlar. Bu özelleştirme biçimi amerikadan, avrupadankinden bile daha liberal hatta. Abdde kendi vatandaşı işletir, kazandığı karla abdye geri yatırım yapar. Türkiyede araplar alır, karı kendi ülkelerine götürür. Yabancılara bu kadar sınırsız liberal başka bir ülke göremezsin belki de. Açık pazar.

Dspnin akpyi desteklememesine nasıl şaşırıyorsun anlamıyorum. Burası türkiye. Siyaset ekonomik model üzerinden değil din üzerinden yürür.

Alıntıları Göster
    son zamanlarda duyduğum en saçma şey.
    yap işlet devret bi nevi kiralamadır. kiralamak özelleştirmek değildir. birşeyin özelleştirme olabilmesi için tamamen satılmış olması gerekiyor. kaldıki ihaleler şeffaf değil. kar garantisi var v.b tartışmaya açık olmayan devletçi, sosyalist sistemde görülebilecek başka konularda var.
    buna liberal diyorsanız kusura bakmayın ama bu konuda son derece bilgisizsiniz.
    dspnin akpyi desteklememesine şaşırıyorum çünkü sosyalizmde tanrısı olmayan bir çeşit din. bu dine en çok hizmet eden akp şuanda. sosyal yardımlar had safhada. artık ülke sınırlarını bile aştı. suriyelilere bile milyarlarca dolar para harcandı.

Birsürü sandık komple baştan sayıldı. Hukuksuz, kanunsuz şekilde sayıldı. Sonuçta neredeyse değişiklik olmadı, hatta akpnin oyları biraz azaldı. Akp baktı ki yeniden saysa kaybedecek, vazgeçti.

Hırsızı savunma huyunuz hiç geçmeyecek mi? Hırsız yahu hırsız! Bu sefer de mazbatayı çalanı, milletin hakkını çalanı, zamanını çalanı, parasını çalanı, mutluluğunu çalanı savunuyorsunuz. Hırsızlık yapana da savununa da ne denirse söyle işte kendine...

• quote:

şuan en sosyalist parti akp. dspnin akpyi desteklememesi beni şaşırtırdı. tıpkı tkpnin akpyi desteklememesinin şaşırttığı gibi.

Alıntıları Göster
    TKP AKP'yi desteklemiyor ama CHP'yi destekliyor. Ekonomik anlayış bakımından akp CHP farklı değildir daha dün CHP emekliye aylık 600 lira kira yardımı 2000 lira ısınma yardımı için teklif vermiş
    Aslında Türkiye'de sosyalist fikirler öne sürmeden iktidar şansı kalmamıştır herkes (beleşçilikle) fakirleşirildiği için mutlaka devlet desteği gerekiyor insanlara fakat en azından sosyal yardım alanlara üreme yasağı getirilmelidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 17 Mayıs 2019; 12:41:52 >

• Hikmet Sami Türk bugün DSP den ayrıldığını duyurdu. İstifa gerekçesi DSP nin Ecevit çizgisinden uzaklaşması.

AKP liler ne oldu da DSP aşkınız depreşti birden???

• asderty A kullanıcısına yanıt
    Mesaj baştan sona yalan. Hiç bu kadar yalanı bir arada görmemiştim. Tebrikler.

Hırsızlığın yanında yalan ve iftirada da tarihe geçtiniz. Güneşi balçıkla sıvayamazsınız. Sonraki nesiller için ibret olacaksınız. Tabii kulaklarınız da çoook çınlayacak.

Al ulan bak! Yalancı kimmiş gör:

İleri Haber
    57 sandığın yeniden sayılması tamamlandı - HABERLER Son Dakika
    https://www.google.com/amp/s/amp.ilerihaber.org/icerik/57-sandigin-yeniden-sayilmasi-tamamlandi-96101.html

O kelime içtihad değil, Türkçesi içtihat.
    İstanbul’da en yaşanılır, en insani, en güzel ilçeler cehape belediyelerinde. Rant, talan, pisliğe bulanmış deorganize, gayri insani beton yığınlarını görmüyorsan göz doktoru değil de biraz vicdan tavsiye ederim.

• asderty A kullanıcısına yanıt
    Senin gibi tarihi 90 sene önce başlayanların tarihten bahsetmesi çok komik. Hadi koçum hadi az ötede ağla. Her ilçe sayılıyor fark 1000 azalıyor adam kendi çalmış bi de bize diyor. Başkanınız Eko mazbata mazbata diye eko yaptı günlerce ama haksız alınan şey durmuyor gördüğün gibi. 15 senedir neyi kazandınız ki bunu kazanasınız zaten
    Gerçi pardon HDP ile birlikte aynı yere oy atınca kardeş kardeş belki kazanabilirsiniz. İmamoğlu demirtaşın çizgisini beğenir 50 oyunun 13ü hdpdir. Atatürk kalksa hepinizin alayınızın icabına bakar. Blok.

"Ben bi ak partili olarak düşünüyorum ki hepsi sayılsa yıldırım seçilecekti."

Allah Allah, hayretler içerisindeyim şuan

Sayılan oyların "ysk ve akplilerin sayısının chplilerden bir hayli fazla oldğu sandık kurulları tarafından kabul edilmiş" geçersiz oylar olduğu da biliyorsundur o halde düşünebiliyorsan
    Yalanın ortaya çıkınca error verip bildiğin tüm kelimeleri yan yana yazmışsın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.