Biraz önce sistemi güncelliyim dedim.1.2.0'a yükseldi yazılımım.Cihazım GoldMaster DTV-19500
ikide bir cihazım şu demeyin komik oluyorsunuz hepside aynı cihaz üzerindeki patates baskıya bakmayım hepside HUMAX tarafından yapılıyor ve üzerlerine next,arçelik yazıyor yoksa bizimkilerin yiyecegi nane degil bu işler biz kazıklamayı iyi biliriz
nasil yukselticez acaba versiyonu nasil yuklenecek?
yazılım yükleme ne işe yarar sabah uydu alıcıya yeni yazılım yükle dedim yazılım buldu yükledi ama tv de hiç bir değişiklik göremedim yeni kanal yok yazılım yükleme gerçekten ne işe yarıyor
Cihazın açılış hızı artmış, Promosyon bölümü eklenmiş, 600 den sonra eklenen kanallar artık taşınabiliyor, Kumandadan yeşil tuşa basınca sinyal gücü gösteriliyor, Alt bilgi bandında programın kaç dakika sonra biteceği gösteriliyor, Favori listesi görünümü değişmiş ön izleme daha büyük vb.
tüm bu söyledikleriniz yeni yazılım yükledikten sonra mı oluyor
Yazılım yüklemek için fişi çekip takın.Görüntü bi gidip bi gelecek üstteki 3 ışık yanıp sönünce ekran mavi iken please wait yazarken hızlıca 2 kez geri tuşuna ardından 2485 e basın.Bunu hızlıca yapın.Yazılım otomatik indirip kurulacaktır.
bu söylediğiniz bütün model uydu alıcılarında geçerlimi
kanal deşim hızı aynıysa ne anladım ben bu güncellemeden.... zaten aldığımada pişman oldum
evet az once bende yukledim kalan dakika e sinyal gucu gosterme ozelligi iyi olmus ayrica kanallardaki dil secimleri yeniden sadece turkce ve orjinal dil olmus
eskiden koreceye kadar gidiyordu versiyon 1.2.0 oldu 1.1.6 dan
Lig tv modül için yapıldı sanırım bu güncelleme. Botech i aradığımda öyle demişlerdi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme