Şimdi Ara

Dsmart üyelik sonunda yapılan teklif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ark mrb dsmart aboneliğim bitti bugün arfandım efendim 22 liradan mega paket için 1 yıllık abone yapalım sizi dediler 6 ayda 4 belgesel kanalını bedava verelim vs ilk başta sıcak bakmadım iptal ettirmeyi kafaya koymuştum ama 22 tl iyi bir fiyat gibi geldi glb bu dsmarttan bize kurtuluş yok bir düşüneyim yarın tekrar arayın dedim birzda onlar peşimden koştursun nabıyım kabul edyim mi güncel fiyatı 69 tl imiş paketin

• modüllü üyeliğimin süresi bitmişti, dsmart ile yaşadığım sorunlar sebebiyle yenilemedim. sanırım 2 hafta önce bana da aylık 15TL ödemeli tüm kannaları içeren bir teklifte bulundular. Sanırım sizin Mega paket dediğiniz bu oluyor. Ancak 12 aylık süre sonunda iptal ettirmediğim taktirde 69TL fatura edilmeye başlanacağını söyledikleri ve bu iptal prosedürü ile uğraşmak istemediğimden, geçmişteki sorunlarımı da düşünerek kabul etmedim. Peşin ödemeli üyelik teklif etseler kabul ederdim, verdikleri fiyat iyi. Sizin kutulu abonelikse ondan biraz daha yüksek teklif edilmiş olabilir, 15TL'lik teklifimi bilginiz için paylaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sürrealist uyducu

22 nin altında vermiyorlar sanırım artık.

Kutu mulkiyeti onlarda bende 22tl den kullaniyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 den yptrdm bugun iptal icin arayin yaparlar yapmiyorsaniz kapatiyorum deyin👍

• volokill kullanıcısına yanıt
    17 tl ye aile paketimi yoksa belgesel,sinema dizi, ve spor kanalları dahil mi?
  • 15 liraya Mega paket isteyin...
  • yanlış yere post attık. sorry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AjanHaKaN -- 9 Haziran 2016; 16:35:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o paketin ederi 15 liradır. banada o teklifi yaptılar ama bir kez digitürkle anlaşmıştım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatros1123

17 tl ye aile paketimi yoksa belgesel,sinema dizi, ve spor kanalları dahil mi?

Full paket

• 17tl den tum kanallar acik olacak diye beni 1 ayda 15 kez aradilar abartisiz. Adam arayinca konusturmadan daha sozume 17tl mi diye basliyom kapatiyom suratina

• Benide dun aradilar detay almadan kapattim 69 lira dedi hangi paket oldunu bile soylemedi net+tv 1 aydir sizi aradim istedigim teklifi alamadim baska bir platform ile anlastim.Bide tekrardan 2 yil tahahut istiyorlar verir miyim be hic bir net saglayicisina vermem artik 2 yil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.