Şimdi Ara

Dsmart SD devri kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
5.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dsmart artık 20 ocaktan sonra SD üyelik satmayacağını açıkladı
    Ardından SD kanal ayıklama operasyonu başlayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi olur. hatta kendi kanallarındaki animaux u da hd yaparsa ya da kaldırırsa iyi olur.
  • dağıttıkları d-smart sd receiverleri napacaklar onları toplayıp değiştireceklermi peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sight -- 17 Şubat 2015; 17:55:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sight

dağıttıkları d-smart sd receiverleri napacaklar onları toplayıp değiştireceklermi peki?

güzel bir kampanya yapmaları lazım
  • müşterilerini o kadar kandırdı ki artik ne yapsa boş.24 ay taahhutle hd cihaz değişimi teklif ettiler spor sinema belgesel dahil hepsi hd sekilde kabul etmedim.bu firmaya zerre kadar güvenim kalmadı.

• quote:

dağıttıkları d-smart sd receiverleri napacaklar onları toplayıp değiştireceklermi peki?

Mülkiyeti dsmarta ait cihazlar değiştirilecek ,mülkiyeti müşteriye ait cihazlarsa ilerleyen dönemlerde FTA SD cihaz olarak kullanılmaya devam edecek ama yakin donemde değil 24 ay taahhütlü SD üyelerin taahhüt donemi bitmesi beklenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

quote:

Mülkiyeti dsmarta ait cihazlar değiştirilecek ,mülkiyeti müşteriye ait cihazlarsa ilerleyen dönemlerde FTA SD cihaz olarak kullanılmaya devam edecek ama yakin donemde değil 24 ay taahhütlü SD üyelerin taahhüt donemi bitmesi beklenir.

sd frekansın 1 tanesi haziranda diğeri aralıkta kapanacakmış.
    cihazları değiştirmenin maliyeti daha az.

kanal d hd nin olduğu frekans türkiye kapasamlı tp ile değiştirildi yakın zamanda.
    diğer tp lerde aynı şekilde değiştirilebilir.
    avrupa kapsama alanlı tpler daha pahalı çünkü. (avrupada abonelik satmıyor dsmart artık.)
    kanal d hd yi türkiye kapsamına taşıdıktan sonra kimse dsmart almaz zaten avrupada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Go LG Smart TV Sorun
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Ama üyelere taahhüt edilen yayınlarda taahhüt sonuna kadar sunulur diye tahmin ediyorum..Zira sinema tv kanallari çıkarıldığında dsmartin bu yüzden başı ağrımıstı.

• quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Ama üyelere taahhüt edilen yayınlarda taahhüt sonuna kadar sunulur diye tahmin ediyorum..Zira sinema tv kanallari çıkarıldığında dsmartin bu yüzden başı ağrımıstı.

2 yıl daha bekleyeceklerini sanmıyorum
    hd kutu ile değiştirip hdmi yı yazılım ile iptal edebilirler.
    yapmak istedikten sonra her türlü yapılabilir.

dizi paket sahiplerini sinema paketine geçirdiler 2015 te

2014 yılbaşında sinema tv ler platformdan çıkarılınca eğlence paketini sinema paketine çevirdiler.daha üst paketlere sinema kanallarını açtılar.

dsmart bir an önce sd abonelere (taahütü olan) hd kutu vermeli

11012v ve 12188v frekanslarındaki sd kanallar kaldırılır. hd si olmayan kanallarda mpeg4 oalarak verilir.

• sd kullanmadığım kutuyu hd ile değiştirmek için 24 ay sinema-dizi paketi için aylık 19 tl teklif ettiler. Bir kaç ay önce n11 indirimi sayesinde modül sinema- dizi paketini yıllık 180 küsüre almıştım. Cihaz nedir bilmiyorum ama yıllık 228 TL çok pahalı gelmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsmart'ın kendi ayağına sıktı sd yayınları kaldırsa ne olur geçmiş olsun içerik zaten çöp olma yönünde hızla ilerlerken şampiyonlar ligini kaybetmesi iyice bittiğinin resmi oldu ben kendi adıma sözleşme bittiği an elveda diyeceğim on tl den fazlada bu platform etmez o da belgesel kanalları için.

by by dsmartt
  • quote:

Normal uydu alıcısı olarak kullanılacak sd belgesel kanalları kapatılacak dsmarttaki sd belgeselleri izleyen üyeler dsmartı yıllardır çok rahatsız ediyordu bedava izlemeleri

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkyorum

dsmart'ın kendi ayağına sıktı sd yayınları kaldırsa ne olur geçmiş olsun içerik zaten çöp olma yönünde hızla ilerlerken şampiyonlar ligini kaybetmesi iyice bittiğinin resmi oldu ben kendi adıma sözleşme bittiği an elveda diyeceğim on tl den fazlada bu platform etmez o da belgesel kanalları için.

by by dsmartt

Discovery animal planet son yıllarda çok bozdu en iyisi nationallar

• ilkyorum İ kullanıcısına yanıt
    Sd yayın kapatmakla birşey olmaz artık hd standart gibi birşey ayrıca tüm kanalların hd si var (dsmarta özel kanalların büyük bir kısmı) hiç sorun olmaz çok cesurca bir hareket bu Digitürkten de bekliyoruz aynı hamleyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Aynen yazmış olduğunuz gibi oldu. 2009 sd cihazım var ve 2 aydır ücretsiz izlemem gereken kanalları izleyemiyorum. Cihaz arızalı servise verin diyorlar, servise veriyorum cihazda bir şey yok diyor servis. BTK'ya şikayet ettim. Yalandan aradılar gene yok sinyal yeniledik işleminizi şöyle böyle yaptık. Hepsi yalan. Cihazın kart ile eşleşmesini kaldırıyorlar merkezden böylece izleyemiyoruz. Ne yapacağımı şaşırdım. Tüketici mahkemesine vermeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_wind222

Merhaba,

Aynen yazmış olduğunuz gibi oldu. 2009 sd cihazım var ve 2 aydır ücretsiz izlemem gereken kanalları izleyemiyorum. Cihaz arızalı servise verin diyorlar, servise veriyorum cihazda bir şey yok diyor servis. BTK'ya şikayet ettim. Yalandan aradılar gene yok sinyal yeniledik işleminizi şöyle böyle yaptık. Hepsi yalan. Cihazın kart ile eşleşmesini kaldırıyorlar merkezden böylece izleyemiyoruz. Ne yapacağımı şaşırdım. Tüketici mahkemesine vermeyi düşünüyorum.

dsmartın sitesine girip sinyal yenilerseniz kanallar açılıyor.

• Bende ilk cihaz ve yeni cihaz var hd 1.5 senelik üyeliğim kaldı bittiğinde kesinlikle uzatmayı düşünmüyorum aylık 20 tl veriyorum erotik kanallar hariç hepsi açık sinema Kanalı'nı açıyorum 70 lerin filimleri var hd kanal izliyorum diye uzattım sırf şansım yokmuş 4 hafta sonra 4a uydu atıldı tüm kanallar hd oldu şimdilik mecbur kullanıyorum bitince dijitürk e geçerim

• D-Smartın SD kanalları kapatması sorun değil. Ancak var olan ve ömür boyu ücretsiz kullanıma sunulan kanallar ne olacak? ücret ödemeden cihaz değişimi, söz konusu bile değil.. 2008 yılında üye olan ve sözleşmesi elinde olan arkadaşlar iletişime geçerlerse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.yucel

D-Smartın SD kanalları kapatması sorun değil. Ancak var olan ve ömür boyu ücretsiz kullanıma sunulan kanallar ne olacak? ücret ödemeden cihaz değişimi, söz konusu bile değil.. 2008 yılında üye olan ve sözleşmesi elinde olan arkadaşlar iletişime geçerlerse sevinirim.

Ömür boyu olan kanallar sd kanallardı ve bu gece hepsi kapanacak ve hiçkimse hak talep edemeyecek sözleşme bitmiş olacak

• Biz de ömür boyu diyerek 2008de girmiştik. Şu an SD yayınlar açık, ancak hemen hemen bütün kanallar HD olmuş. Ne yapmamız lazım? Alıcıyı değiştirmemiz yetecek mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.