Merhaba, 2 gündür internet bağlantısında problem yaşamaktayım. (artık buraya yazma ihtiyacı duydum) İnternete 1 dk bağlanıyorum ve sonrasında 1 saat giremiyorum. Bu durum için dün çağrı merkezini aradım. Yaklaşık 1 saat bekledikten sonra mt ye ulaşabildim. Oda 20 sn. mute kullandıktan sonra (eğer cm hakkında bilgi sahibi olmasaydım o telefonu kapatır tekrar aramak zorunda kalırdım ve 1 saat boşa giderdi).işlem yapmaya başladık. İlginç bir şekilde İnternet bağlantı probleminde modem arayüzüne girmeye çalıştığımda benim modemim TPlink olmasına rağmen arayüz Huvai modeme ait gelmektedir. Arayüz şifrelerimi girmeme rağmen işlem yapamadık. Ayrıca Teknik anlamda yetersiz bir kişiydi. Görüşme sonunda kendisi "hay ben senin internetinin... " diyerek mute aldı. Mt bana modemi ücretsiz değiştirmek için kayıt oluşturdu. Bu sabah bayiniz Odak iletişime gittiğimde de ellerinde modem olmadığı için elim boş döndüm. Ne zaman gelir sorusuna da cevap alamadım. Kısacası hem internetimi kullanamadım hemde üzerine azar yedim. BU problemleri yaklaşık 2 yıldır kendileriyle yaşıyorum :(
İlginç ben ne zaman arasam ulaşıyorum. Zaman aldıysa zaten kapatıp tekrar arıyorum yine oluyor. D-Smart müşteri hizmetleri geneli nazik insanlar. Ama Türk Telekom omurgası kullanmaları nedeniyle internetleri 5 para etmez halde. Ben de bu hafta sonu çok kötüydü. Şimdi 1,5 mbs hız geliyor ama ip tv açılıyor. Herhalde perşembe günü kablonete geçeceğim ama orası da sıkıntılı diyorlar :(
Ben Ttnet iptal ettirip tam 4 yıl D-Smart kullandım, sadece 2 defa sorun yaşamadım. Bağlantı gelip gidiyordu, daha çok indirme yaparken geri düşüyordu. Müşteri hizmetlerini aradım, kayıt açtılar. Ama ben durmadım tabi. Sorunun ana kaynağı olan ilçe Türk telekom santralinin iç hat numarasını buldum. Aradım ordaki memura dedim benim böyle sorunum var, daha önceden kayıt açtırdım zaten dedim, telefon numarasını verdim, ordan benim hattı buldu ve port değiştirdi. Kontrol et ve 15 dk sonra tekrar ara dedi, kontrol ettim düzelmiş, tekrar aradım sorun yok dedim. İlk sorun böylece aşıldı. 2. sorun benim bağlantımdan kaynaklıydı, onu ben kendim hallettim. Şimdi vodafone net kullanıyorum 7 aydır sorun yok.