Şimdi Ara

Dsmart net kullanırken enteresan şeyler oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    2 senedir Dsmart net kullanıyorum zaten alt yapısını da TTnet sağladığı için kalite olarak bir farkı yok. Bunu bu işi az bilen birisi bile bilir. Şİmdi size anlatacağım enteresan olayı belki benimle birlikte yaşayan başka insanlar da vardırdiyepaylaşıyorum;

    Taahütümün bittiği 30 marttan 1 hafta önce, abartmadan söylüyorum her biri farklı numaradan olmak üzere günde en az 5 kez TTnet müşteri hizmetlerinden arayıp durdular. " şu tarih itibarıyla aramalar devam ediyor" Ve her seferinde bana "daha kaliteli internet hizmeti vaad ediyorlar. Bunlardan birine "Zaten alt yapıyı siz veriyorsunuz, nasıl daha hızlı internet vaad ediyorsunuz? Yoksa Dsmart portlarına farklı birşey mi uyguluyosunuz? " diye sorduğumda yaklaşık 5 saniye sessizlikten sonra "hayır beyefendi, iyi günler" deyip telefonu kapattı.

    Ve taahhütüm bittiği günden itibaren internet hızım da inanılmaz yavaşlama başladı. En sonunda Dsmart müşteri hizmetlerini aradım sorunun nedenini sordum. Ordan yaptıkları kontrolde bağlantı hızım 14 mbps görünürken, benim evimde ki hız "0,78" evet rakamı yanlış yazmadım. Ve evim Telekom binasının arka sokağı :).


    Durumu burada paylaşıp, aynı sorunu yaşayanlar varsa buna bir son verilmesini sağlayalım.







  • Modem arayüzüne girip hat değerlerini bulup koy bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzeldi şu an. tekrar gidince eklerim.
  • Evet problem devam ediyor. Telekom dan eve geldiler ve tavsiyeleri 8 mbit hıza düşersem daha verimli olurmuşşş! Eve gelen bağlantı yüksek modemde düşüyor demiş görevli. Bu olabilir mi sizce? Daha önce kullandığım cisco wag320n modemim sağlam olduğu halde şüphelenip tplink yeni bir modem aldım. Ona rağmen hala modeme kusur bulunması normal gelmedi bana. Hat değerleri dediğiniz kısımı açıklarsanız paylaşırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o klasik modem b.k atma olayı, modem olmazsa bina tesisatına. dslam portunda sorun vardır söyle ona baksınlar muhtemelen o değişir sorunun kalmaz.

    btk kanlıyla yazarsan internetsiz günlerinin parasınıda hızlı alırsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 29 Mayıs 2014; 12:57:21 >
  • Kablonete geçtim kurtuldum :) İlginize teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.