Şimdi Ara

Dsmart modül üyeliğe geçme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam forumdaşlar bizler arçelik led modül girişli televizyon aldık ben bunu modülle seyretmek istiyorum, benim sorum şu;Dsmart belgesel pakedine üyeyım ancak uydu alıcısında görüntü kalitesi iyi değl,şimdi modül girişine nasıl üye olurum? Ve üye olduğum pakede devam edebilırmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mevcut üyeliğinizi modüllü üyeliğe çeviremezsiniz... Görüntü kötü konusuna gelirsek; sanırım SD alıcınız var tavsiyem HD alıcılı pakete geçiş yapmanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: echelon34

Mevcut üyeliğinizi modüllü üyeliğe çeviremezsiniz... Görüntü kötü konusuna gelirsek; sanırım SD alıcınız var tavsiyem HD alıcılı pakete geçiş yapmanız.

Cevap için tşkrler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Invstgns Dıs.

quote:

Mevcut üyeliğinizi modüllü üyeliğe çeviremezsiniz... Görüntü kötü konusuna gelirsek; sanırım SD alıcınız var tavsiyem HD alıcılı pakete geçiş yapmanız.

Hocam mevcut üyeliği iptal edip teknosa ve benzeri yerlerden modül satın alabilirsiniz çok istiyorsanız tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_shn

quote:

Orijinalden alıntı: Invstgns Dıs.

quote:

Hocam mevcut üyeliği iptal edip teknosa ve benzeri yerlerden modül satın alabilirsiniz çok istiyorsanız tabiki

Eyvallah hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HD Kanallar gitti (Modüllü Üye)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.