Şimdi Ara

DSMART HD PAKET İÇERİĞİ DEĞİŞİYOR ALACAKLAR ACELE EDİN 3MAYIS SON!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12 Ocak 2010 tarihli 493 no’lu duyuruda belirtilen HD ek paket ile ilgili uygulama değişikliği 3 Mayıs 2010 tarihinde devreye alınacaktır. İlgili değişiklik; HD paket içeriğinin satın alınan ana pakete bağlı olarak, ancak o paketin HD kanallarının izlenebilmesini kapsamaktadır.

Şu ana kadar promosyon amaçlı olarak ana pakete bağlı olmaksızın açık olan HD yayınları, 3. Mayıs tarihi itibari ile ana pakete bağlı olarak açılacak olup, ilgili paketin HD yayınları izlenebilecektir. Tüm HD kanallarımız ancak Maxi paketin üzerine alınırsa izlenebilecektir.

Ana pakete göre HD ek paketindeki kanalların açılması uygulaması 03 Mayıs 2010 tarihinden itibaren başlayacaktır. Bu tarihden önce HD paketi satın almış üyelerimiz, bu uygulamadan etkilenmeyecek olup, izledikleri HD kanalları paket ya da taahhüt bitimine kadar seyretmeye devam edecektir.

HD ek paketi hangi ana paketle birlikte satın alınırsa, o paketin HD kanallarını kapsamakta olup, fiyat farkı bulunmamaktadır. Ana pakete bağlı olarak izlenebilecek olan kanalların listesi aşağıda verilmiştir

SMART Paket ile
    4 HD Kanal

Kanal D HD
    Star HD
    Discovery HD Showcase
    Animal Planet HD

AİLE Paketi ile
    7 HD Kanal

Kanal D HD
    Star HD
    Discovery HD Showcase
    Animal Planet HD
    Sinema TV HD 1
    Sinema TV HD 2
    Eurosport HD

MAXİ Paket ile
    9 HD Kanal

Kanal D HD
    Star HD
    Discovery HD Showcase
    Animal Planet HD
    Sinema TV HD 1
    Sinema TV HD 2
    Eurosport HD
    HD-TV Smart
    Penthose HD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi next-urla -- 1 Mayıs 2010; 10:36:41 >

• Sayın Next-Urla,
    Ben 1,5 yılı biraz aşan bir zamandır SD D-Smart Üyesiyim (abonesiyim) ve abonelik tarihinden sonra eklenen bazı kanallar dışındaki tüm kanalları izleyebiliyorum.
    Şu günlerde HD düşünüyorum AMA biraz karasızım. Daha dün D-Smart Müşteri Hizmetlerinden biriyle görüştüm ve dün tarih 30.Nisan olmasına RAĞMEN üstteki mesajınızda yazanları daha 30.Nisan'da itibareb geçerliymiş gibi söyledi. NEYSE bunu geçelim.
    Ben, 1,5 yıldır bir SD D-Smart üyesi olarak, bugün=1-Mayıs itibariyle, ana paket OLMAKSIZIN 1-yıllık HD paket alabilir miyim?
    Bu 1 yıllık HD paketi aldıktan sonra da bir NEXT YE 18500 HD uydu alıcısı alsam ve birlikte gelen 6 aylık HD paketi boşversem, bu HD receiver'dan D-Smart kapsamındaki TÜM HD kanalları izleyebilir miyim?
    1,5 yıldır mevcut olan D-Smart üyeliğimle halen seyredebildiğim TÜM SD kanalları, yeni alacağım NEXT YE-18500 HD receiver'in kartına aktarabilir miyim?
    Böylece bugün alacağım 1 yıllık HD paket ile D-Smart'ın tüm HD kanalları + 1,5 yıldır seyredebildiğim tüm kanalları yeni alacağım NEXT YE-18500 HD receiver'da EN AZ 1 YIL izleme şansım olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 1 Mayıs 2010; 14:15:12 >

• 3mayıs 2010 tarihine kadar hd paket alırsan ana pakete bağlı olmaksızın hdsmart kanalı hariç tüm kanalları izlersin diğer soruna gelince normal dsmart kartını modüle aktarabilirmisin bilmiyorum onu müşteri temsilcisiyle görüşmen lazım
  • Dsmart HD pakette bir değişiklik olmadı, yeni paket detaylarını ve kampanyaları bekliyordum. İptalmı oldu, gecikmemi var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

Dsmart HD pakette bir değişiklik olmadı, yeni paket detaylarını ve kampanyaları bekliyordum. İptalmı oldu, gecikmemi var ?

şuan yeni abonelik yapanlar ana pakette hangi kanalları izliyorlşar ise hd paket alırsa ancak ana paketinde bulunan kanalların hd lerini izliyebilecekler yani sinama tv hd izlemek istiyorsan en az aile paketi alman lazım ve hd paket
  • quote:

Orijinalden alıntı: next-urla

quote:

Dsmart HD pakette bir değişiklik olmadı, yeni paket detaylarını ve kampanyaları bekliyordum. İptalmı oldu, gecikmemi var ?

şuan yeni abonelik yapanlar ana pakette hangi kanalları izliyorlşar ise hd paket alırsa ancak ana paketinde bulunan kanalların hd lerini izliyebilecekler yani sinama tv hd izlemek istiyorsan en az aile paketi alman lazım ve hd paket

Dsmartın web sitesinde değişiklikten bahsedilmiyor. Modül satın alana smart paket hediye ve peşin fiyatla 119 TL.ye 1 yıl HD paket aboneliği hala satılmakta. Bayilerde farklı çağrı merkezinde farklı uygulamamı var ? (sadece HD Smart için maxi paket zorunluluğu var ama forumdaki bir çok üye HD-Smartı halen diğer paketlerle seyrettiklerini belirtmişler.)

http://cam.dsmart.com.tr/hd.aspx

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: next-urla

quote:

Dsmartın web sitesinde değişiklikten bahsedilmiyor. Modül satın alana smart paket hediye ve peşin fiyatla 119 TL.ye 1 yıl HD paket aboneliği hala satılmakta. Bayilerde farklı çağrı merkezinde farklı uygulamamı var ? (sadece HD Smart için maxi paket zorunluluğu var ama forumdaki bir çok üye HD-Smartı halen diğer paketlerle seyrettiklerini belirtmişler.)

http://cam.dsmart.com.tr/hd.aspx

yanlışlık yok 119tlye senelik hd paket alıyorsun ana paketinde hangi kanallar var ise o kanalları hd olarak izliyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar hd smart receiver next marka sanırım 24 ay aile paketi ile beraber ayda 28 tl bir diğer önceden aboneliğim olduğu içinmiş .normalde ne kadar bunun fiyatı sizce nasıl uygunmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.