Bildirim
DSMART FENER MACI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
MAGARA
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne mağarası kardeşim herkes senin gibi 7/24 futbol maçlarının hangi kanalda yayınlanacağınımı araştırıyor millet günde 12 saat çalışıyor -
Digitürk aldı maçı 30 tl karşılığı izlettiriyor.dsmartın maçlarla anlaşması bitti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi de hocam hemen yeni konu acana kadar 2dk okusan gereksiz olduğunu anlarsın
ciddimisiniz nasil olur daha gecen gun ilk mac vardi dsmartta ne ara aldi stsl anlarizda avrupa macini nasil aliyorlar nasil izleyecegiz biz simdi
quote:
Orijinalden alıntı: MrSAVIOR
ciddimisiniz nasil olur daha gecen gun ilk mac vardi dsmartta ne ara aldi stsl anlarizda avrupa macini nasil aliyorlar nasil izleyecegiz biz simdi
Aynen bende çok sinirlendim tüketici memnuniyeti hiçe sayılıyor tivibu almış yayın haklarını.Ben maç için almıştım 2 yıllıgınada sözleşme yaptırdılar maç olmazsa napıyım senin dsmart ını çıkmayada bi ton para isterler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X