Şimdi Ara

Dsmart digiturk karsilastirma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
3
Favori
21.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem DIGITURK HM-9504HD hem de DSMART HBR-2002S HUMAX TV SONY KDL-40BX420 her iki cihazdan da görüntü kalitesi olarak memnunum. Fakat 2 platformunda görüntü kalitesi açısından çok çalışmaları gerek diye düşünüyorum.
  • htepe H kullanıcısına yanıt
    Nat Geo ların yayın haklarını alabilseler, büyük bir eksikliği kapatacaklar. Ben de D-smart' a sıcak bakıyorum ama belgesel izleyen birisi olarak, bu kanalların eksikliği giderilmeden abone olmak bana pek mantıklı gelmiyor.

Bu arada Digitürk' e çok ödüyormuşsunuz. Okuduğum kadarıyla bir yıl taahhütle o paketi forumda 12 lira civarında alan üye var.
  • koalaxy kullanıcısına yanıt
    evet giriş + 2 keyif paketi kampanyası varilk 6 ay 12 tl. gelecek hafta digitürkte kalmaya karar verirsem bu kampanyadan faydalanabilirim.
  • htepe H kullanıcısına yanıt
    Bu konudaki mesajlara baktıktan sonra teklif istemenizi tavsiye ederim. Sitesindeki kampanyalardan çok daha uygun fiyatlar.

http://resim.donanimhaber.com/m_29890472/mpage_25/tm.htm
  • NAT Geo'lar da bir gelse D-Smart her yönden üstün olacak benim gözümde.
  • digiturk'un hd maç yayını ile dsmartta ki hd maç yayınlarında bariz fark var.dt'nin hd yayını dsmart yanında sd gibi kalıyor.
  • Belki alakasiz ama Digiturk un cihaz dahili arizasi bile olsa 25tl servis ucreti aldigini hatirlatmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qklavye Q kullanıcısına yanıt
    D-smart' ı hiç seyretme imkanım olmadı ama Digitürk konusunda aklım gerçekten karıştı.

Geçen gün misafirliğe gittiğimiz bir yakınımızda Digitürk vardı. Lig tv de açık şekilde, hemen hemen tüm kanallara bakma imkanım oldu. Televizyon Arçelik' in 82 cm lik smart tv si. Bir Samsung, Philips, Lg değil belki fakat hd desteği olan bir televizyon sonuçta. Hd kalitesinden hiç ama hiç memnun kalmadım. Abartmayım ama Discovery Channel' ın sd kalitesi, nat geo ların hd kalitesinden daha iyi görünüyor. Televizyonun etkisinin bu görüntüde payı ne kadardır bilmiyorum ama hiç doyurucu bir görüntü alamadım.

Teknik konulara hakim değilim, o yüzden Digitürk, D-smart ve Teledünya kullanan üyelere sorum; hd yayınların kalitesi platformdan, platforma değişiyor mu? Değişiyorsa buna etki eden nedir? Önümüzdeki sezon lig maçlarını da izlemek için Digitürk' e abone olmayı düşünüyordum ama beklediğimi bulamadım diyebilirim.

• koalaxy kullanıcısına yanıt
    ben 47" lg de digiturk hd lig tv yayını ile 42" vestelde dsmartdaki hd maçları kıyasladığımda dsmartta çimler net bir şekilde belli olacak iken digiturkun hd yyaın olduğunu anca logosunda yazdığında belli oluyordu.
  • digiden şaşmam bende dsmart vardı cihaz çok yavaştı görüntü kalitesi idare ederdi ses kayması çok sık oluyordu mecburi digi'e geçtim hem daha ucuz hem istediğim paketi seçebiliyorum
  • İki sağlayıcı da var dsmart biraz daha görüntü kalitesi olarak önde onun dışında digiturk yüzbinlerce kat daha iyi.

Dsmart ta kazsınız digiturkte tavuk.

Kurtulsam artık şu allahın belası yahudilerden.
  • Euroleague yayın haklarını 5 yıllığına digiturk almış. Ben daha cok euroleague maci izlemek icin dsmart'a abone oldum. Tepki versek sonuc alamayacaz değil mi? olmaz olsun böyle düzen.

• quote:

Orijinalden alıntı: emretepe

Belki alakasiz ama Digiturk un cihaz dahili arizasi bile olsa 25tl servis ucreti aldigini hatirlatmak istiyorum.

dsmart ta alıyor,30 TL

• Film dizi ve belgesel için hangisini önerirsiniz

• kmesne kullanıcısına yanıt
    Belgesel olarak d smart
    Film olarak digiturk
    Dizi olarak digiturk

• İki platformu da kullanmış biri olarak belgesel de Digiturk önde.Nat Geo,Nat Geo Wild,İz tv,BBC Knowledge,Discovery,Animal Planet,İnvestigation Discovery,Discovery Science var.Discoveryler dsmartta da var.Yalnız nat geolar baya iyi.Film ve diziler güncel digide.Bir adım değil baya önde bu konuda da.Fiyatlandırmaya bakarsak digi daha pahalı doğal olarak.
  • bugün itibariyle ikisini de kullanıyorum. digiturk e maçtan maça geçeceğim gibi. zira hd kanalların listede sonlarda olması kadar sacma bişey yok. sd kanallar için geri döneceksin listenin başlarına. dsmart ta bu sorun yok. show tv dısında hd zaten. hd yayın için herhangi bir giriş paketi arıyorsanız kesinlikle dsmart alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .HonouR.

bugün itibariyle ikisini de kullanıyorum. digiturk e maçtan maça geçeceğim gibi. zira hd kanalların listede sonlarda olması kadar sacma bişey yok. sd kanallar için geri döneceksin listenin başlarına. dsmart ta bu sorun yok. show tv dısında hd zaten. hd yayın için herhangi bir giriş paketi arıyorsanız kesinlikle dsmart alın.

Digitürk'te tüm HD kanallar başlarda.Bu uygulamaya HD SANA GELSİN deniyor.Heralde Digitürk'e yeni üye oldunuz ve kutuda doğal olarak yeni kuruldu.Size,tavsiyem,Ayarlar,Kurulum,Kolay Kurulum yapmanız.Ondan sonra tüm HD kanallar başa gelecek.Yani Lig Tv'yi 77. Kanaldan,Star HD'yi 27.Kanaldan seyredebileceksiniz.Eğer,bu olay gerçekleşmezse,0212 473 73
    'ü arayarak Teknik Servis bölümünden Müşteri Hizmetlerine bağlanın.Sorununuzu anlatın ve sizin kutunuza ayarları göndereceklerdir.Bu görüşmeden sonra yapılan işlem ile HD Sana Gelsin Uygulaması aktif olmuş olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: huaserk

quote:

Orijinalden alıntı: .HonouR.

bugün itibariyle ikisini de kullanıyorum. digiturk e maçtan maça geçeceğim gibi. zira hd kanalların listede sonlarda olması kadar sacma bişey yok. sd kanallar için geri döneceksin listenin başlarına. dsmart ta bu sorun yok. show tv dısında hd zaten. hd yayın için herhangi bir giriş paketi arıyorsanız kesinlikle dsmart alın.

Digitürk'te tüm HD kanallar başlarda.Bu uygulamaya HD SANA GELSİN deniyor.Heralde Digitürk'e yeni üye oldunuz ve kutuda doğal olarak yeni kuruldu.Size,tavsiyem,Ayarlar,Kurulum,Kolay Kurulum yapmanız.Ondan sonra tüm HD kanallar başa gelecek.Yani Lig Tv'yi 77. Kanaldan,Star HD'yi 27.Kanaldan seyredebileceksiniz.Eğer,bu olay gerçekleşmezse,0212 473 73
    'ü arayarak Teknik Servis bölümünden Müşteri Hizmetlerine bağlanın.Sorununuzu anlatın ve sizin kutunuza ayarları göndereceklerdir.Bu görüşmeden sonra yapılan işlem ile HD Sana Gelsin Uygulaması aktif olmuş olacaktır.

bende diyorum hd kanalları nasıl izliyor millet çözümü varmış. çok teşekkürler hocam.

• Hala belgeselde D-Smart önde diyenler farklı bir platforma bakıyor heralde. Ya da Digiturk' ün kanallarından bihaber. Ben yıllarca D-Smart kullandım. 2014 Ocaktan beri de Digiturk kullanıyorum. Belgeselde Digi bariz önde. National, Discovery, İz, BBC Knowledge, History...Daha ne olsun yani. Yani zaten sadece National Geo kanalları yeter de artar bile. Discovery kanallarına göre fark atmış bir kanal bence. Film, dizi, spor kanallarına hiç girmiyorum tercih meselesi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.