Şimdi Ara

Dsmart 2014-2015 Sezonu Süper Lig maçlarını verecek mi _? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Versede yine 48 tl sabit fiyat olacak. Belki Digiturk gibi giriş paketinden 19 tl almaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon bitti ve neredeyse yeni sezon başlayacak ancak herhangi bir hareket yok diğer platformlardan. Bence bir şeyin olacağı yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anqunadan -- 2 Temmuz 2015; 17:33:04 >
  • Digitürk satılıcak falan diye yazılıyodu.satılırsa zaten kim alırsa ihaleye girer yine digitürkte kalır maçlar.icraat olmazsa muhtemelen alt lisanslama başlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D-Smart a yazdım alt lisanslama işi ne oldu diye ama cevap gelmedi daha. İşin içinde bir iş var ama anlamadım.
    Normalde Doğan bu karar çıktıktan sonra bastırır, haber yaptırır ,olay çıkarırdı. Bence almaya niyetleri yok. Ligin fiyatının düşmesini bekliyorlar, sürekli lig kalitesiz vs diyerek ihalede ucuz kapatmak istiyorlar diyenler vardı, galiba haklılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de öyle düşünüyorum, çoktan kıyameti koparırdı Doğan grubu lig maçlarını alacağız diye. İşin içinde bir şeyler var ama bakalım ne olacak. Aslında tüm dijital platformlardan yayınlanması
    mantıklı olur gibime geliyor. Sonuçta hepsi para alacaklar bu işten. Var bir bit yeniği ama, yakında çıkar kokusu...
  • yaklaşık 20-25 gün önce mail atmıştım bu konuyla ilgili dsmart müşteri hizmetlerine " bu konuyla ilgili çalışamamış yok " denmişti.. söylediğiniz gibi ligin fiyatlarının düşmesini bekliyorlar ellerinde sporla ilgili bir kanal kalmayacak zaten yeni sezonda..
  • 15 inde doluyor taahhüt. İptal edeceğiz demek ki.
  • Verse ne olacak ya sabit 48tl den izlettirecek,burda tek avantajı modül ile izlenmesi .tabii dt şart koşmazsa .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV Platformları
    46 dk. ·
    Resmi olmayan bilgilere göre D-Smart Digiturk'le süper lig için anlaşma sağlandı ve rekabet kurumu onay verdiği bilgisi
    Ve haber için resmiyet gelmediği için Digiturk ve D-Smart müşteri hizmetleri bilgi sahibi değildir bu hafta açıklanması bekleniyor bilgisi haber için resmi bilgi gelmedi
  • sporla ilgili kanal kalmayacaksa spor severlerin tercih listesinden de çıkacak demektir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.