Şimdi Ara

###DSLR - Aynasız Sistem ve Ekipman Tavsiyeleri### (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.258
Cevap
19
Favori
100.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben olsam D3100 + 18-105 lensi alırdım. Gövdeler arası sınıf farkı var diyenler olabilir ama pek fark yok bu iki cihaz arasında. Ama iki lens tamamen farklı. 18-55 ileride çöp olacak sizin için ama 18-105'i az ya da çok her zaman kullanırsınız.
  • Body olarak bende kesinlikle canon 550d ağır basıyor. Ama lens olarakta cidden 18-105 lens beni çok tatmin etti :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: girarkoz

Body olarak bende kesinlikle canon 550d ağır basıyor. Ama lens olarakta cidden 18-105 lens beni çok tatmin etti :S

Body olarak 550D'yi çok üstün görmeyin. Hemen hemen aynı sonuca varıyor iki gövde de. Algılayıcı olarak 550D 3100'den üstün değildir. Ama lens farkı sizi çok memnun eder. 3100 de alsanız 550D de alsanız zaten çok uzun süreli kullanımda değerini kaybedecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: dumenb

quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

@sinanunsal05

İmkan varsa 15-85 alın.

Yalnız mimar adam için geniş açı biraz sıkıntı olabilir. çektikleri fotoların uzun, basık veya eğik çıkması konusunda. Distortion u düşünerek karar vermek lazım bu konuda.

Ayrıca niye piyasada 50-200 bulamıyorum ben. satsın birisi artık bıkmadı mı arkadaş kullanmaktan

nikon 55-200 degilmi ?

canon fotograf gorunce profilinizde sorayim dedim belki yanlislikla yazmisinizdir diye . 55-250 var bende de . ama sanirim nikoncusunuz

ikiside değil Pentax kullanıyorum

Kardesim senin icin bakindim lenslere , 55-200 yok burda ama sifir gibi 55-300 ( da )600 den ayarlayabilirim sana, belkide butceni asiyor bilmiyorum

selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: girarkoz

Body olarak bende kesinlikle canon 550d ağır basıyor. Ama lens olarakta cidden 18-105 lens beni çok tatmin etti :S

550d tek gecerim nikon d3100 den daha iyi bir tercih olur
  • Canon 500D'em var ve buna uygun bi çanta arıyorum lensler falan içine konabilecek yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamy1453

Canon 500D'em var ve buna uygun bi çanta arıyorum lensler falan içine konabilecek yardımlarınızı bekliyorum

Diğer lensleriniz veya ekipmanlarınız nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

quote:

Canon 500D'em var ve buna uygun bi çanta arıyorum lensler falan içine konabilecek yardımlarınızı bekliyorum

18-55 lens & 75-300 lens var
  • quote:

quote:

quote:

Vanguard Peking 21 tavsiye edebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vanguard Peking 21 tavsiye edebilirim

Sırt çantası gibi bir model önerebilir misiniz biraz fiyat uygun olursa :D

• Daha uyun modeller vardır ancak kendim kullandığım ve çok memnun olduğum için Lowepro CompuTrekker AW tavsiye ederim
  • Arkadaslar 600d ye karar vermistim video cekimi ve ekranin donmesi bnm icin onemli diye. ancak 650d yakinda piyasaya cikacak(belki de cikmistir) ve video cekimlernde cok daha profesyonel ozellikler eklemisler diye okudum yabanci sitelerde. Sizce beklemeye deger mi yoksa 600d yi alayim mi ?
  • 650D ile algılayıcı nihayet değişecek. 550D ve 600D aynı algılayıcıyı kullanıyorlardı (ufak optimizasyon farkları olabilir) Gelen dedikodulara bakarsak videoda gelişim ve AF geliştirmesi olacak dediğiniz gibi. Digic 5 işlemci şart zaten. 600D yerine önerilecek makine olacaktır ama abartı farklılıklar beklemiyorum. 650D yaza kadar (muhtemelen bahar gibi) çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

650D ile algılayıcı nihayet değişecek. 550D ve 600D aynı algılayıcıyı kullanıyorlardı (ufak optimizasyon farkları olabilir) Gelen dedikodulara bakarsak videoda gelişim ve AF geliştirmesi olacak dediğiniz gibi. Digic 5 işlemci şart zaten. 600D yerine önerilecek makine olacaktır ama abartı farklılıklar beklemiyorum. 650D yaza kadar (muhtemelen bahar gibi) çıkacaktır.

baska bir bilginiz var mi 650D hakkinda? canon cok sık mi govde cikartiyor yoksa bana mi oyle geliyor?
  • Digic 5 olması videoda zoom yaparken netlemeyi artırıyor ve zoom sesini en aza indiriyor diye biliyorum. 650d yi beklemeyip digic 5 olan bir makina almak istersek, hangisini önerirsiniz ? piyasada var mı 2000 tl civarı böyle bir makina ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanunsal05

Digic 5 olması videoda zoom yaparken netlemeyi artırıyor ve zoom sesini en aza indiriyor diye biliyorum. 650d yi beklemeyip digic 5 olan bir makina almak istersek, hangisini önerirsiniz ? piyasada var mı 2000 tl civarı böyle bir makina ?

videoda netleme derken?
  • 650d 7subatta tanitilmayacak miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanunsal05

Digic 5 olması videoda zoom yaparken netlemeyi artırıyor ve zoom sesini en aza indiriyor diye biliyorum. 650d yi beklemeyip digic 5 olan bir makina almak istersek, hangisini önerirsiniz ? piyasada var mı 2000 tl civarı böyle bir makina ?

Canon 1dx ve birkaç compact digic 5 kullanıyor diye biliyorum.İşlemcinin video netleme hızıyla veya sesiyle çok alakası yok.Bütçenize göre 600D güzel seçim
  • Bekleme şansınız varsa bekleyin derim. Sonra insan üzülüyor daha yenisi çıkınca. Ben G11'i almıştım en yeni ve en iyi kompakt makineydi, 1 ay sonra G12 çıkınca üzülmüştüm Şu anda mesela 550D fiyatları çok uygun (stok eritiyorlar), 650D nin çıkması onun fiyatını pek etkilemez ama 600D mutlaka ucuzlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Bekleme şansınız varsa bekleyin derim. Sonra insan üzülüyor daha yenisi çıkınca. Ben G11'i almıştım en yeni ve en iyi kompakt makineydi, 1 ay sonra G12 çıkınca üzülmüştüm Şu anda mesela 550D fiyatları çok uygun (stok eritiyorlar), 650D nin çıkması onun fiyatını pek etkilemez ama 600D mutlaka ucuzlar.

1-2 hafta daha beklemekte fayda var, çok sıcak bir fırsat göremedim 600d için
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.