|
Merhaba dostlar. Şuan atmosferik tüplü ibiza kullanıyorum, Karaman'da yaşıyorum ve ailem Konya'da dümdüz yerler olduğundan sıkıntı yaşamıyordum. Evlilik sonrası ikinci memleket Mersin/Mut oldu 2 haftaya bir gidip geliyorum bilenler varsa bol yokuşlu bir yer. Max 200bin civarına C sınıfı HB dizel bir araç arayışına girdim. Eşim bende kullanayım dediğinden HB ve otomatik araç bakmaya başladım. Velhasıl bu kriterlere göre araç bakmak zulüm oldu bana çoğu araç çift kavramalı ve 120-130bin km üstünde. Yıllardır vag grubu kullandığımdan sağlam bir ustam ona sordum motoru dert etme ama dsg konusunda cebinde en az 10bin olması lazım dedi, aracın geçmişi nasıl bilemeyiz kim kullandı nasıl ve nerede kullandı o yüzden hazırda para tutman lazım dedi böyle olunca kafam allak bullak oldu. Örnek bir ilan atayım bu fiyatlarda genel olarak araçlar bu kondisyonda; Otomatik araç istiyorum bu kriterlerde dertsiz sayılabilecek Astra K var yine yüksek kmli, nispeten düşük olarak Astra J sedan var buna son çare olarak bakıyorum hiç bir şey bulamazsam temiz bir tane alıp geçicem. Bu sevdadan vazgeçip eşimi ikna edip manuel mi alsam diye düşünmeye başladım siz olsanız ne yapardınız. Güncelleme: 2017 model Kia Ceed dizel otomatik Consept Plus araç aldım arkadaşlar, 110 bin kilometrede 2018 çıkışlı garantisi 2023 şubata kadar devam ediyor. Garantili olması sebebiyle tercih ettim şanzıman arızası korkusunu en azından bir nebze atmak için. Araç almak gerçekten çok zor iş umarım sıkıntısız binerim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenjaminGreen -- 15 Ekim 2021; 14:52:10 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı