Şimdi Ara

DSG MEKATRONİK ONARIMI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Bundan 10 sene kadar önce Mk1 Tiguan ile bir yolculuğa başlamıştımç O zamanlar burada da kulübümüz oldukça aktifti. 2014 senesinde bu aracımı farklı sebeplerden ötürü satmak durumunda kalmıştım..
    2016 senesinde ise Volkswagen ile olan yolculuğum tekrar başladı ve 2013 model Golf 1.4 TSI 122 PS DSG şanzımanlı bir araca geçiş yaptım. DSG'ye geçiş için gösterdiğim direncin sebebi yakın çevremdeki arkadaşlarımın araçlarında meydana gelen problemlere şahit olmamdı, fakat bi şekilde bu yola girdik..

    Her neyse vaktinizi çalmadan konuya gireyim.. Şubat ayından beri aracın vites geçişlerinde bi terslik hissediyordum, geçtiğimiz ay malum sebeplerden aracı pek dışarı çıkartmadım ama geçen cuma günü dışarı çıkmam gerekti, çıkmamam gerekiyormuş demekki yolda kaldım.

    Aracı arkadaşımdan aldığım için benden önceki bakımlarının tam olduğunu biliyorum, bu nedenle yetkili servise çektirdim aracı belki iyi niyete sokarım diye, daha önce en yakın arkadaşımın A3'ünde benzer problem olmuştu onda da böylesi daha mantıklı gelmişti. Fakat servise çektirdiğimde benim aracımın model yılı itibariyle iyi niyete dahil olmadığını öğrendim.

    Hafta sonu malum sebepten ötürü çalışmadıkları için şimdi telefonla bilgi verdiler, araçta DSG mekatronik arızası varmış.. Önce bi panik oldum bu dönemde bi de bununla mı uğraşıcaz diye fakat enteresan bir bilgi verdiler, sizin bir bilginiz var mı daha önce yaptıran oldu mu diye danışmak istedim.. Telefonda söylediklerine göre DSG Mekatronik onarımı yapmaya başlamışlar, zubizu indirimiyle 2.500 tl civarında bir tutarı varmış, bir gün müsaade istedim ama onay vermek mantıklı geldi sanayide yaptırmaktansa, hem böyle olunca bi sene de garantisi oluyormuş..

    Tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi lütfen?

    Teşekkürler şimdiden




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CGR1 -- 13 Nisan 2020; 12:44:57 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.