Şimdi Ara

DS3 kullananlar buraya.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son günlerin popüler kartlarından olan Gigabyte GA-965P_DS3 ü kullananlar olumlu ve olumsuz yönlerini yaşadıkları sorunları yada beğendikleri tarafları buraya yazsınlar.

• Artı yönleri:
    1) Çok stabil
    2) O.c. konusunda fsb limitine kadar gidilebiliyor.

eksi yönleri:
    1) sadece 2 tane fan girişi var. Abit ab9'da 6 tane var.
    2) CD'sinden çıkan bazı programlar kilitleniyor. (Fanı ayarlayan program ve easy tune 5)
    Easy tune 5'teki cpu ısısı ile biostaki cpu ısısı arasında fark var. biosta 50 iken easy tune'de 44 mesela.
    buna bağlı olarak speedfan programıda easy tune ile aynı ölçümü yapıyor. Hangisi doğru ben bulamadım.
    Everest ultimate 2006 programı ise biostakinin aynısını gösteriyor.
    3) Aslında, eksi bir yön değil ama Açılışta ekran kartının ramini saydırıyor ve boot'ta sata diskini gösterme süresi de biraz uzun.
    4) Firewire olmaması. 170$'lık anakartta bence olmalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdierdi -- 31 Ağustos 2006; 11:58:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdierdi

Artı yönleri:
    1) Çok stabil
    2) O.c. konusunda fsb limitine kadar gidilebiliyor.

eksi yönleri:
    1) sadece 2 tane fan girişi var. Abit ab9'da 6 tane var.
    2) CD'sinden çıkan bazı programlar kilitleniyor. (Fanı ayarlayan program ve easy tune 5 )
    3) Firewire olmaması. 170$'lık anakartta bence olmalıydı.

arkadaşımıza aynen katılıyorum
    - kuzey köprüsü çok ısınıyor.
    - ide bağlantı yeri hoşuma gitmedi
    - bios da ufakta olsa sorunlar var
  • haklısınız Firewire olmalıydı.Ama adamlar işlemcinin fiyatının uygun olmasını fırsat bilip fiyatları acayip abartmış durumdalar ve anakrtları okadar sınırlı gönderiyorlarki arkadaşlar.Geldiği anda hemen tükeniyor.Adamlar piyasanın doymasını istemiyolar.Böylece fiyatları yukarda tutabiliyolar.İnsanlar yeni çıkan Core 2 Duo lardan alabilmek için bu kartlara bu kadar para yatırmak zorunda kalıyor.Çok uyanıklar.
  • Selamlar!!!
    Bu kart ile ilgili bi site buldum,FAQ var(Sik sorulan sorular).Ben de ondan alicam da,inglizcesi olan varsa,baksin,iyi yazmislar...
    http://www.overclock.net/intel-motherboards/112426-gigabyte-ds3-faq.html
  • arkadaşlar gayet memnunum board dan biosu gayet güzel hiç bir sorun yok kuzey köprüsü ısınmıyor overclock yaparsan zaten ısınır normal(40-45 derece arası)
    programlarda kitlenme olmuyor bende (easytune ....)
    480-490x7 kadar stabil en güzel yönü

-olarak
    tek fan girişi var bence en az 1-2 tane daha olması lazımdı
  • ds3'çüler nero 7'nin son versiyonunu yükleyip bi deneyebilirmi? nero7'nin versiyonunu hatırlayamadım ama en son neyse artık. 7.0.3.x Bende restart'a neden oldu +mavi ekran ve winxp göçtü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdierdi

ds3'çüler nero 7'nin son versiyonunu yükleyip bi deneyebilirmi? nero7'nin versiyonunu hatırlayamadım ama en son neyse artık. 7.0.3.x Bende restart'a neden oldu +mavi ekran ve winxp göçtü.

kalsın hiç denemiyelim o zmn
    da anakartla bi ilgisi olduğunu hiç zannetmiyorum.

evet bu kdr pahalı bi anakartta nasıl olurda firewire olmaz yahu..
    onun dışında herrşey güzel sata baglantılarının yerini bnde sevmedm
  • ben de alacam bu kartı yarın.fan bağlantı sayısının az olması kötü. fan bağlayamayacaz mı şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gslisemih

ben de alacam bu kartı yarın.fan bağlantı sayısının az olması kötü. fan bağlayamayacaz mı şimdi

hangi fanlardan bahsediyorlar anlamadım kasa fanından bahsediyorsan sen psu ya bağlıyorsun onu anakartla ilgisi yok yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

quote:

Orjinalden alıntı: gslisemih

ben de alacam bu kartı yarın.fan bağlantı sayısının az olması kötü. fan bağlayamayacaz mı şimdi

hangi fanlardan bahsediyorlar anlamadım kasa fanından bahsediyorsan sen psu ya bağlıyorsun onu anakartla ilgisi yok yani

işlemci fanı takılacak. bir de kuzeye bir fan takmak istersek ona yer var mı
  • hayır malesef bir tek fan girişi var oda işlemci için
    fakat power supplydan gelen girişlere ayarlayıp bire fan bağlayabilirsin
  • PCU kablolarina takilamaz mi o fanlar,beyler.Guc kaynagi guzelse 10 tane takarsiniz...
  • psu'ya takılır takılmasına da, software'den kısıp açmak varken. DFI'daki smartguardian gibi falan çok iyi oluyordu.
  • Baska bi secenek kalmayinca...Kasayi acip cikarirsin kabloyu....Sicaksa yine takarsin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alx

Baska bi secenek kalmayinca...Kasayi acip cikarirsin kabloyu....Sicaksa yine takarsin....

• bende de ds3 var, ben memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: caver

bende de ds3 var, ben memnunum

Bios guncellemesi yaptin mi?
    Ramlerle sorun oldu mu?
  • benim ramler auto ayarlarda çalışmıyor ve mavi ekran alıyorum. 15 4 4 4 ve +0,1v ile stabil oluyorlar. ilginç bir olay. bu ramler 2.remlerim. Aynı olayı twinmoslarda da yapmıştı ve corsair'e geçmiştim.
  • Bildigim kadariyla normal acilmasi icin 1.8 Voltluk ramlere ihtiyac duar anakart,1.9 ve 2.0 voltluk ramler bazen sorun cikariyormus.Ben de hala dusunuyorum,hangi ramleri alsam acaba.Corsair 2*512 1.8 volt 667 Mhz CL4 sizce uyar mi?Ya da Kingston 2*512 533?Tesekkurler....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.