Erdierdi,anakartini nerden almissin acaba?Bazi sirketlerin getirdikleri anakartlar eski bios yuzunden sorunluymus.Bios update yaptin mi hic?Saol...
ds3 olayı cok konusullu forumda arama yaparsan pek cok şeye ulşırsın @alx ramlerde sorun yok bios güncellemesi yapmadım, gerek duymadım, bazı serilerde cıktı bu bios sorunu zaten update ini verdiler sitesinde sorun çözülmüş oldu Bence herkes Gönül rahatlığı ile alabilir tek fan grişinin olduğunu bilmiyordum iyiki havalandırması güzel kasa almısım, COOLER MASTER
Ben de çok memnunum. Malesef bu saatten sonra çıkan tüm anakartlarda firewire girişi standart olmalıydı.
quote:
Orjinalden alıntı: Alx
Erdierdi,anakartini nerden almissin acaba?Bazi sirketlerin getirdikleri anakartlar eski bios yuzunden sorunluymus.Bios update yaptin mi hic?Saol...
son bios (f4) yüklü. Bayi vasıtasıyla hızlı sistemden aldım. Arkadaşımda da DS4 var onda da aynı olay gerçekleşti onunkinde de son biosu yükledik.
Gerçi şu an ramlerden çok memnunum.
OK,sagolun....1 hafta icinde aliyorum...
ds4 için pek bir şikayetin olmadığı yönünde bir yorum okumuştum. ds4 ile Asus P5B deluxe karşılaştırması yapabilir misiniz.
valla ilk bu kartı aldım ben patlıyodu elimde sonra onu iade edip ınteli aldım
Nerden aldin kardes? Biz de o yeden almayalim da....
quote:
Orjinalden alıntı: qozmo 2
valla ilk bu kartı aldım ben patlıyodu elimde sonra onu iade edip ınteli aldım