Şimdi Ara

DS tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, nintendo ds almaya karar verdim. Uygun fiyatından dolayı ilk ds sipariş ettim. Ürün gelmeden r4 kartta sipariş ettim o daha önce geldi nintendonun tüm klasiklerini oynamak istiyordum. Lakin ds arızalı geldi değişim için gönderdim ürün kalmadığından para iadesi yaptılar (250 liraya sıfır almıştım)
    3ds güzel ama çok pahalı geldi bana o yüzden hiç düşünmedim ki ben klasikleri oynayacam r4 kart ile yeni üç boyutlu oyunlara ayıracak bütçem yok.
    Bu arada dsi xl modelini inceledim sitelerden büyük ekranı beni çok etkiledi gerçekten büyük ekran çok önemli benim için, çözünürlük sıkıntı yapmıyorsa tam bana göre bir konsol dsi xl.


    Şimdi siz değerli nintendo tutkunlarına soracağım soruya gelecek olursak.
    Sıfır TR garantili dsi xl 499 TL ye buldum.
    Sıfır TR garantili 3DS 570 TL civarı arada 80 lira fark var.

    Elimde 4 gb r4 kart ve bir sürü klasik oyunları var. Hangisini almamı tavsiye edersiniz.







  • yerinde olsam 3ds alırım 70 lira fark var arada ve ds oyunlarınıda 3ds çalıştırıyor diye biliyorum
    ama ds alıcaksan uygun fiyat a bu sitede var

    http://www.dealextreme.com/p/nintendo-ds-lite-portable-entertainment-console-blue-refurbished-19457?item=15

    http://s.dealextreme.com/search/nintendo+ds




  • ds düşünmüyorum. DSİ XL modeli ile 3DS arasındayım. Ayrıca verdiğiniz sitedeki ürün Refurbished (Fabrikadan onarım görmüş) ürün. Cevap için teşekkürler.
  • Arkadaşlar değerli yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim. Teşekkürler.
  • Kardes sifir sart degilse 2. el 3ds al :) r4 ler calisir 3ds de
  • Aslında arasında 70 lira var çok önemli bir rakam değil. Sıfır almak istiyorum çünkü sorun yaşamak istemiyorum uzun yıllar kullanmak istiyorum. Asıl önemli olan ekran boyutu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: join

    Aslında arasında 70 lira var çok önemli bir rakam değil. Sıfır almak istiyorum çünkü sorun yaşamak istemiyorum uzun yıllar kullanmak istiyorum. Asıl önemli olan ekran boyutu.

    Hocam 3ds alin cozunurluk olarak daha iyi ekrani genis ama dsi xl kadar buyuk degil. Ama guzel yani :D ds de artik oyun sıkıntısı var.
  • dsi xl'ı nerden buldunuz, bende almayı düşünüyorumda, link atarsanız sevinirim. ben 3ds'i sonraki modellerinde almayı düşünüyorum çünkü batarya ömrü düşündürüyor beni. dsi xl hem nostaljik hem batarya ömrü uzun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brk135

    dsi xl'ı nerden buldunuz, bende almayı düşünüyorumda, link atarsanız sevinirim. ben 3ds'i sonraki modellerinde almayı düşünüyorum çünkü batarya ömrü düşündürüyor beni. dsi xl hem nostaljik hem batarya ömrü uzun

    Merhabalar geçiken mesaj için kusura bakmayın 23 Nisan dan dolayı tatildeydim :).
    Ben Gittigidiyorda buldum Türkiye garantili sıfır. Fiyat olarak 499 lira diyor, sitede ufak bir araştırma ile 359 liraya garantisi 3 aydır başlamış ama yine sıfır olan başka bir tane bulup aldım. Onu bulamasaydım 499 lira olanını alacaktım. 3ds hem 3d kalitesi çok iyi değil miş, sürekli aynı açıyla bakmak gerekli artı oyunları çok pahalı, bataryası ise felaket o yüzden büyük ekranlı tüm nostaljik oyunları ve ds oyunlarını oynayabileceğim iyi bir pil ömrü sunsun diye XL terçih ettim. Henüz elime geçmedi ama kargoda.
    Bulacağınız link

    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-dsi-xl-bordo-56039641




  • Keşke sıfır 3ds alsaymışın.İstanbuldaki bazı carrefourlarda 350 TL'ymiş.Fiyatları baya bi düştü.
  • Pil süresi aklımı karıştırdı :(
  • 350 liraya sıfır bir XL aldım jelatinini ben açtım. R4 kart önceden almıştım şimdi uçsuz bucaksız nintendo oyunlarını oynayabilirim. Varsın yeni oyunları oynamayayım eskilerin hepsi benim için yeni daha onları oynamadım ki :). Ayrıca masrafsız. 9 ile 17 saat arası pil ömrü ve kocaman ekran kesinlikle 3ds den daha avantajlı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: join

    350 liraya sıfır bir XL aldım jelatinini ben açtım. R4 kart önceden almıştım şimdi uçsuz bucaksız nintendo oyunlarını oynayabilirim. Varsın yeni oyunları oynamayayım eskilerin hepsi benim için yeni daha onları oynamadım ki :). Ayrıca masrafsız. 9 ile 17 saat arası pil ömrü ve kocaman ekran kesinlikle 3ds den daha avantajlı.

    Bi arkadaş 250 tl ye SIFIR 3ds bulmuş istanbulda. Ciddiyim!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.