Şimdi Ara

DS/BC Editleme yardım...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba DH

    Mu online server kurulumu uzerine yogunlaştım şu sıralar. heyecan yapmayın sadece can sıkıntısı körükledi server açma gibi seyler bana göre değil(maddi ve manevi) amacım öğrenmek merak zaman geçirmek yoğunlaşmak vs. Hiç bir bilgim yoktu bilgisayar şeylerinde de pek iyi değilim, o yuzden 1 haftada kurabildim s6ep3 ama yaptım sonuçta İnanıyorum ki buralara arasıra bakıp giden veya surekli takip eden ama kendini belli etmeyen server kurma ve ayarlama hakkında derin bilgileri olan insanlar var. Araştırmacı geliştirmeci yenilikçi dostlar da var. Belki hiçbiriniz seslenmezsiniz belki birileri birkaç şey yazabilir bilmiyorum. Şimdi benim yapmak istediğim bu bc/ds nin giriş lvl ini ve ödüllerini değiştirmek. Normalde bc/ds girişi, hangi lvl de isen ona giriyorsun. Ama benim yapmak istediğim şu:

    bc1 50-400 ödül 10c
    bc2 100-400 ödül 10b
    bc7 330-400 ödül 10 jewel of guardian
    ds5 300-400 boss hydra
    ds6 330-400 boss dragon gibi...

    Yani artık son lvl deki kişi istediği ödüle göre boss a göre bc/ds sini seçebilsin falan.
    Aynı konuyu ragezonede de açtım, link veriyorum ki takip edilebilsin

    Birşeyler yazmaktan sakınmayın
    http://forum.ragezone.com/f193/help-bc-ds-entrance-level-1144211/#post8851890



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thearthas -- 24 Ocak 2018; 21:56:33 >







  • ödül kısmı alttaki kısımdan kolayca yapılıyor ama oyuncu girmek istediği bc ds yi seçsin kısmı kurulum dosyalarından değilde gameserver kodundan düzeltilebilecek bişeymiş gibi geldi bana gameserverin içindeki kodu değiştirmen gerekebilir. C++ biliyorsan yapabilirsin o kısmıda :)

    DS/BC Editleme yardım...!
  • @JJeeWeeLL

    Teşekkür ederim. Ben de gameserver editlemem gerektiğini düşünüyorum. Ama nasıl yapabilirim bilmiyorum. Video izleyerek bu noktaya kadar gelebildim :) burdan sonrası daha sıkı araştırma ve yardımlarla olacağını düşünüyorum. Bir de bc ödülü benim dosyalarda bc1/2/3... şeklinde değil tek. Seninkisi gibi yapmam lazım ve henuz onu da bilmiyorum

    DS/BC Editleme yardım...!




  • bendeki dosya muemuydu onuda indirebilirsin oyuna eklemeye çalıştığın özellik dosyada yok ise onu senin ekleme şansın yok o aradığın özellikleri taşıyan başka dosyalar bulman gerek sana tavsiyem fazla alışılmışın dışına çıkma farklı ve değişik özellikleri ancak programcılar ekleyebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.