Şimdi Ara

DS 7 SUV 2017 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
350
Cevap
19
Favori
60.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, Kuga aracımı sattıktan sonra 1.5 dizel DS7 alma arefesindeyim. Takip ettiğim kadarı ile en dolusu opera. Sahibindene baktığım zaman her sene makyaj yemiş gibi görünüyor. Son makyajlı kasayı almak istediğimden dolayı en son tasarım değişikliği ne zaman olduğu hakkında bilgi verebilir misiniz?

• kadir_yilmaz kullanıcısına yanıt

DS7 sadece 1 makyaj gördü (2022). Farkı en kolay ön ızgara ve led tasarımlarından görebilrisiniz.

Dizel yerine 1.6 225p saf benzinli modeli tavsiye ederim şiddetle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 24 Ocak 2025; 8:30:42 >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Aklımızda hep dizel az yakar çok kaçar mantığı olduğu için ya dizel ya hibrit almayı düşünüyorum. Hibritlere bütçem yetmediği için eledim. 2022 model ve üstü benzinli modellerine de bakacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadir_yilmaz kullanıcısına yanıt
    Şehir efsanesi bilgi :)
    1.5 dizel 1.6 saf benzin ile özellikle performans isterseniz benzer tuketiyor.
    1.6 da 8. 2 lt uzun dönem İstanbul şehir içi ortalamam var..
    Ve 1.6 benzinli den sonra 1.5 dizel test edin, direk 1.6 yi alıp gidersiniz :)
    DS7 için 2.5 dizel 130hp zayıf..
    Evet araç gidiyor mu gidigor ama bu araca o motor anlamsız.. Yakıt tüketim farkı da dediğim gibi dağlar değil.
    Ve o keyifi değişmem. Gürültü ses vs açısından, bakım aralığı açısından da benzinli avantajlı..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiLaLo

Arkadaşlar

TİGUAN

2023 6.000-10.000 KM arası Tiguan R-line mı ( neredeyse 0 )

biraz daha kassam kendimi içi full siyah deri olan model alabilirim 100-150 Bin TL

150 bg - 0-100 KM - 9 Sn

CUPRA

2020-2021 60.000-100.000 KM arası Eski kasa makyajsız Ds7 Mi

225 bg - 0-100 KM - 8.9 Sn

MERCEDES

2020- 50.000-100.000 KM arası GLB 200 Amg makyajsız kasa

163 bg - 0-100 KM 9.1 Sn

Hepsi hemen hemen 2.000.00-2.400.00 Tl arası bandında alınabiliniyor.

Tarafsız cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar

hangi yönde tercih yapılmalı

Yok mu bir fikri olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LiLaLo kullanıcısına yanıt

Diğer konuda da öneri yaptım.

2 milyon üstü para varsa alınacak en iyi araç tonale plug in hibrit

Ds7 zaten burada saydığınız araçlarla aynı klasmanda değil,temiz servis bakımlı birşey bulabiliyorsaniz ve yürütecek güç de varsa alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 25 Ocak 2025; 17:50:0 >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

Affınıza sığınarak,

DS7 bu saydığım araçlar ile aynı klasman da değil mi...?

Birde "yürütecek güç de varsa" ile tam olarak neyi kaydettiniz...?

Ds7 premium niş bir araç.

Kasko,servis bakım ücreti gibi kalemler diğerlerinden yüksek çıkabilecektir.

Örneğin glb deki motor Renault,çupra Tiguan zaten vag grubu.

ustanız varsa sanayiye sokarsıniz bu araçları.

ama ds7 öyle değil.

Bu ds7 yi kötü yapmaz elbette,çok kaliteli şık bir araç,imkan varsa alın geçin

• en1gma kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi almak mesele değil, sonrası 😅

Bu ara ds7 eski ön face mi yoksa yeni facelift mi daha şık duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiLaLo -- 27 Ocak 2025; 23:20:5 >

DS in standart bakım tutarları 3008 den çok farklı değil. Fark var ama "woow"denecek düzeyde değil. Parça fiyatları da yine PSA grubuyla haliyle paralel.

1.6 benzinli için bakım aralığı 20bin KM bu da bir avantaj. Kasko tarafında markaya özel bir fark bulunmuyor

Cupra ile Tiguan DS7 ile aynı segmentte değil. Cupra premium bir marka değil, VW nin sportif yüze sahip markası. Konfor düşük, çok sert bir sürüşü var. Tiguan yıllar içinde kaliteyi düşürdü, özellike iç mekan kalitesi eski tiguandan çok uzak. tasarım olarak 20 yıldır değişmiyor diyebiliriz (yan yana koyup bir bakın :) . Orta konsola çift taraflı bantla tablet yapıştırıp 2024 model diye tanıttılar desek yeri var. Kötü araç değil ama KESİNLİKLE PARASININ ARACI DEĞİL. 500K fazlası var minimum. Piyasa aracıdır ama alıcısı her zaman vardır. VW olsun taştan olsun diyenler hep olacaktır. BU nokta sizin için önemliyse tercih edilebilir.

GBL bence bir mercedes değil. Tasarım görecelidir ama özellikle dobloya benzer C sutunu ve bagaj tasarımı işi bozuyor. Motor renault.

Karoq ve Austral kullandım onlarda hiç böyle bir his yok

Serviste arka uzun kol değişti yeni hala aynı sorun var lastik ve rot balansa baktıracağım tekrar düselmezse vedalaşacağım Ds ile

• perfect0061 kullanıcısına yanıt
    Görmeden bir şey söylemem zor. Aracınıza özel bir sıkıntı olabilir tabi, insan yapısı.
    Zira bu araçla 60km/h hızla savuran (csuv), s viraja 75 ile çok rahat girebiliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Virajda falan hiç sıkıntı yok 30 km nin üzerinde cukura girince savuruyor , güvenlik olarak sıkıntı yaşanmıyor ama psikolojik olarak kötü bir his

• Arkadaşlar merhaba, 2022 daha doğrusu 1.6 225 HP donanım broşürü bulamadım, mevcut mudur. Bunların hangi paketinde otoyol otonom sürüş ve aktif süspansiyon var merak ediyorum.

• absfr A kullanıcısına yanıt

bu ikisi sadece opera pakette var ama tam aktif süspansiyon değil,

yolu tarayarak ayarladığını iddia eden ama çok sınırlı bir etki yapan sistem var,

• Herkese Merhabalar,

Yaklaşık 1 aydır peugeot ve DS7 bakıyorum. Paketleri ile ilgili net bir bilgi, Hangi motor seçeneğinin daha sorunsuz olduğu gibi bilgilere ulaşmak çok zor. Özellikle 1 yıl üzeri kullananlardan yorum bekliyorum. 3 araç arasında seçim yapacağım;

Peugeot 508 2024 1.5 BHDI GT, Peugeot 5008 1.5BHDI GT, DS7 1.5 BHDI

İlk tercihim SUV, 5008 biraz fazla büyük. 3008 önerenler oldu onunda iç hacmi çok dar geliyor göze. DS7 bu ikisi arasında gibi görünüyor. Motor ve şanzuman seçeneği aynı.

Benim merak ettiğim. Aracı uzaktan çalıştırma var mı? Günlük işe gidip geliyorum 20 KM. Sabahları evden inmeden araç ısınsın camda buğuyu çözsün istiyorum. Araştırdığımda hiç bir bilgi bulamadım. Forumda dizel yerine benzinli tercih edin denilmiş. Bunun özel bir sebebi var mıdır? 2023 Dizel seçeneği 1800 - 1900 aralığındayken 2023 Hybrid seçeneği 2500 - 2900 aralığına çıkıyor.

Bir de DS7 stop lambasının su alması ile ilgili çok fazla yorum var internette. Bu eski modellerinde mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrserkaan42 -- 28 Şubat 2025; 12:7:58 >

• mrserkaan42 M kullanıcısına yanıt

Merhaba,

uzaktan çalıştırma opera pakette bile yok (ama Chery de var :) )

3 sene oldu herhangi bir sorun yaşamadık,

servis ücretleri gereksiz pahalı, km yapmadık ama 3. yıl bakımı 17 bin TL istediler ama peugeot bakımı yapan çoğu özel serviste 4 bin civarına bakım yaptırılıyor,

kesinlikle benzinli tercih edilmeli ama bu DS7 'ye özel değil, premium araçlar dizel olmamalı bence, ds7 özelinde ise ikisi arasında çok güç ve çekiş farkı var

• mrserkaan42 M kullanıcısına yanıt
    Dizel 1.5 olanlarda düşük de olsa adblue problemi yaşanabiliyor ben iki tane dizel 3008 sahibi oldum 80bin kmye kadar kullandım bir problem yaşamadım öte yandan benzinli motoru gerçekten iyi ds7 gibi bir araca bineceksem bu motoru tercih ederdim
    Bahsettiğiniz rakamlarda yeni kasa 3008 de alınabiliyor 1.2 hybrid motor ile tercih edilebilir dizel ile aynı yakar bayiden mutlaka fiyat alın ciddi indirim yapabiliyorlar benim tercihim yeni kasa 3008 1.2 hybrid olurdu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. @Mand1ra_Hekimi @The_BUTZ. DS7 servisi ile de görüştüm. 2023 DS7 Opera yla 508 GT arasındayım şuan. 508 GT nin iç tasarımı çok hoşuma gitti. Genel olarak 1.2 Puretech motorlarda Triger sorunu ve birkaç kronik olduğu çok fazla paylaşılıyor. Bu sebeple direk elemiştim. Dizel konusunda Adblue dışında bir kronik duymadım. Adblue iptal ettirince hiç sıkıntı kalmıyor deniliyor. Bildiğiniz farklı bir durum mu var? Dizel neden tercih etmemeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrserkaan42 -- 28 Şubat 2025; 15:8:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.