< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
DS 7 SUV 2017 (17. sayfa)

-
-
1.6 Puretech 225 beygir bu motor 1.6 hacminde Stellantis grubunun en iyi motoru. Ben şahsen bu motor için tercih ettim DS7 benzinliyi.
300 tork veriyor bu motor aynı dizel motor gibi. O yüzden dizel almanıza gerek yok bence de.
Maalesef DS artık bu motoru getirmiyor. O yüzden yeni hibrit modelleri ben olsam almazdım hibritler sorun çıkarabilir bence bir araba ya tam benzinli-dizel olacak ya da tam elektrikli. Hibritler arada kalıyor ve bir sürü ekstra parça var araçta, arıza yapması da olası. Sikayetvar'a bakın hibrit araçlar ile ilgili bir sürü sikayet görürsünüz.
Bir tek bu motor ile DS, ZF şanzıman kullansaymış çok süper bir şey olurdu, gidişi falan efsane olurdu arabanın. EAT8 bana göre ZF şanzımandan bir tık aşağıda kalıyor konfor-performans olarak.
-
@urunguu Hocam, teşekkürler yorum için. Arada fiyat farkı çok var. 20 -30 k km dizel 1850, 1900 civarına bulunabiliyor iken; Benzinli olanlar 2500 , 2800 aralığında. İlk tercih sebebim buydu. EAT8 şanzımanda biraz performans ve konfor kaybı olsada sorunsuzluk yönünden gayet iyi diye duydum. Tabi uzun kullanım yapanlar daha iyi yorumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrserkaan42 -- 3 Mart 2025; 13:21:21 > -
2022 1.6 puretech kullanıcısıyım. Hiç bir sorunum olmadı. Araç ateş ediyor. 130 luk dizel bu aracın hakkı değil. 225 lik puretech bu aracın hakkı.
-
Arkadaşlar 2022 ds7 1.6 puretech benzinli trigeri yağlı kayışmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yağı ne kayışı hocam zincir var o motorda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba ben de 1 ay önce E tense 2022 modelini aldım ve sizinki kadar olmasa da arkadan belirgin kayma hissediyorum bozuk yollarda bişey bulabildiniz mi acaba ?
-
Merhaba , 2 ay önce servise gittim tekrar , yol testi yaptık beraber amartsör ve amartsör sensörlerimde sorun olduğunu söylediler , garantiden değişimi yapılması için parça bekliyorum hala .
Garanti kapsamında işlem yapılmasına sevindim. çözümlenir inşallah kısa sürede.
-
Herkese selamlar.
Ben de yaklaşık 2 milyon civarına araç alma arifesindeyim.
2023 yeni kasa 1.5 dizel performans line DS7 ile 2020 model 1.6 lt 300 hp opera eski kasa arasında kaldım.
Diğer seçenek olarak da yine 1,6-1,7 milyon civarına DS4 alarak bir miktar nakit de tutabilirim.
Özellikle 4x4 300 hp deneyimi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. Dikkat etmem gereken herhangi bir husus var mıdır acaba.
Bir de yedek parça anlamında sıkıntı yaşayan oldu mu acaba.
Şimdiden teşekkür ederim.
-
Garanti kapsamına aldılar , yardımların için tekrardan teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sevindim.. Rica ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhabalar ds7 almayı düşünüyorum ama 2.elde satışı korkutuyor hiç mi piyasası yok 2.elde
DS piyasa aracı değildir. bilen alır kullanır. piyasası kendince var. corolla, qashai tiguan gibi bir piyasa beklentiniz var ve kısa süreli al sat düşünğyrsanız DS markası sizin için uygun olmaz. Alıp kullanacağım derseniz tercih edin.
-
Acquiles verdiğin tüm bilgi ve aktarımlar için çok teşekkürler size. Bugün itibariyle DS7 225 Hybrid modelini bende aldım. Özelden çok sık boğaz ettim, hakkınızı helal edin.
Astra malum piyasa arabası, 2020 de ilana koydum 40 gün durdu, herkes ölücüydü. Sattık 2.ilan süresinde. Sonra 3008 aldık, yeni ilana koydum, ialan bitmesine 2-3 gün kala ancak satıldı. Yıllar önce Alfam vardı, herkes alma satamazsın elinde kalır zarar edersin vs dedi. İlanın 2.günü sattım. Benim bu konularda bakış açım şu, malum bu ülkede saçma bir kültür var, hak etmeyen arabalar binlerce durur, sonra herkes kırdırmak için alır satar, önüne gelen kullanır o aracı. Özel arabalar evet bilinir belki ama korkar almazlar, gider kötüsünü alırlar, o zevki hiç tadamazlar. O aracıda bileni alır, anında alır. Eğer siz aracınıza güzel bakarsanız mutlaka o arabaya sizin kadar değer verecek biri gelir, çok pazarlık olmaz istediğiniz rakama da satar gidersiniz.
3008 ilanda 2000 küsür vardı, DS dizel hariç diğerleri sadece 120.. Elbet bu arabayı alacak birileri var. Bence bu araçların 2.ellerinin satılması çok daha kolay, yeterki düzgün bakılsın, bileni satsın, bileni elbet alacaktır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hayırlı olsun.
Aynen öyle. Satılık çok olunca alternatif çok oluyor ve satmak aslında kolaylsmiyor çünkü çok arz var. Alıcı, çok detay bakıp diğer aracı tercih ediyor (1 çizik eksik, 500km düşük vs).
Her araç satılır.
10 yaşında ssyangong bilr satılıyor Bugün. Ya da toros.. Elde kalmaz her malın alıcısı var..
Piyasa işi yapanlar, galerici vs sirkülasyonu çok ve Kar marjı yüksek araca bakar.. Böyle bir amaç varsa alınacak modeller bellidir..
Ama kullanmak ise kriterler farkli olmali.
İkinci eli hiç bir aracimda dert etmedim hepsini de 2 hafta içinde sorunsuz sattım. Elden çıkarayım diye ekstra bir zarar da etmedim..
Bu biraz bizim milletin paranoyasi oldu..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler , herkesin gönlüne göre olsun inşallah. Hocam İstanbul Anadolu yakasında yetkili servis kimi tavsiye edersiniz acaba? Bilen deneyimliyen kişilerde yazarsa, faydalı bir içerik olmuş olur. 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X