Şimdi Ara

Druid: Moonkin form

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben lv 48 ım ve param cok az var suan cad formunda kasıyorum acaba dıyorum boomkın olsam daha serı kasarmıyım mesela 55 e kadar moonkın ol 55 de tekar cad ol felan gıbı taktıkler verırmısınız vey boyle devam et gerek yok gıbı tecrubelı arkadaslar yardımcı olursa sevınırım herkeze ıyı oyunlar

• UP
  • lvl 50 de mangle geliyo dayan mangle cok super bi atak bazı lvllerde shared vurur gibi önden vuruyosun mangleyi alıncası rahatlıyacaksın boomkin olarak lvl kasmak aslında mantıklı ama cloth giyme gereksinimi duyup druidin asıl farkını kaybedebilirsin bookinin en buyuk ozelliklerindne biriside armorudur cunku bence feral takıl ama boomkin gercekten cok eğlenceli.
  • feral devam etmeni tavsiye ederim manan bitince su içme ihtiyacı we suya para werme gereksinimi fln bence hiç ugraşmadan feral olarak 70e doğru emin adımlarla ilerle sen =)
  • tmm arkadaslar cok sagolun feral a devam ozaman :D
  • Aslanda cok dmg yiyorsun ve sık sık formdan cıkıp heal basman gerekiyor.. buda cok vakit kaybı.. birde bir kac mob aynı anda dalınca geberme ihtimalin cok yüksek.. Bence moonkine dön.. mobların cogunun vurdugu gıdıklıyor.. birde cok gelen oldumu kökle baglarsın bir kacını .. sonra sırayla kesersin..
    moonfire, insect swarm.. birde wrath atınca kendilignden ölüyorlar
  • bende aynı karmaşa içindeyim dostum :) 42 durum var. ve moonkin formunu inanılmaz merak ediyorum..içimde bir mage yatıyo :P
    ben 45te balance olup 50 ye kadar (manghle açılana ) kadar balance gidicem..

en büyük sıkıntı bu lvl lede magic spell veren deri kıyafet bulunmaması..bu yüaden mecburen cloth giymek zorundayız. ben şimdiden setimi hazırladım 45 lvl beklyorum..neden 45 dersen şu an üzerimdeki feral ve tank gear ım çok güzel :) biraz tadını çıkartıyorum..

monnkin mob kesemde ferale göre daha avantajlı ama tek sıkıntısı iki 3 mobtan sonra durup mana içmesi.. mana olayının olmaması feralı üstün kılıyo.. ama ben zaten bir mage arkadaşımla birlikte kasıyorum..onu için bir mb yapıcaz.. bu yüzden sorun olmicak:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kotumuren -- 24 Ocak 2008; 16:14:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior stat point
    19 yıl önce açıldı
    Warlock Talents(Türkçe)
    18 yıl önce açıldı
    WOW WOTLK PRE 1 LVL FIREMAW ALLY
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her forumu her sekıldeoynadım..çıkan sonuç:Feral FtW(level ıcın)
  • lvl almak için elbette feral talent en iyisidir. lvl almak sadece farm yapmaktan geçmez, feral druid hızı, gelişmiş gizlenme özelliği ayı formunda çok yüksek armoru ve cat formunda çok yüksek ap si ile lvl kasmak için çok avantajlıdır.

Kalkıp heal atmak çok uzun sürüyor diyen arkadaşlar druid kasmasınlar çünkü druidin özünde bir numaralı temel özelliği shapeshiftingdir, bunu yapamayan biri druid asla başarılı olamaz ne olursa olsun (resto balance feral vs), pvp dede pve dede bir druid olarak sürekli shapeshiftinh yapmak zorundasınız ve zamanlamada çok iyi olmalı.

Moonkini ilerde pve yaparken raidlerde kullanabilirsin, ranged dps olarak ve raiddeki diğer casterları auranla coşturmak için. Tabii guildin moonkinin değerini kavrayabilecek kadar tecrübeli bir guildse..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.