Şimdi Ara

Drop hack aşırı yaygınlaştı-Neden bu oyunu hala oynuyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Plat 1 de her 2 oyundan 1inde ddos atılıyor.Lose alcağı her maça ddos atıp win alan insanlar mecvut kaç kere diamond seri maçımda ddos yiyip kaybettim veya oyun yokoldu bilemiyorum,Ddos ile oyun düşürme olayı sezon 2de çıktı ama bilen çok azdı şimdi önüne gelen atıyor. Artık bıkkınlık geldiği için bende yapmaya karar verdim.Yapması çok basit 1 program indirip lolün dosyasının içnie atıp oyuna girip çalıştırıyorsunuz herkes yapabilir.İşin garibi milyon dolarlar dönen bir oyunda bu hilenin kapanamaması tamamen beceriksizliktir.Datamı eski gerekirse yeniden yazıcaksın.Gerekirse oyunu tamamen 0'layıp yeni launcher+data sistemine geçiceksin.Oyunda güvenlik sistemi bile yok.Dosyalar çok rahat değiştirilebiliyor.Ban bile atılmıyor bunu kullananlara.Elbet toplu bir ban wawe gelecektir ama işe yaramıcak.Bugün smurf kasmaya başladım ban atılcağı zaman ıp ban olarak atılacaktır birde modem aldım ayrı bir internette aldım.Smurf hesapta sadece 2.modem ve 2.internetimden oynayacağım.Böylece bandan sadece smurf hesabım etkilenecek.Smurfu 30 yapınca rankta kaybettiğim her maçı düşürücem.

Size önerim oyunu bırakın.Alternatif olarak heroes of the storm,dota2,cs go takılın.Lolün sonu knight online ile aynı olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 4 Ağustos 2015; 20:12:06 >

• tmm canım
  • Senin gibi zihniyete sahip sincaplar yuzunden server batiyor zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen de şu oyunu bir bırakamadın gitti.
  • hiç başıma gelmedi yaw he he + blok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın qq

• bugun dia seri macimda geldi ama oyun bir turlu kaybolmadi 40-50 dk sonra girdik 25. dakkaydi midden yardık ama biz iki kişiyken onlar 5 kisiydi.o kadar kufur yedik biz attik diye.cok buyuk beddualar ediyorum bu hileyi kullananlara.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ruslar CS:GO ya Neden giriyor ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir de Ban wave saçmalığı Nedir? Benim oyunum Günlerce çip olmuş azap çekmişim, sen bunu atan kâmilleri banlasan ne olur?
    Diye sorarlar adama. Bıraktım oyunu 20 gündür girmiyorum RP yatırmıyorum. Zaten online oyunları bitiren hep önüne geçilmeyen hileler olmuştur

• çok çöpsün.
  • sonuç?

• Ben bıraktım en bayramın 2. Günü oynadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gold5555.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.