Şimdi Ara

Drone kiralama işine girmek istiyorum tutar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi şu an drone çekimleri meşhur olmuş durumda şirket binaları,etkinlikler,düğünler,inşaatlar havadan çekiliyor ve bu işi yapanlar yüklü miktarda para alıyorlar İstanbulda 15-20 dakikalık çekime 1000-1500 Tl gibi bir fiyat çekiyorlar. İzmir'de bu işi yapmak istiyorum ve Dji Phantom 3 veya 4 ile başlamayı planlıyorum sizce bu işin İzmir'de tutma şansı var mı?

• Tatil yerlerinde tutabilir aslında.
    Kaydırak yaparken adamı tepeden görüntülersin filan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident Of Poseidon

Tatil yerlerinde tutabilir aslında.
    Kaydırak yaparken adamı tepeden görüntülersin filan.

Bende öyle düşünüyorum İzmir'de okuduğum için kış sezonunda İzmir'de yapıp yaz sezonunda tatil bölgelerine gidebilirim.İzmir'de de düğün vs. gibi küçük organizasyonları uygun fiyatlara çekerek işi büyütebileceğimi düşünüyorum.Çekim başı 1000-1500 tl gibi bir para beklemiyorum açıkçası 500 tl civarı bir parayı düğün sahipleri böyle bir çekime verir sanırım Aşağıda örnek bir video var bir sitede okudugum kadarıyla 15 dakikalık çekime 1250 tl istemişler.

Edit: Direk gidip kendi işimi yapayım da demiyorum mesela organizasyon şirketlerine gitsem böyle böyle bir imkanım var desem ilgilenen olduğunda onlar da iletişime geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 9 Ağustos 2016; 2:22:45 >

• Ticari dronelarin fiyatlari cok yuksek, 15-20 dakika bir droneu havada tutabilmek basli basina mesele. Shgmnim dronelarla ilgili kararini bir okuyun derim, artik ucurma isi kolay bir olay degil ne yazik ki. (Dronelarla ilgili ticarete shgm karari sonrasi girememis biri olarak yaziyorum :) )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

Ticari dronelarin fiyatlari cok yuksek, 15-20 dakika bir droneu havada tutabilmek basli basina mesele. Shgmnim dronelarla ilgili kararini bir okuyun derim, artik ucurma isi kolay bir olay degil ne yazik ki. (Dronelarla ilgili ticarete shgm karari sonrasi girememis biri olarak yaziyorum :) )

Hocam SHGM'nin mevzuaıtını okudum fakat çok kısıtlayıcı bir şey göremedim sadece ticari uçuşlar için eğitim olması gerektiği kısmı var. Ve ben bu işi kendi başıma da yapmak istemiyorum dediğim gibi organizasyon şirketleri ile bağlantı kurarak yapılabileceğini düşünüyorum. Bu işi yapan çoğu kişi Dji phantom 4'ten üstünü kullanmıyor onun da fiyatı 5000 tl gibi ancak phantom 3 4k ile de başlanabilir diye düşünüyorum. Neden vazgeçtiniz anlatabilir misiniz araştırmaya yeni yeni başladığım için gözümden kaçan şeyler olabilir

• Bilgisi olan kişiler yardımcı olursa sevinirim
  • Merhaba, konu eski ama okuyanlara faydası olabilir.
    Ben Manisa'da Drone kiralama ve çekim hizmeti yapıyorum. İşler güzel fakat SGHM izin vermiyor o konu çok sıkıntılı olabiliyor. Çok dikkat etmeniz gerekiyor. Malum cezalarda çok fazla arttı. İletişim için: cemilyasin@hotmail.com.tr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sevdiğim bi arkadaşım yapıyor hocam bu işi. Gidiyo düğüne 1,2 saatte 250,500 alıp geliyo. Bide video işlerse montaj VS ücret artıyor. Bende olsa bitane bende gidicektim bu yaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.