Şimdi Ara

DRONE ALIYORUM... (2500 lira biriktirdim emin adımlarla devam) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam valla normalde heisenberg haklı para alınmaz arkadaşlar ara ara depo doldurur. Sen her türlü o arabayla gitmicen mi? Burada yağın balatanın hesabını yapma kardeş. 5klık dron kiraya mı verilir kardeşim kendine bi 300-400 liralık yap öğren bi iyice ondan sonra dji falan alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş insaf be bizde Kırıkkalede okuyoruz es turizm vs aylık servise kayıt olanlara gidiş geliş 15 tl civarı alıyorlar

Bölüm neydi bu arada ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Kardeş insaf be bizde Kırıkkalede okuyoruz es turizm vs aylık servise kayıt olanlara gidiş geliş 15 tl civarı alıyorlar

Bölüm neydi bu arada ?

ilk yıl servisle geldik gittik hiç 15 falan görmedik valla :D

a kapısına yeni bi yer falan yapılmış diyorlar bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Arkadaşlarınla beraber arabayla gidip aracın yaktığından daha fazla ücret alıyorsun demek.İşte arkadaş gibi arkadaş.Herkesin uzak durması gereken bir tip.

Hocam neden olmasın ki. Ben hiçbir zaman para almam ama bence yapana da bir şey diyemeyiz. Geçen aracın baskı balata sistemini değiştirdim 500 lira tuttu, evlat acısı gibi.

Sonuçta araç sanayide bakımdayken parasını arkadaşları düşünmeyecek

Not: Drone almaktansa kendi yapmak çok daha mantıklı. Ayrıca Drone'u kiralamayı tavsiye etmem bataryasının belli bir ömrü var 300-400 dolum gibi.

Benim almanyada bi isim var citi abi götürebilirmisin

• Ben yeni yapılan kykda kalıyorum ama Anakaradan gel-git yapan arkadaşlar arasında muhabbeti geçtiydi aylık tarife indirimli vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Arkadaşlarınla beraber arabayla gidip aracın yaktığından daha fazla ücret alıyorsun demek.İşte arkadaş gibi arkadaş.Herkesin uzak durması gereken bir tip.

Hocam neden olmasın ki. Ben hiçbir zaman para almam ama bence yapana da bir şey diyemeyiz. Geçen aracın baskı balata sistemini değiştirdim 500 lira tuttu, evlat acısı gibi.

Sonuçta araç sanayide bakımdayken parasını arkadaşları düşünmeyecek

Not: Drone almaktansa kendi yapmak çok daha mantıklı. Ayrıca Drone'u kiralamayı tavsiye etmem bataryasının belli bir ömrü var 300-400 dolum gibi.

Yaw siti kaç on binde değiştiriliyor baskı balatasi sende allasen.Benim tepkim arkadaşın kendisinin gittiği yere arkadaşlarını da yanında götürürken bundan kâr etmesi.Benzin ücretini alırsın tamam eyvallah ta günlük 25 lira cebine kaldığını söylemesi tepki göstermeme sebep oldu.Neyse diyeceklerimi dedim kalın sağlıcakla.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.T.O.M.

Dostum boyle şekil bir drone olsun diyorsan bir şey diyemem. Ama uçsun yeter (nefes alsin yeter pampa ) diyorsan kendin yap derim. Kamera falan da takarsın güzel olur

sorunsuz bir cihaz ve kullanımından haz alacağım bir cihaz arıyoum :D 4k da çeksin diye profesyonel modelini alacağım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Ben yeni yapılan kykda kalıyorum ama Anakaradan gel-git yapan arkadaşlar arasında muhabbeti geçtiydi aylık tarife indirimli vs...

yeni kyk mı yapıldı :D düşün yenişehirle o kadar alakam yok :D
  • Kendin yapsana. 2000 liraya çok güzel bir drone toplayabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Kendin yapsana. 2000 liraya çok güzel bir drone toplayabilirsin

bu drone işi bu kadar ilerledi mi ya
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    hobbyking.com 'a bak. Neler var neler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

quote:

Dostum boyle şekil bir drone olsun diyorsan bir şey diyemem. Ama uçsun yeter (nefes alsin yeter pampa ) diyorsan kendin yap derim. Kamera falan da takarsın güzel olur

sorunsuz bir cihaz ve kullanımından haz alacağım bir cihaz arıyoum :D 4k da çeksin diye profesyonel modelini alacağım :D

O zaman kolay gelsin hocam

Ama bence kiralama işini falan boşverin. Bir şey gelir başına falan diye söylüyorum. Madem vereceksiniz 5 milyarı kullanabildiğiniz kadar kullanın Hatta görsellerde gördüğüm kadarı ile kamerası var onun. Cidden çok ilginç kareler yakalanabilir o cihaz ile.

zaten kiralama şuan için sadece küçük bir fikir :D bakalım bi alalım da karar veririz duruma göre :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

35 yakan arabaya 60 lira yakıt parası veren o 3 arkadaşının kafasına tüküreyim

Arabanız var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gigabyte -- 3 Şubat 2016; 12:35:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtx_750ti

quote:

Arabanız var mı?

sonunda beni anlayabilecek birileri :D allahım şükürler olsun
  • Hangi bölüm bende kırıkkaledeyim beni de alsana ama 20 lira vermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mercuricall

Hangi bölüm bende kırıkkaledeyim beni de alsana ama 20 lira vermem

gerek yok
  • quote:

quote:

gerek yok

20 lira verip arabana binmem senin merak etme ayrıca nasıl arkadaşsan bari 10 ar lira alda hayır duası al üstüne.
  • quote:

quote:

quote:

gerek yok

20 lira verip arabana binmem senin merak etme ayrıca nasıl arkadaşsan bari 10 ar lira alda hayır duası al üstüne.

işine bak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

gerek yok

işine bak.

Bakmazsam ne olacak drone alacakmış peh

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gtx_750ti

quote:

Arabanız var mı?

sonunda beni anlayabilecek birileri :D allahım şükürler olsun

Hala arabaya takılmışlar,bırak hacı sen anlamaz bunlar arabanın sadece yakıt masrafı var sanıyorlar benimde öyle çok arkadaşım vardı.Masraflarını burda atıp tutanlara yazsan ağzı açık kalır.
    Bu arada aynı arabalarımız benimkide era.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.