Şimdi Ara

DRONE ALIYORUM... (2500 lira biriktirdim emin adımlarla devam) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gtx_750ti

quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

35 yakan arabaya 60 lira yakıt parası veren o 3 arkadaşının kafasına tüküreyim

Arabanız var mı?

sonunda beni anlayabilecek birileri :D allahım şükürler olsun

Hala arabaya takılmışlar,bırak hacı sen anlamaz bunlar arabanın sadece yakıt masrafı var sanıyorlar benimde öyle çok arkadaşım vardı.Masraflarını burda atıp tutanlara yazsan ağzı açık kalır.
    Bu arada aynı arabalarımız benimkide era.

turboyu yaptırdık geçen 1800 lira tuttu :D

sigorta yaptırdık 500 lira.

yağ değiştirdik turbodan hemen önce 120 lira.

vergisi geldi geçti bu ay 250 lira ilk taksit.

baktığında dönemde 1250 lira kalıyorsa bir de yukarıdaki masraflara bak. daha cezaları falan saymıyorum bile hocam... olur mu ya bedava götüreyim hayır dua önemli.

• jizzy quatily kullanıcısına yanıt
    Turbo o kadar tutuyor mu?

Ötme var biraz bunda birine gösterdim daha idare eder dedi.Eylül gibi yaptırmayı düşünüyorum.Bana sıfırı 1200 liraya takarım demişti.
  • quote:

Turbo o kadar tutuyor mu?

Ötme var biraz bunda birine gösterdim daha idare eder dedi.Eylül gibi yaptırmayı düşünüyorum.Bana sıfırı 1200 liraya takarım demişti.

patlattık valla biz ondan öyle olmuş olabilir :(
  • Bende var drone 4 dolara aldım Eachine h8 mini. Valla fena uçuyor. Bence drone a o kadar para verme, hevesi geçiyor insanın :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet hemde kilometrede 40 kuruş yakıyor
  • Hawaii kullanıcısına yanıt
    Araç nedir?
  • Sigorta fiyatı tavan yapmışken bakım masraflarını yazmicam.
    tek gideri yakıt olarak hesaplıyorsan drone'la filan uğraşma, direk turizm firması filan kur sen, 3-5 yıla köşe olursun..
    Altındaki şey kul yapımı bir makine, nerde ne zaman arıza vereceği hiç belli olmaz, neyse hayırlısı olsun, ciroyu arttırıp 5-6 yıla 2,3 drone daha eklersin sen filona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Sigorta fiyatı tavan yapmışken bakım masraflarını yazmicam.
    tek gideri yakıt olarak hesaplıyorsan drone'la filan uğraşma, direk turizm firması filan kur sen, 3-5 yıla köşe olursun..
    Altındaki şey kul yapımı bir makine, nerde ne zaman arıza vereceği hiç belli olmaz, neyse hayırlısı olsun, ciroyu arttırıp 5-6 yıla 2,3 drone daha eklersin sen filona.

yoo hocam sen yanlış anladın :D

aksine birçok masraf olduğunu yukarıda yazdım. onları babam karşılıyor sorun yok yani.
  • Şimdilik almam zor ama benim de ilgim var bu ürüne. Piyangodan felan para çıksa keşke, Inspire 1 ve iPad mini alıp sağda solda çekim yapmak istiyorum.
  • Bence anlık bir hevesle bu işe kalkışmışsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Videonun tutorial kısmını biraz izledim çok beğendim zaten ilgim var böyle şeylere

Benimde helikopterim var 40tl ye almıştım bi kaç yıl önce. Bozulduğunda kendim tamir ettim. Sonra bir gün tepki vermeyi bıraktı ne oldu anlamadım. Tüm parçaları kontrol ettim sorunsuz görünüyor sadece bataryası biraz şişmiş gibiydi. Bu konuda fikri olan varsa bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Bence anlık bir hevesle bu işe kalkışmışsınız.

2-3 aydır düşünüyorum aslında :D ama yeni böyle bir plan yapma fırsatım oldu. Çok iyi çekimler yapabileceğimi ve bana zevk vereceğini düşünüyorum...

şimdiden 12-13 tane mekan ayarladım bile kafamda çekim yapabileceğim.
  • sorento
  • Bu kadar hesapla aylarca ugrasma, 1500'e sana sifir DJI Phantom 3 Standart satiyim...

• O kadar parayı phantom'a vermene gerek yok. Chersoon cx20 al. Aynısı. Fiyatı da kargo dahil 240 euro. Ben aldım. Süper.

• Bekara karı boşamak kolay

Para alacaksın tabiki. İsteyen toplu taşımayı tercih eder. Kimseye silah dayamıyorsun. Kaldı ki arabanın hışırı çıktığında kimse elini taşın altına atmaz. 20 liraya dünyayı satın alacaklarını sanıyorlar.

• Benimde Drone'lara merakım var, inşallah bir gün alırım. Sizin bahsettiğiniz model şu değil mi? Niye 5500 TL biriktireceksiniz ki?

http://store.dji.com/product/phantom-3-professional?site=brandsite&from=buy_now_bar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR-Ilker

Benimde Drone'lara merakım var, inşallah bir gün alırım. Sizin bahsettiğiniz model şu değil mi? Niye 5500 TL biriktireceksiniz ki?

http://store.dji.com/product/phantom-3-professional?site=brandsite&from=buy_now_bar

4400 civarına kadar iniyor sanırım ama ben 5500ü hedef olarak koymuştum :D artana pil alırız diye :D

hem şimdi 4 tanıtılmış :D güzel bir yazı buldum onu okuyorum şuan :D

http://teknoliste.com/yeni-dji-phantom-4un-birbirinden-muhtesem-5-ozelligi/

• Drone napcan?

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Drone napcan?

uçurcam :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.