Bildirim
Drogba KAP'ta (4. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
1-Fernando Néstor MUSLERA~2-Mariano~3-Maicon~4-Serdar AZİZ~5-Ahmet Çalık~6-Tolga CİĞERCİ~7-Yasin ÖZTEKİN~8-Selçuk İNAN~9-Eren DERDİYOK~
10-Younes BELHANDA~14-Martin LINNES~17-Emrah BAŞSAN~18-Bafétimbi GOMIS~
20-Badou N'DIAYE~23-Lionel CAROLE~24-Garry RODRIGUES~25-Fernando Francisco REGES~28-Koray GÜNTER~89-Sofiane Feghouli ~ -
Başganım benim bee
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
en az 2-3 sene yuruyerek oynar burda.. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: calibrane
Forvetteki rekabeti gör sen şimdi.
Selçuktan Amrabat'a bir top. amrabattan sneijder'e sneijderden orta elmander indirdi. burak vurdu. dönen top drogba ve gooolll.
Burak Elmander Drogba anca 2-0 maglupken fln olur.
Ben hâlâ bir umut gelmez diye bekliyorum . Ama gelirse daha önceden de dediğim gibi kıçımı açıp SS koyacam maalesef.
_____________________________ -
schalke taraftar forumuna baktim, adamlar agliyor ya _____________________________ -
-
bu adam her gol sevincinde tribüne koşuyor. burası ingiltere değil ama fazla yanaşmasın tribüne mazallah birisi öper falan _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: @MadMorde
Adam hunharca alıyor korkuyla izliyoruz
hakkaten ya insan noluyor arkadaş diyor bir yandan
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Carrier has arrived
Ben hâlâ bir umut gelmez diye bekliyorum. Ama gelirse daha önceden de dediğim gibi kıçımı açıp SS koyacam maalesef.
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/unal-aysal-taraftarin-istedigi-oluyorSXTVQ42336SXQ_____________________________ -
kop gel karakobra. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: sinus67
schalke taraftar forumuna baktim, adamlar agliyor ya
Link atabilir misin hocam ?
AMK'nin hakkını vermek lazım yine ilk onlar ortaya attı. _____________________________ [color= -
Sow bizde olsa simdiye 80 gol atmistik diyenlerden kurtulacagiz insallah _____________________________ -
Valla ben forma siparişini verdim. Numarası belli olunca da gidip baskı yaptırırım artık :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bi ara Zapatalar vardı şimdi Drogbalar. Hey gidi hey _____________________________ abi yanları 3e vur üstler hafif kısalsın ense kalıyo -
artık fazla bir şey hissetmiyorum, yarın messi geliyor deseler hiç şaşırmam. _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X