Şimdi Ara

'Drogba ile görüşmeler sürüyor' [ NtvSpor ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, NTV Spor’a özel açıklamalarda bulundu. Ergün, Drogba’nın sözleşmesiyle ilgili görüşmelerin sürdüğünü, konunun Chelsea maçından sonra belli olacağını ifade etti.

Sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edilen Drogba hakkında da konuşan Şükrü Ergün, "Drogba için yapılan haberlerin yüzde 98’i gerçeği yansıtmıyor. Başka bir kulüple anlaştığını, tarafların birinden duymadan inanmam. Drogba’yı kadroda tutmayı her takım ister. Şartlar konusunda konuşuyoruz. Ne olup biteceğini göreceğiz" açıklamasını yaptı.

Drogba’nın performasını artırması gerektiğinin altını çizen Ergün, "Özellikle oynamıyor şeklinde yapılan eleştirilere katılmıyorum. Her oyuncu her zaman yüzde yüz oynayamaz. Sonuçta 20 yaşında değil. İlerleyen haftalarda performasının artacağını düşünüyorum" diye konuştu.

• Seneye Drogba bu takımda tutulursa Yönetim çok büyük Yanlış yapmış olur.. Yerine Genç hizli teknik bir futbolcu alınmak Zorunda.. Galatasaray Drogbadan forma olsun reklam geliri olsun alabileceğini aldı ve bitti.. Bize Fişek gibi genç Hızlı teknik bi adam lazim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mancini'nin isteyecegini sanmiyorum insallah istemez. 37 yasinda bir futbolcu seneye katki vermez oyunumuzu bozar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer öyleyse yanlış yaparlar.Daha fazlasına gerek yok Drogba'nın sezon sonunda gitmesi lazım.
  • Piyasa yapmaya çalışıyor diye düşünmek istiyorum. Drogba bize yapması gereken katkıyı yaptı, teşekkür edip yollar ayrılmalı diye düşünüyorum. Seneye 5+0+3 gelmese bile, Mancini'nin farklı oyunculara yöneleceğini sanıyorum. Son dönemdeki performansı cidden ilk geldiğindeki gibi değil. Chelsea maçında aşırı motive olur dedik, neredeyse kaleye şut çekmeden maçı bitirdi.
  • Ben olsam daha fazla kendimi rezil etmem bırakırım, 3-5 milyon kazanacağım diye efsane ünvanıma leke sürmem.. Galatasaray'a bile gelmez, Chelsea'den ayrılınca bırakırdım futbolu. Ne aç gözlü adammış aldığı paralar yetmedi mi..
  • Burak ve umutun olduğu yerde drogba 40 yaşına kadar kalmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son dakika !!! Quaresma KAP'ta
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Al Oumar Niasse`yi işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zirvede bırak işte DD11 hala niye oynuyorsun, paran mı yok var eeee?
  • Max 1 sene daha ve ücretinde indirime gitmesi lazım. Kabul etmezse, sen yoluna ben yoluma hesabı Drogba sayfası da böylece kapanır.
  • Yıllık 8 milyon euro adamı savunmak için "Sonuçta 20 yaşında değil" diyen bir basın sözcümüz var. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

Yahu 20 yaşında değilse, 4 milyon euro imza parası 4 milyon euro da yıllık net maaş neden veriyorsunuz bu adama? Yıllık 8 milyon euro'ya alabileceğin ve Drogba'dan 10 kat daha fazla katkı verecek yüzlerce adam var piyasada. Drogba sayesinde reklam yaptık, doğrudur, tanınırlığımız arttı fakat bu kadar işte. Daha fazlası yok.
  • Yıllık ücreti çok çok fazla yerine Sow ya da Emenike tarzı yırtıcı bitirici çalım atabilen bir forvet lazım , ben olsam Jermain Defoe ya da Adebayor'u alırdım
  • drogbaya laf soyleyenler cldeki basarilarimizin drogba sayesinde oldugunu ne cabuk unuttu ?
    o olmada cl maclarinda sahada top tutacak adam yok. hepsinin eli ayagi birbirine giriyor top gelince.

• fm'de ikinci sezon 2,4 milyon ücret istedi, eğer bu fiyatı kabul edeceksen kal. ayrıca 1 sezon daha rahat oynar, drogba olmayan maçları bilmem izlediniz mi ama takımın tüm sistemi yerle bir oluyor. ha seneye baştan bir düzene geçeceksek tamam da.
  • drogba amerikaya gitmek istiyorr büyük bir ihtiamllle gidiecek
  • Drogba seneye gitmeli.

Balotelli'yi almalıyız. Müthiş olur.
  • kontratını uzatmak gibi bir saçmalığa imza atmazlar umarım.

• Drogba aşığı olarak artik bende gitmesinden yanayım ama sezon sonundan yeni sezona kadar şu takıma Sneijder icin bir sistem düşünülsün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drogba ile sözleşme uzatılmamalı ama şunuda yazmadan edemicem Drogba bu haftada oynamaz belki lig maçında ama ondan sonra performansı artış gösterir bu yıl için dinlendirliyor.

Pardonda siz Burak ve Umut'a güvenip sezona başlarmısınız geçen yıl yaptık gol atamıyorduk karambolden Umut tamamlıyordu Drogba gelince Burak oynamaya başladı şuan istemiyorsa takım için aynı etkiyi yaratacak forvet bulunmak zorunda.
  • Eksileyebilirsiniz fakat Drogba artık bu takımdan gitmeli. Takım gerideyken ilerde savaşacak , macı kurtaracak adam yok.
    Drogba ha oynasın ha koşsun diye ayağına bakıyoruz. Yerine 24-25 yaşında atik genç bi savaşçı lazım bize.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.