Şimdi Ara

Drogba Da Gelirse Frikikler Ne Olacak :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 0-25 m Sneijder-Selcuk,25-30 m Sneijder-Drogba,30-100 m Drogba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk

• Şu sahneyi hayal ediyorum; Ceza sahasına yakın bir bölge, Fenerbahçe maçı, kalede Volkan, topun başında Drogba, Sneijder, Selçuk, Hamit var...
  • Bence drogba gelecek frikiğin başına. diğerlerine git git işareti yapacak, sonuçta abileri yaşında ve zenci. Sıkıyosa gitme
  • kaley yakin bolgede sneijder, uzak bolgede r.carlos misali hayvani abanmasi icin drogba.

• Bu sene kesinlikle Selçuk , ama bu da iyiymiş.

quote:

Orijinalden alıntı: JasonNewsted
    0-25 m Sneijder-Selcuk,25-30 m Sneijder-Drogba,30-100 m Drogba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOPU GELSE NE OLUR BE
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Drogba, Selçuk, Sneijder topun başında taş, kağıt, makas oynarlar artık kazanan kullanır.
  • Tabiki Selçuk.

• Selçuk, Sneijder, Drogba, Hamit, Burak arasında Kağıt, Taş, Makas turnuvası turnuvayı kazanan atışı yapar.

• Selçuk, Sneijder, Drogba, Hamit, Burak aralarında adam seçerken sürpriz biri gelip kullanacak

Adamlar gelsin de sorun frikik olsun ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeFJaM_

Şu sahneyi hayal ediyorum; Ceza sahasına yakın bir bölge, Fenerbahçe maçı, kalede Volkan, topun başında Drogba, Sneijder, Selçuk, Hamit var...

• Eğer Drogbada gelirse Hamit,Selçuk,Sneijder,Drogba 4 tane ceza sahası dışından etkili şut çeken oyuncuya sahip olucaz.Frikikten dahada önemli olan bu.Ceza sahası içine girmeye çalışmamıza gerek kalmaz.
  • Her transferden sonra klasikleşmiş "...'da gelirse frikikleri kim kullanacak?" konusuna hoşgeldiniz.
  • selçuk'u hemen topun başından almak bence adamı huzursuz eder. kim gelirse gelsin selçuk attığı iki frikikten neredeyse birini gole çevirebilen bir adam. ilk frikikte topun başına selçuk geçmeli ve olacaklara bakılmalı

sneijder de vursun tabi bazen kardeş kardeş
  • Ceza sahası çizgisi civarlarında Selçuk, biraz gerilerde Sneijder, biraz daha gerilerde Drogba olabilir.
  • Kaleye yakında her zaman Selçuk vurur, uzak olursa Drogba-Snijder aralarında anlaşırlar ama ben Drogba'nın Ballack'la bu frikik mevzusu yüzünden ettiği bir kavgayı hatırlıyorum umarım öyle bir şey bir daha olmaz.

• Gol olacak
  • YA BURAK HEPSINE GIDIN GIDIN YAPARSA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Kaleye yakında her zaman Selçuk vurur, uzak olursa Drogba-Snijder aralarında anlaşırlar ama ben Drogba'nın Ballack'la bu frikik mevzusu yüzünden ettiği bir kavgayı hatırlıyorum umarım öyle bir şey bir daha olmaz.

O pozisyonda Drogba frikikten golü çakmıştı. Aynı maçta da kendisi penaltı yaptırıp Ballack'ın kullanmasını istemişti penaltıyı ve Ballack golü atmıştı :) O iş çabuk tatlıya bağlanmıştı. He Ballack'ı sevmem keşke vermeseydi orası ayrı
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.